Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haticemm hosgeldin insallah bize çok çok dua et ilk hamisimiz çıktı ortaya şükür bol hamisli olsun bu ay sende durumlar nasıl bakalım nasıl gidiyor
Mavisim hep dualarimdasiniz etmez olur muyum valla bi yandan iyi bi yandan kotu gidiyor su istirfalar mide bulantilari olmasa superim neyse ki gececek bunlarda darisi size olsun insallahhhhh❤❤

Aslında 20liğin ağrısına katlayabiliyorum ben de çocuk filan olursa diş çok sıkıntı oluyomuş herkes aynı şeyi söylüyor ondan korkuma çektiricem
Ben de aynı şeyi söylüyorum beybisi, ilk gebeliğimde 20’lik abse yaptı. O yaşadığım neydi öyle, hatırladıkça kalbim sıkışıyor.

Ben de aynı şeyi söylüyorum beybisi, ilk gebeliğimde 20’lik abse yaptı. O yaşadığım neydi öyle, hatırladıkça kalbim sıkışıyor.
İşlem de yaptıramıyomuşsun galiba o dönemde.Korktum o yüzden şimdiden ne var ne yok hallettiricem

Kızlar bugün döngümün 17. Günü bata 11-12 gün kaldı hsg çektireli de 9 gün oldu.. Ovulasyon testi yapmadım o yüden tam hangi gün yumurtlama oldu bilmiyorum ama haftasonu akıntım vardı yumurtlama akıntısıdır deyip değerlendirdik.. Bugün bir kaç damla kahverengi lekelenme olmuş hiç ağrım sızımda yok..

Hsg çektirip erken adet olan var mı?..normalde bu ay rahattım çok düşünmemeye çalışıyordum ama şu lekelenme canımı sıktı.

Kızlar Allah aşkına avokadoyu ne şekilde tüketiyorsunuz?Okadar sevmiyorum ki.Yulaf da eskiden sevmezdim tiksinme noktasında.Eşim alıştırdı sonra muzla filan bi şekilde sevdim ama bu avokado beni çok kasıyo var mı lezzetli tüketilebilir bi şekli

İmplantasyon kanamasıdır belki

Ben çektirdim ama pazartesi günü daha yeni.İlk bi kanlı akıntım oldu 1-2 gün sürdü bitti.Bazen bu işlem takvimi kaydırabiliyomuş keşke ovulasyon testi yapsaydın ama değerlendirdiysen akıntına göre denk gelmiş olabilir.Az daha bekle test yap belki bat zannettiğin tarih değildir

Bu ayda olmadı 2 seneyi geçicek sebepsiz olmuyor ben artık korkmaya başladım hiç çocuğum olmayacakmı diye

Bende oğluma hamile olduğumu öğrendiğim sıra ateşim çıkmıştı baya bildiğin hasta ateşli yatmıştım. Ki hiç ateşi yükselen biri değilim. Sonra doktor vücut bebeği yabancı bir madde olarak algılıyor ondan tepki veriyor demişti. Bende günlerce hhhhh yavrum benim yavrum nasıl yabancı algılarsın diyip vücuduma kızıyordum ahahahha

Kızlar 3.aydır deniyorum olumsuz oldu
3 yıldır evliyim ama yeni deniyoruz ve zaman kaybetmek istemiyorum
Sizce hsg çektirmeli miyim
4. Ay da deneyip
5. Aya girerken hsg çekmem mantıklı bana akıl verin lütfen
Hsg enfeksiyon riskini arttırdığı için 6 aydan önce çektirmesen daha iyi olur.. Eşin tüp bebek merkezine giderek rahim filmi çektirebilir.. Sen hormon testlerini amh baktırabilirsin..
Yumurta takibi yaptır.. yumurtu gelişip çatlıyorsa ve gebelik oluşmuyorsa hsg düşün..

Bende 2 dolgu yaptım ilk gün sıZı oldu.. Sonra geçti.. Derinliği ile alakalı olabilir.. Enfeksiyon kapmış olabilir

Ben hsg oldum o gün kanamam oldu adet gibi doktor lekelenme olur 1kaç gün demişti ama benimki adet gibiydi sonra doktoru aradım ben dedim adet gibi oluyorum dedim normal dedi bazılarında leke bazılarında adet gibi oluyo dedi 1 kaç gün sürdü sonra bitti zaten ama 9. Gün bi şey gelmesi enteresan ilişkin falan oluyo mu acaba yerleşme kanaması mı yoksa seken mi adet olucan bilemedim ki ya doktoruna mesaj atsana bi canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…