• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 3.aydır deniyorum olumsuz oldu
3 yıldır evliyim ama yeni deniyoruz ve zaman kaybetmek istemiyorum
Sizce hsg çektirmeli miyim
4. Ay da deneyip
5. Aya girerken hsg çekmem mantıklı bana akıl verin lütfen
Hemen ıiumutsuz olma daha yeni korumadan çıktın anca anca kendine geliyordur ben 1yıl 6 aydır deniyorum ve 3,4 aydır çatlamaya başladı yumurtam demek ki yaklaştım diyorum artık böyle umut bağlıyorum kendime sende stres yapma senin daha çabuk olacak belki ilişkiden sonra ayağa kalkma ayakları havaya dik

Anladim canim hic bir sıkıntı yokmuş cok şükür denemeye devam uzun süreli korununca yumurtaliklar tembellesebiliyormus benim bi oğlum var mesela o hemen olmuştu 3 sene korunduk şuan 6.ayim ve hala tık yok nasip kısmet biraz da
Onunla çok alakası yok bence ya ben 1 yıl korundum ilaç bile kullanmadan ama 1,5 yıldır olmuyor malesef umut bağlamaya çalışıyorum ama bilmiyorum bu ay kırmızı görürsem doktor değiştircem tabi şu bi gerçek hiç çatlamayan yumurtam 3,4 aydır çatlıyor ona bağlandım yaklaştım diyorum napim

Ben yaptırmıştım canım 2 dişime , geçmiş olsun
Teşekkür ederiim, dolgu yaptıralı iki haftadan fazla oldu hala acı çekiyorum ya. Su içerken bile inanılmaz bir ağrı sızı var. Yemek yerken zaten ölüp ölüp diriliyorum. Sizde de oldu mu bunlar? Doktorumla görüştüm bir süre hassasiyet olur diyor. :işsiz:

Teşekkür ederiim, dolgu yaptıralı iki haftadan fazla oldu hala acı çekiyorum ya. Su içerken bile inanılmaz bir ağrı sızı var. Yemek yerken zaten ölüp ölüp diriliyorum. Sizde de oldu mu bunlar? Doktorumla görüştüm bir süre hassasiyet olur diyor. :işsiz:
Geçmiş olsun canım ben de geçen hafta dolgu yaptırmıştım. Doktorum 1-2 gün hassasiyet sızı olabilir ama çok sanmıyorum olacağını demişti. Dolgu yaptırdığım gün ağrıdı biraz o kadar. Ama çürük derindeyse fazla uğraştıysa sızı yapabilir belki

Merhabalar herkese, her gün tabloya bakıyorum ki yeni gebişler eklendi mi diye. :) Tablo dolsun taşsın inşallah. :)

Bu arada hemen bilgili kişilerden yorum almak istiyorum.
Sat, 11 Aralık / Bat, 9 Ocak
Yumurtlama ise 20 aralıkta gördüm. (yada öyle zannediyorum?)
Bugün yumurtlama sonrası 10. gün oluyor.
yaklaşık 6-7 gündür sağ kasığımda inanılmaz sancılarım oluyor. Sanki tüp boylu boyunca sızlıyor. Buradaki nüans ise sabahları dinlenikken değil de akşama doğru başlıyor olması ve yine sağ tarafıma kalçama vuruyor ağrısı. Ara ara da bacağımın üst kısmına yayılıyor bu ağrı. (Daha önce düşük yaparken de hep bacağıma vuruyordu ağrısı)

Herhangi bir şey kullanmadım ama nedense bu kadar uzun süreli sancıdan sonra kendimden ümidi kestim. :( Göğüslerde hassasiyette yumurtlamadan sonra 8. gün sabah başladı ama özellikle uçlarında bir hassasiyet var. Bakalım sonucumuz ne olacak.
Cumartesi sabah için (Yani 12. gün oluyor) kaset tip test yapmayı planlıyorum ama korkuyorum negatiften. :(

Geçmiş olsun canım ben de geçen hafta dolgu yaptırmıştım. Doktorum 1-2 gün hassasiyet sızı olabilir ama çok sanmıyorum olacağını demişti. Dolgu yaptırdığım gün ağrıdı biraz o kadar. Ama çürük derindeyse fazla uğraştıysa sızı yapabilir belki
Teşekkür ederim, size de çok geçmiş olsun. İşte bu yüzden normal gelmedi bana, derin bile olsa bu kadarı çok fazla, bir şey değdiğinde yerimden sıçrıyorum. Eşim de yaptırdı onunki bir aydan fazla oldu hala sızısı var. 🤷🏻‍♀️ Artık bir hafta daha bekleyeceğim, geçmezse kapısına dayanacağım kliniğin.😂

Teşekkür ederim, size de çok geçmiş olsun. İşte bu yüzden normal gelmedi bana, derin bile olsa bu kadarı çok fazla, bir şey değdiğinde yerimden sıçrıyorum. Eşim de yaptırdı onunki bir aydan fazla oldu hala sızısı var. 🤷🏻‍♀️ Artık bir hafta daha bekleyeceğim, geçmezse kapısına dayanacağım kliniğin.😂
Bekleme hiç.Dolgu yapılan yerde boşluk kalmıştır iltihaplanır git baktır hemen imkanın varsa

Koydum kuzu koydum 2 gün oldu beklemedeyim 🤣 yum dönemi geçeli 4 gün oldu ben hala 🥑 yicem 🤣🤷‍♀️
Sizin avokado inatçı çıkmış, en iyisi çıkıp olgunundan alın yiyin hemen.😂 Seçerken dikkat edin orta yumuşaklıkta olmalı ve üst kısmında küçük sapı bulunur onu çıkarın orası çok çok açık -yeşilimsi- bir renk olmalı.🤩

Var var, bugün gideyim o zaman haklısın. Zaten boşluk kalmış gibi bir acı var üstlerde. Baksın iyice.😡
Eşin de baktırsın mümkünse doktorunuzu da değiştirin belli ki yeterince hassas değil işçiliği.Haftaya ben de bi 20lil çektiricem bi de dolgu yaptırıcam gözümde büyüyor

Eşin de baktırsın mümkünse doktorunuzu da değiştirin belli ki yeterince hassas değil işçiliği.Haftaya ben de bi 20lil çektiricem bi de dolgu yaptırıcam gözümde büyüyor
Çok araştırdım doktoru ve kliniği, en hijyenik ve en çok tavsiye edilen klinik ve doktordu.😩 Eşim defalarca gitti, kontrol ettirdi. Film çekti en sonunda ve her şey olması gerektiği gibi dedi bize de gösterdi. Bilemiyorum ki. Zaten işlemlerimiz bitti ama başka bir doktora muayene olmayı düşünüyorum kesinlikle.
Bu arada 20’lik de çektirdim, o iyileşti hemen.

Çok araştırdım doktoru ve kliniği, en hijyenik ve en çok tavsiye edilen klinik ve doktordu.😩 Eşim defalarca gitti, kontrol ettirdi. Film çekti en sonunda ve her şey olması gerektiği gibi dedi bize de gösterdi. Bilemiyorum ki. Zaten işlemlerimiz bitti ama başka bir doktora muayene olmayı düşünüyorum kesinlikle.
Bu arada 20’lik de çektirdim, o iyileşti hemen.
Aslında 20liğin ağrısına katlayabiliyorum ben de çocuk filan olursa diş çok sıkıntı oluyomuş herkes aynı şeyi söylüyor ondan korkuma çektiricem

Back