- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.048
- 108
- 32
İlk defa böyle ara lekelenme oluyor inşallahhhh öyledirİmplantasyon kanamasıdır belki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk defa böyle ara lekelenme oluyor inşallahhhh öyledirİmplantasyon kanamasıdır belki
Bende dolgu yaptırmıştım çok önce ilk gün biraz sızlıyor sonra geçmişti hatta ben küçükten boncuk ısırmışım orda delik oluşmuş sonra annem çıkarmıştı ama o delik çürüdü içi doluyordu yemek yerken ağrı yapıyordu dolgu olunca çok rahat etmiştimÇok araştırdım doktoru ve kliniği, en hijyenik ve en çok tavsiye edilen klinik ve doktordu. Eşim defalarca gitti, kontrol ettirdi. Film çekti en sonunda ve her şey olması gerektiği gibi dedi bize de gösterdi. Bilemiyorum ki. Zaten işlemlerimiz bitti ama başka bir doktora muayene olmayı düşünüyorum kesinlikle.
Bu arada 20’lik de çektirdim, o iyileşti hemen.
Benim de hsgden sonra 1 gün akıntı oldu hatta böyle ilaç gelmiş gibiydi değişik bir rengi vardı. Sonrasında bugüne kadar olmadı hiç.. Enfeksiyon olsa kaşıntı olur ya da sarı renk olur diye düşünüyorum. Bu bildiğin açık kahve bir kaç lekeBen çektirdim ama pazartesi günü daha yeni.İlk bi kanlı akıntım oldu 1-2 gün sürdü bitti.Bazen bu işlem takvimi kaydırabiliyomuş keşke ovulasyon testi yapsaydın ama değerlendirdiysen akıntına göre denk gelmiş olabilir.Az daha bekle test yap belki bat zannettiğin tarih değildir
Ya yerleşme kanaması ya da erken adet olacağım, ay hiç aklımda yokken aklıma düşürdü valla normalde bu ay akışa bırakıp gün aşırı ilişki olmasına dikkat ettim o kadar. Mesaj atayım ne diyecek bakayım.Ben hsg oldum o gün kanamam oldu adet gibi doktor lekelenme olur 1kaç gün demişti ama benimki adet gibiydi sonra doktoru aradım ben dedim adet gibi oluyorum dedim normal dedi bazılarında leke bazılarında adet gibi oluyo dedi 1 kaç gün sürdü sonra bitti zaten ama 9. Gün bi şey gelmesi enteresan ilişkin falan oluyo mu acaba yerleşme kanaması mı yoksa seken mi adet olucan bilemedim ki ya doktoruna mesaj atsana bi canım ya
Yarım anca yiyebiliyordum streçle sarıp yarısını da diğer gün.. Dilimleyip limon tuzla yiyordum ben ama o kadar bıktım ki tadından onu da bıraktım bu ay yemedim bir kere de muzla sütle karıştırıp içecek olarak içmiştim öyle fena değildi tadıKızlar Allah aşkına avokadoyu ne şekilde tüketiyorsunuz?Okadar sevmiyorum ki.Yulaf da eskiden sevmezdim tiksinme noktasında.Eşim alıştırdı sonra muzla filan bi şekilde sevdim ama bu avokado beni çok kasıyo var mı lezzetli tüketilebilir bi şekli
Valla 3gündür gribim ama hamile değilim kaç gündür leke geliyor bir türlü sökülmüyorYa acayip tatlı bişey öğrendim belki bilenleriniz vardır ben yeni öğrendim paylaşmak istedim sizinle.Hani hamileliğini burun tıkanıklığı,grip,nezle vs şekilde öğrenenler var ya.Onun sebebi şuymuş.Yumurta spermle birleşince artık bambaşka bi yapı yani yeni bi birey olduğu için kadın vücudu bunu yabancı algılayıp vücudundan atmaya çalışıyomuş.Ama o hücre topluluğu yerleşince vücuttan atılmasın diye vücut bağışıklığını düşürüyomuş.O yüzden hasta gibi hissediyomuş anne adayı kendini.Çok tatlı bi uyum değil mi resmen mucize
Benide eklermisiniz�����
�
Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir
İlaç fiyatları uçmuş benim kullandığım folik asit 90 tl balık yağımı geçen ay 170 aldım şimdi 200 oldu çok pahalı gerçektenFolidoce folik asit aldım ..50 tl fiyatlar şaka gibi ya ..hatta 55 çıktı okutunca 5 lira ikram yapalım dedi eczanem ...Yatmadan önce için daha iyi dedi..
ben bir avokadonun yarisina, limon, zeytin yagi, beyaz peynir, pulbiber, kekik ekliyorum. iyice ezerek harmanliyorum. ekmege surup yiyorum. daha katlanilabilir oluyor.Kızlar Allah aşkına avokadoyu ne şekilde tüketiyorsunuz?Okadar sevmiyorum ki.Yulaf da eskiden sevmezdim tiksinme noktasında.Eşim alıştırdı sonra muzla filan bi şekilde sevdim ama bu avokado beni çok kasıyo var mı lezzetli tüketilebilir bi şekli
15 pcakBenide eklermisiniz
�����
�
Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir
maviss_34 Bat 15 ocak benide eklermisin canım�����
�
İlaç fiyatları uçmuş benim kullandığım folik asit 90 tl balık yağımı geçen ay 170 aldım şimdi 200 oldu çok pahalı gerçekten
Ne alaka ya diş dolgusu değilmi ben implant yaptırdığım halde 2gün ağrıdı .hava alıyordur kesin tekrar git benceTeşekkür ederiim, dolgu yaptıralı iki haftadan fazla oldu hala acı çekiyorum ya. Su içerken bile inanılmaz bir ağrı sızı var. Yemek yerken zaten ölüp ölüp diriliyorum. Sizde de oldu mu bunlar? Doktorumla görüştüm bir süre hassasiyet olur diyor.
hormon testlerim iyi çıktı amh bakmadım yani doktor da bir şey demedi ultrasonda baktığından dolayı ya da yaş faktöründenHsg enfeksiyon riskini arttırdığı için 6 aydan önce çektirmesen daha iyi olur.. Eşin tüp bebek merkezine giderek rahim filmi çektirebilir.. Sen hormon testlerini amh baktırabilirsin..
Yumurta takibi yaptır.. yumurtu gelişip çatlıyorsa ve gebelik oluşmuyorsa hsg düşün..
Değil miii. Ah işte tahmin etmiştim normal değil bu kadarı. Gideceğim bu akşam.Ne alaka ya diş dolgusu değilmi ben implant yaptırdığım halde 2gün ağrıdı .hava alıyordur kesin tekrar git bence
İyice ezin, limon, sarımsak, tuz, karabiber karıştırın sürün ekmeğe miss. Bir de salatasını yapabilirsiniz yine limon, taze soğan, maydanoz ve salatalık ekleyerek.Kızlar Allah aşkına avokadoyu ne şekilde tüketiyorsunuz?Okadar sevmiyorum ki.Yulaf da eskiden sevmezdim tiksinme noktasında.Eşim alıştırdı sonra muzla filan bi şekilde sevdim ama bu avokado beni çok kasıyo var mı lezzetli tüketilebilir bi şekli
Gidin mutlaka 2hafta kesinlikle ağrımaz eşinkide ağrıyorsa o doktor işinin ehli değil kesinlikle başka doktora gidin bence sonunda dişinizden olmayın ben bir dişimi doktor yüzünden kaybettim aynı dişe kaç defa sökülüp dolgu yapıldı en sonunda diş kırıldı belki de kanal tedavisi gereken dişe dolgu yapmıştırDeğil miii. Ah işte tahmin etmiştim normal değil bu kadarı. Gideceğim bu akşam.
Aynen mesaj at yada arkası adet olarak mı gelecek bi bak bazen benim öyle oluyo kahverengi gelip diğer gün adet oluyorum ama umarım yerleşmedirYa yerleşme kanaması ya da erken adet olacağım, ay hiç aklımda yokken aklıma düşürdü valla normalde bu ay akışa bırakıp gün aşırı ilişki olmasına dikkat ettim o kadar. Mesaj atayım ne diyecek bakayım.
İsrael aruhBana çok uzak ama adını söylermisiniz yinede
Sonucta korundun ama demi esinde olsa 3 sene uzun bi sure zmanla tembellesebiliyo yumurtaliklar ... incir kuru denedigim ay hamile kaldim ama kimyasal oldu sonraki ay tekrar incir kuruyle hamile kaldim sende dene istersen baya ise yariyoDoğum kontrol hapı kullanmadım ben