• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razı olsun kızlar,ben sulaleye soylemiyorum herkesten önce sizlerin haberi oldu 😂😂😂
Annem hasta benim yatalak,beyin kanamasi geçirdi 6 yıl önce. İster istemez kadın duyuyor konuşunca kimseye söyleme dememe rağmen söylemeye başlamış. Nazara gelmem inşallah 🤦🏼‍♀️ona da kızamıyorum tek çocuğuyum,annem de bebek gibi akli hala 4-5 yasinda ki çocuk gibi
Öncelikle gözünüz aydın özel bir kür falan yaptınz mi acaba kaçıncı ayınızdi.
Anneniz için geçmiş olsun diliyorum.
Ben ilk çocuğum da ilan ettim durmadan resimler attım havuza gittim yolculuklar yaprım Allahıma şükür brisey olmadı ama bende ikinci olursa hassas olacam neden bilmiyorum nazar duası okuyun bol bol 😊🧿

Arkadaşlar merhaba, verdiğim kan sonuçlarında iki değerim yüksek çıkmış, googleden baktım hamilelikte sıkıntı yaratan bir durummuş. Ben iki aydır hamile kalmak istiyorum. Acaba bu sürecimi etkiler mi? Aynı durumda olan var mı? Doktora gitmeme daha var, bilen var ise yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Eki Görüntüle 2978951
Hamile kalmayı etkilemez belki ama sonucu bilemiyorum sonuç için Dr a gidin yinede ne olur ne olmaz

Öncelikle gözünüz aydın özel bir kür falan yaptınz mi acaba kaçıncı ayınızdi.
Anneniz için geçmiş olsun diliyorum.
Ben ilk çocuğum da ilan ettim durmadan resimler attım havuza gittim yolculuklar yaprım Allahıma şükür brisey olmadı ama bende ikinci olursa hassas olacam neden bilmiyorum nazar duası okuyun bol bol 😊🧿
Sagol canim 🙏🏻 femara kullanırken incir tükettim,avakado havuc(havuc suyu) kavrulmamis kabak çekirdeği yedim. Yumurtaliklarim baya büyüdü. İğne yapıldı sonra saldım. Hic iş yapmadım kafama takmadım. İster istemez korkuyorum bir şey olsa bu defa onun aciklamasini yapmak zorunda kalacağım 🥺 dua ediyorum bol bol eşim aşırı dikkat ettiriyor Rabbim nasip ettiyse bizimle kalir insallah 🥰
Henuz gorusemedik malesef. Pazartesi görüşeceğim
Ben de cok arastiran biriyimdir,arastirdikca hatta kafamda kurarim 🤭 bazen arastirmamak lazim ya. İnsallah düşündüğünüz gibi degildir 🥰

Sagol canim 🙏🏻 femara kullanırken incir tükettim,avakado havuc(havuc suyu) kavrulmamis kabak çekirdeği yedim. Yumurtaliklarim baya büyüdü. İğne yapıldı sonra saldım. Hic iş yapmadım kafama takmadım. İster istemez korkuyorum bir şey olsa bu defa onun aciklamasini yapmak zorunda kalacağım 🥺 dua ediyorum bol bol eşim aşırı dikkat ettiriyor Rabbim nasip ettiyse bizimle kalir insallah 🥰

Ben de cok arastiran biriyimdir,arastirdikca hatta kafamda kurarim 🤭 bazen arastirmamak lazim ya. İnsallah düşündüğünüz gibi degildir 🥰
Malesef. Arastırdıkca kuranlardanım:( insallah degildir. Tesekkür ederim

Kız siz kendinize niye işkence ediyorsunuz avakoda bence balla ekmeğe sürüp yemesi daha güzel tereyağ gibi bi şey zaten 😂bence limon ve tuzla bencede kötü olur
Ya tahmin bile edemezsin berbat.Çocuğum olursa anlatıcam hep bunları senin uğruna neler çektik dicem.Hedefe giden yolda çekilen çile kutsal mıydı öyle bi söz vardı avokadoyu bu çileye dahil edemiyorum 😅Sabah yerken eşime dedim ki korona olsam tat koku gitse anca öyle yerim her gün bunu

bende cok severım ya hatta gecenlerde carforusa da ındırımdeydı 8tane aldım :)
Yaa son avokadomdu, birilerinin midesi kazınmış. Bakınız.:63:
EAF65249-6C8A-48DB-8E53-46D03A16A693.jpeg

Ya tahmin bile edemezsin berbat.Çocuğum olursa anlatıcam hep bunları senin uğruna neler çektik dicem.Hedefe giden yolda çekilen çile kutsal mıydı öyle bi söz vardı avokadoyu bu çileye dahil edemiyorum 😅Sabah yerken eşime dedim ki korona olsam tat koku gitse anca öyle yerim her gün bunu
Aynı ben 2tane almıştım .birini ne yaptıysam yiyemedim.ikinciyi de çöpe attım.hayatımda en sevmediğim yiyecekler içinde 1.sırada hala aklıma gelince midem bulanıyor

Bak dedim gibi balla ye bi dene öyle İnan o zaman severek yersin bende çocuk düşünüyorum ordan biliyorum ben balla yiyorum avakado da pahalı artık boyuta göre fiyatları şaka gibi en küçüğü bile 6 TL di en son değişmediyse

3 ay kullandım sabah akşam birde ocağımi söndürdü 😮‍💨
Benim önceki kullandığım prowoman içinde 30 tane var 240 TL 3 ay kullandım 720 TL verdim.
Son 2 aydır inofolic combi kullanıyorum 2 kutuya 212 TL ödedim. Ondan önce folidays kullandım 6 ay ona da 300 TL ödedim 2 kutu

Sırf 1200 TL folik asite ödemişim. Onun dışında kullandığım femaraydı, çatlatma iğnesiydi, özel doktor girişleriydi 12 ayda nerden baksan 5 binden fazla para ödemişim sonuç koskocaman bir sıfır

Ben onu 1 ayönce 45 e almıştım bu fiyat ne ya tabi o zaman ben ger halde geleceği görüp 2 kutu almıştım neyse ki nerde yaşıyorsun sorması ayıptır
Valla 2 kutu almadığıma pişman oldum ..yarın bi kutu daha alayım ..Ankaradayım canım

Back