- 24 Ağustos 2021
- 1.765
- 1.062
- 63
Çok pahalı her şey artık malesefValla 2 kutu almadığıma pişman oldum ..yarın bi kutu daha alayım ..Ankaradayım canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok pahalı her şey artık malesefValla 2 kutu almadığıma pişman oldum ..yarın bi kutu daha alayım ..Ankaradayım canım
Bu dönemler de olur canim kısa süre de geçer inşallah öncekiler de olmuş muydu mide bulantısı fark ediyor mu Amin inşallah kuzumMavisim hep dualarimdasiniz etmez olur muyum valla bi yandan iyi bi yandan kotu gidiyor su istirfalar mide bulantilari olmasa superim neyse ki gececek bunlarda darisi size olsun insallahhhhh❤❤
2022 umutla, heyecanla, bebişle gelir inşallah canım. Yeni bat tarihim 29 Ocak inşallah meleğime kavuşacağım ay olur�����
�
Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir
Insallah canim geldi mi kırmızı Rabbım bekletmeden kavuştursun bebislere2022 umutla, heyecanla, bebişle gelir inşallah canım. Yeni bat tarihim 29 Ocak inşallah meleğime kavuşacağım ay olur
Çok geçmiş olsun annen için üzüldüm bebeğinize de maşaALLAH sağlıkla kucağına alırsın inşâALLAHAllah razı olsun kızlar,ben sulaleye soylemiyorum herkesten önce sizlerin haberi oldu
Annem hasta benim yatalak,beyin kanamasi geçirdi 6 yıl önce. İster istemez kadın duyuyor konuşunca kimseye söyleme dememe rağmen söylemeye başlamış. Nazara gelmem inşallah ona da kızamıyorum tek çocuğuyum,annem de bebek gibi akli hala 4-5 yasinda ki çocuk gibi
Evet canım az önce lavaboda ön kanama geldi. Büyük ihtimalle sökülür bir iki saate, demek belim bu yüzden böyle ağrıyordu.Insallah canim geldi mi kırmızı Rabbım bekletmeden kavuştursun bebislere
Ben bu fiyata bile şok oldum ya ..Rabbim yardımcımız olsunUyguna almışsın canım. Benimki içinde 20 tane var 106 TL inofolic combi
Sabah Migros’a baktım yoktu, akşam diğer marketleri gezeceğim.ohhh afıyet olsun :) sende koss kendıne yenılerını al
Olabilir canim senin de benim gibi bel ve kasiktan vuruyor regl sancısı hosgeldin diyelimEvet canım az önce lavaboda ön kanama geldi. Büyük ihtimalle sökülür bir iki saate, demek belim bu yüzden böyle ağrıyordu.
carrfourda vardı canım, bıde 101de olablılır .Sabah Migros’a baktım yoktu, akşam diğer marketleri gezeceğim.
Canım ya Avokadonun ne faydası hamilelikte..Sayfa hep avokado yiyenlerle dolu..Ben hayatımda hiç yemedim..Kendimi bi tuhaf hissettimYaa son avokadomdu, birilerinin midesi kazınmış. Bakınız.
Eki Görüntüle 2978968
Supurgen çok tatlış canisiSabah Migros’a baktım yoktu, akşam diğer marketleri gezeceğim.
Bende şimdi folidays kullanıyorumBenim önceki kullandığım prowoman içinde 30 tane var 240 TL 3 ay kullandım 720 TL verdim.
Son 2 aydır inofolic combi kullanıyorum 2 kutuya 212 TL ödedim. Ondan önce folidays kullandım 6 ay ona da 300 TL ödedim 2 kutu
Sırf 1200 TL folik asite ödemişim. Onun dışında kullandığım femaraydı, çatlatma iğnesiydi, özel doktor girişleriydi 12 ayda nerden baksan 5 binden fazla para ödemişim sonuç koskocaman bir sıfır
O konuda bir fikrim yok beybisi, ben çocukluğumdan beri yerim avokadoyu, hem çok sağlıklı. Kalsiyum açısından da çok zengin.Canım ya Avokadonun ne faydası hamilelikte..Sayfa hep avokado yiyenlerle dolu..Ben hayatımda hiç yemedim..Kendimi bi tuhaf hissettim
Demek beğendiiiin, o zaman atla arkama gidiyoruz! Şu leyleklerin elinden bebekleri alıp gelelim.Supurgen çok tatlış canisi
Aa domatesi bilmiyordum ben hep elma ile olgunlaştırdım ya da olgununu satın aldım. Hepsine bakacağım artık, dün Şok’ta da bulamadım. Ne oluyor böyle?carrfourda vardı canım, bıde 101de olablılır .
oldunlastırmak ıcın ben bır domates ıle avakadoları posete baglıyorum 2-3 gunde olgunlasıyor
canım hamıle kalmayı kolaylastırdgı bır akademı de onaylanmıs ayrıca ock fazla folık asıt ıcerıyor, fazlaca da vıtamın ıcerıyorCanım ya Avokadonun ne faydası hamilelikte..Sayfa hep avokado yiyenlerle dolu..Ben hayatımda hiç yemedim..Kendimi bi tuhaf hissettim
oda olur kuzum domates,muz ben ne varsa koyuyorum :) demekkı talep cok :)Aa domatesi bilmiyordum ben hep elma ile olgunlaştırdım ya da olgununu satın aldım. Hepsine bakacağım artık, dün Şok’ta da bulamadım. Ne oluyor böyle?
Disarda da çok çabuk olgunlasiyor canım ilk kez deneyimledim bende çalışan öyle demişoda olur kuzum domates,muz ben ne varsa koyuyorum :) demekkı talep cok :)