• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün döngümün 17. Günü bata 11-12 gün kaldı hsg çektireli de 9 gün oldu.. Ovulasyon testi yapmadım o yüden tam hangi gün yumurtlama oldu bilmiyorum ama haftasonu akıntım vardı yumurtlama akıntısıdır deyip değerlendirdik.. Bugün bir kaç damla kahverengi lekelenme olmuş hiç ağrım sızımda yok..

Hsg çektirip erken adet olan var mı?..normalde bu ay rahattım çok düşünmemeye çalışıyordum ama şu lekelenme canımı sıktı.
Yumurtlama zmani lekelenme olabiliyo canim sen uygun bi zmanda test yap hersey gonlunce olsun 🤲

Sonucta korundun ama demi esinde olsa 3 sene uzun bi sure zmanla tembellesebiliyo yumurtaliklar ... incir kuru denedigim ay hamile kaldim ama kimyasal oldu sonraki ay tekrar incir kuruyle hamile kaldim sende dene istersen baya ise yariyo
İncir kürü nasıl oluyor canım bende hamşke kalmaya çalışıyorum

Aynen mesaj at yada arkası adet olarak mı gelecek bi bak bazen benim öyle oluyo kahverengi gelip diğer gün adet oluyorum ama umarım yerleşmedir🤲🏻
Doktor da net bir şey diyemem takip et adet olursan 3. Gün gel olmazsan adet gününde kan ver diyor, o da haklı belirli bir şey değil ki arada bir durum🤷‍♀️ benim her ay öyle olur adet öncesi 3 gün lekelenme hatta bazen çamur gibi baya fazla olur. Bu sadece bir kaç damla ay inşallah devamı gelmezz🙈🙈🤲

Avokado yerken içimden söyleniyorum ona inşallah bi işe yarıyosundur çektiğim şu eziyete değersin diye gerçekten berbat.Limon ve tuzla yedim bugün yarın kısmet artık en son lahmacuna sarıp yicem en son
Ahahhaha 🤣🤣 vallahi tadı hiç hoş değil ama bazıları seviyor özellikle doğal ve sağlıklı beslenen kişiler.

Avokado yerken içimden söyleniyorum ona inşallah bi işe yarıyosundur çektiğim şu eziyete değersin diye gerçekten berbat.Limon ve tuzla yedim bugün yarın kısmet artık en son lahmacuna sarıp yicem en son
Kız siz kendinize niye işkence ediyorsunuz avakoda bence balla ekmeğe sürüp yemesi daha güzel tereyağ gibi bi şey zaten 😂bence limon ve tuzla bencede kötü olur

Teşekkür ederiim, dolgu yaptıralı iki haftadan fazla oldu hala acı çekiyorum ya. Su içerken bile inanılmaz bir ağrı sızı var. Yemek yerken zaten ölüp ölüp diriliyorum. Sizde de oldu mu bunlar? Doktorumla görüştüm bir süre hassasiyet olur diyor. :işsiz:
Canım bende bi iki gün sızı olmuştu

Arkadaşlar merhaba, verdiğim kan sonuçlarında iki değerim yüksek çıkmış, googleden baktım hamilelikte sıkıntı yaratan bir durummuş. Ben iki aydır hamile kalmak istiyorum. Acaba bu sürecimi etkiler mi? Aynı durumda olan var mı? Doktora gitmeme daha var, bilen var ise yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
as.jpg

Son düzenleme:
Kızlar Allah aşkına avokadoyu ne şekilde tüketiyorsunuz?Okadar sevmiyorum ki.Yulaf da eskiden sevmezdim tiksinme noktasında.Eşim alıştırdı sonra muzla filan bi şekilde sevdim ama bu avokado beni çok kasıyo var mı lezzetli tüketilebilir bi şekli
Canım bende pek sevemedim ama bazen meze gibi yapıyorum sarımsaklı limonlu bazen de muz bal ve avokadoyu blender yapıp içiyorum

Arkadaşlar merhaba, verdiğim kan sonuçlarında iki değerim yüksek çıkmış, googleden baktım hamilelikte sıkıntı yaratan bir durummuş. Ben iki aydır hamile kalmak istiyorum. Acaba bu sürecimi etkiler mi? Aynı durumda olan var mı? Doktora gitmeme daha var, bilen var ise yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Hangi değerler

Arkadaşlar merhaba, verdiğim kan sonuçlarında iki değerim yüksek çıkmış, googleden baktım hamilelikte sıkıntı yaratan bir durummuş. Ben iki aydır hamile kalmak istiyorum. Acaba bu sürecimi etkiler mi? Aynı durumda olan var mı? Doktora gitmeme daha var, bilen var ise yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Eki Görüntüle 2978951
Virüslere karşı vücudun bagisikliginin olması iyi bir şey?
Kırmızı olan kizamikcikla alakali degil mi?

Yaaa canım şimdi gördümmm, hayırlı uğurlu olsun sağlıkla ilerlesin inşallahhh 😍😍🤲🤲

Cok guzel, saglicakla kucagina alirsin insallah 🎈🎈🎈
Allah razı olsun kızlar,ben sulaleye soylemiyorum herkesten önce sizlerin haberi oldu 😂😂😂
Annem hasta benim yatalak,beyin kanamasi geçirdi 6 yıl önce. İster istemez kadın duyuyor konuşunca kimseye söyleme dememe rağmen söylemeye başlamış. Nazara gelmem inşallah 🤦🏼‍♀️ona da kızamıyorum tek çocuğuyum,annem de bebek gibi akli hala 4-5 yasinda ki çocuk gibi

Back