Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende dolgu yaptırmıştım çok önce ilk gün biraz sızlıyor sonra geçmişti hatta ben küçükten boncuk ısırmışım orda delik oluşmuş sonra annem çıkarmıştı ama o delik çürüdü içi doluyordu yemek yerken ağrı yapıyordu dolgu olunca çok rahat etmiştim

Benim de hsgden sonra 1 gün akıntı oldu hatta böyle ilaç gelmiş gibiydi değişik bir rengi vardı. Sonrasında bugüne kadar olmadı hiç.. Enfeksiyon olsa kaşıntı olur ya da sarı renk olur diye düşünüyorum. Bu bildiğin açık kahve bir kaç leke

Ya yerleşme kanaması ya da erken adet olacağım, ay hiç aklımda yokken aklıma düşürdü valla normalde bu ay akışa bırakıp gün aşırı ilişki olmasına dikkat ettim o kadar. Mesaj atayım ne diyecek bakayım.

Yarım anca yiyebiliyordum streçle sarıp yarısını da diğer gün.. Dilimleyip limon tuzla yiyordum ben ama o kadar bıktım ki tadından onu da bıraktım bu ay yemedim bir kere de muzla sütle karıştırıp içecek olarak içmiştim öyle fena değildi tadı

Valla 3gündür gribim ama hamile değilim kaç gündür leke geliyor bir türlü sökülmüyor

Benide eklermisiniz

Folidoce folik asit aldım ..50 tl fiyatlar şaka gibi ya ..hatta 55 çıktı okutunca 5 lira ikram yapalım dedi eczanem ...Yatmadan önce için daha iyi dedi..
İlaç fiyatları uçmuş benim kullandığım folik asit 90 tl balık yağımı geçen ay 170 aldım şimdi 200 oldu çok pahalı gerçekten

ben bir avokadonun yarisina, limon, zeytin yagi, beyaz peynir, pulbiber, kekik ekliyorum. iyice ezerek harmanliyorum. ekmege surup yiyorum. daha katlanilabilir oluyor.

Benide eklermisiniz
15 pcak

maviss_34 Bat 15 ocak benide eklermisin canım

Ne alaka ya diş dolgusu değilmi ben implant yaptırdığım halde 2gün ağrıdı .hava alıyordur kesin tekrar git bence

Ş
hormon testlerim iyi çıktı amh bakmadım yani doktor da bir şey demedi ultrasonda baktığından dolayı ya da yaş faktöründen
Yumurta takibini nasıl yaptıracağım ovulasyon ile mi

İyice ezin, limon, sarımsak, tuz, karabiber karıştırın sürün ekmeğe miss. Bir de salatasını yapabilirsiniz yine limon, taze soğan, maydanoz ve salatalık ekleyerek.

Değil miii. Ah işte tahmin etmiştim normal değil bu kadarı. Gideceğim bu akşam.
Gidin mutlaka 2hafta kesinlikle ağrımaz eşinkide ağrıyorsa o doktor işinin ehli değil kesinlikle başka doktora gidin bence sonunda dişinizden olmayın ben bir dişimi doktor yüzünden kaybettim aynı dişe kaç defa sökülüp dolgu yapıldı en sonunda diş kırıldı belki de kanal tedavisi gereken dişe dolgu yapmıştır

Aynen mesaj at yada arkası adet olarak mı gelecek bi bak bazen benim öyle oluyo kahverengi gelip diğer gün adet oluyorum ama umarım yerleşmedir

Avokado yerken içimden söyleniyorum ona inşallah bi işe yarıyosundur çektiğim şu eziyete değersin diye gerçekten berbat.Limon ve tuzla yedim bugün yarın kısmet artık en son lahmacuna sarıp yicem en son

Doğum kontrol hapı kullanmadım ben
Sonucta korundun ama demi esinde olsa 3 sene uzun bi sure zmanla tembellesebiliyo yumurtaliklar ... incir kuru denedigim ay hamile kaldim ama kimyasal oldu sonraki ay tekrar incir kuruyle hamile kaldim sende dene istersen baya ise yariyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…