- 15 Ocak 2014
- 5.928
- 5.124
- 398
Öncelikle gözünüz aydın özel bir kür falan yaptınz mi acaba kaçıncı ayınızdi.Allah razı olsun kızlar,ben sulaleye soylemiyorum herkesten önce sizlerin haberi oldu
Annem hasta benim yatalak,beyin kanamasi geçirdi 6 yıl önce. İster istemez kadın duyuyor konuşunca kimseye söyleme dememe rağmen söylemeye başlamış. Nazara gelmem inşallahona da kızamıyorum tek çocuğuyum,annem de bebek gibi akli hala 4-5 yasinda ki çocuk gibi
Eşimle yarışıyoruz biz avokado yerken, hastasıyız kendisinin.bende lımon ve tuz ıle yıyorum cok da bayılarak :)
Henuz gorusemedik malesef. Pazartesi görüşeceğimZannetmiyorum canım,doktoruna sordun mu?
Yanlış yönlendirmek istemem.
Hamile kalmayı etkilemez belki ama sonucu bilemiyorum sonuç için Dr a gidin yinede ne olur ne olmazArkadaşlar merhaba, verdiğim kan sonuçlarında iki değerim yüksek çıkmış, googleden baktım hamilelikte sıkıntı yaratan bir durummuş. Ben iki aydır hamile kalmak istiyorum. Acaba bu sürecimi etkiler mi? Aynı durumda olan var mı? Doktora gitmeme daha var, bilen var ise yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Eki Görüntüle 2978951
Sagol canimÖncelikle gözünüz aydın özel bir kür falan yaptınz mi acaba kaçıncı ayınızdi.
Anneniz için geçmiş olsun diliyorum.
Ben ilk çocuğum da ilan ettim durmadan resimler attım havuza gittim yolculuklar yaprım Allahıma şükür brisey olmadı ama bende ikinci olursa hassas olacam neden bilmiyorum nazar duası okuyun bol bol
Ben de cok arastiran biriyimdir,arastirdikca hatta kafamda kurarimHenuz gorusemedik malesef. Pazartesi görüşeceğim
Malesef. Arastırdıkca kuranlardanımSagol canimfemara kullanırken incir tükettim,avakado havuc(havuc suyu) kavrulmamis kabak çekirdeği yedim. Yumurtaliklarim baya büyüdü. İğne yapıldı sonra saldım. Hic iş yapmadım kafama takmadım. İster istemez korkuyorum bir şey olsa bu defa onun aciklamasini yapmak zorunda kalacağım dua ediyorum bol bol eşim aşırı dikkat ettiriyor Rabbim nasip ettiyse bizimle kalir insallah
Ben de cok arastiran biriyimdir,arastirdikca hatta kafamda kurarimbazen arastirmamak lazim ya. İnsallah düşündüğünüz gibi degildir
Ya tahmin bile edemezsin berbat.Çocuğum olursa anlatıcam hep bunları senin uğruna neler çektik dicem.Hedefe giden yolda çekilen çile kutsal mıydı öyle bi söz vardı avokadoyu bu çileye dahil edemiyorumKız siz kendinize niye işkence ediyorsunuz avakoda bence balla ekmeğe sürüp yemesi daha güzel tereyağ gibi bi şey zatenbence limon ve tuzla bencede kötü olur
bende cok severım ya hatta gecenlerde carforusa da ındırımdeydı 8tane aldım :)Eşimle yarışıyoruz biz avokado yerken, hastasıyız kendisinin.Bayılarak yiyen birilerinin olduğunu duymak güzel.
Reglin düzenliyse takvimden yardım alabilirsin değilse ovulasyon testi kullanabilirsin vücut salgılarını da izleyebilirsinYumurta takibi nasıl yapılıyor
Yaa son avokadomdu, birilerinin midesi kazınmış. Bakınız.bende cok severım ya hatta gecenlerde carforusa da ındırımdeydı 8tane aldım :)
Bende geldimm bat 21 Ocak beni de eklermisin canimmbende cok severım ya hatta gecenlerde carforusa da ındırımdeydı 8tane aldım :)
Uyguna almışsın canım. Benimki içinde 20 tane var 106 TLFolidoce folik asit aldım ..50 tlfiyatlar şaka gibi ya ..hatta 55 çıktı okutunca 5 lira ikram yapalım dedi eczanem ...Yatmadan önce için daha iyi dedi..
ohhh afıyet olsun :) sende koss kendıne yenılerını al
Aynı ben 2tane almıştım .birini ne yaptıysam yiyemedim.ikinciyi de çöpe attım.hayatımda en sevmediğim yiyecekler içinde 1.sırada hala aklıma gelince midem bulanıyorYa tahmin bile edemezsin berbat.Çocuğum olursa anlatıcam hep bunları senin uğruna neler çektik dicem.Hedefe giden yolda çekilen çile kutsal mıydı öyle bi söz vardı avokadoyu bu çileye dahil edemiyorumSabah yerken eşime dedim ki korona olsam tat koku gitse anca öyle yerim her gün bunu
Bak dedim gibi balla ye bi dene öyle İnan o zaman severek yersin bende çocuk düşünüyorum ordan biliyorum ben balla yiyorum avakado da pahalı artık boyuta göre fiyatları şaka gibi en küçüğü bile 6 TL di en son değişmediyseYa tahmin bile edemezsin berbat.Çocuğum olursa anlatıcam hep bunları senin uğruna neler çektik dicem.Hedefe giden yolda çekilen çile kutsal mıydı öyle bi söz vardı avokadoyu bu çileye dahil edemiyorumSabah yerken eşime dedim ki korona olsam tat koku gitse anca öyle yerim her gün bunu
3 ay kullandım sabah akşam birde ocağımi söndürdüUyguna almışsın canım. Benimki içinde 20 tane var 106 TLinofolic combi
Benim önceki kullandığım prowoman içinde 30 tane var 240 TL 3 ay kullandım 720 TL verdim.3 ay kullandım sabah akşam birde ocağımi söndürdü
Valla 2 kutu almadığıma pişman oldum ..yarın bi kutu daha alayım ..Ankaradayım canımBen onu 1 ayönce 45 e almıştım bu fiyat ne ya tabi o zaman ben ger halde geleceği görüp 2 kutu almıştım neyse ki nerde yaşıyorsun sorması ayıptır
Yüzde yüz katılıyorumAynı ben 2tane almıştım .birini ne yaptıysam yiyemedim.ikinciyi de çöpe attım.hayatımda en sevmediğim yiyecekler içinde 1.sırada hala aklıma gelince midem bulanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?