Bendeki belirtilerden biri bu şu andaYa acayip tatlı bişey öğrendim belki bilenleriniz vardır ben yeni öğrendim paylaşmak istedim sizinle.Hani hamileliğini burun tıkanıklığı,grip,nezle vs şekilde öğrenenler var ya.Onun sebebi şuymuş.Yumurta spermle birleşince artık bambaşka bi yapı yani yeni bi birey olduğu için kadın vücudu bunu yabancı algılayıp vücudundan atmaya çalışıyomuş.Ama o hücre topluluğu yerleşince vücuttan atılmasın diye vücut bağışıklığını düşürüyomuş.O yüzden hasta gibi hissediyomuş anne adayı kendini.Çok tatlı bi uyum değil mi resmen mucize
Şeffaf akıntı yumurtlama döneminde oluyor cnm bugünlerini değerlendir
Yumurtlama zamanında değilimŞeffaf ve yumurta akı gibi ise yumurtlama akıntsıdır.
Cevabınız için teşekkür ederim. Rabbim bize de yaşatsın o duyguyu inşallahSelamlar. Benzer bir durum arkadaşımın başına gelmişti tsh ı kontrol altına almak için gebeliği ertelediler çok değişken olduğunu farkettik onu takip ederken ama gebelik sürecini etkileyeceği için önce tedavi oldu sonra da çok bekletmeden bebiş haberini aldık bebişin 40 ı yeni çıktı bu arada darısı başımıza inşallah
Erkeklerin durumu bizden cok farklı. Takviye ilaçlarla 1-3 ayda bir bütün sonucları değişebiliyor. %40 dna bozukluğu olan arkadaşımın spermleri 3 ay sonra ilaçla tamamen düzeldi. Ama sen moralini bozma yeterki…İnan hiç bilmiyorum eşimin sonuçları bi iyi çıkıyo bi kötü..Deliler gibi takviye alıyoruz her gün bunca çabaya bu ay olmazsa ben dayanamicam daha fazla
Ovulasyon denedjn mi hiç canimKızlar 3.aydır deniyorum olumsuz oldu
3 yıldır evliyim ama yeni deniyoruz ve zaman kaybetmek istemiyorum
Sizce hsg çektirmeli miyim
4. Ay da deneyip
5. Aya girerken hsg çekmem mantıklı bana akıl verin lütfen
Evet canim maalesef hersey ateş pahasıFolidoce folik asit aldım ..50 tlfiyatlar şaka gibi ya ..hatta 55 çıktı okutunca 5 lira ikram yapalım dedi eczanem ...Yatmadan önce için daha iyi dedi..
Evet canım ama o çok strese soktu beni onun yerine yumurtlama dönemi gün aşırı ilişki daha mantıklı geliyor bana her gün aynı stres akıntı takibi yapıyorumOvulasyon denedjn mi hiç canim
Simdi regl olursan 2 yada 3. Günü kadın doğuma git degerlerime baktırmak istiyorum de bi detaylı baktir canimEvet canım ama o çok strese soktu beni onun yerine yumurtlama dönemi gün aşırı ilişki daha mantıklı geliyor bana her gün aynı stres akıntı takibi yapıyorum
Günaydın canım güzel haberlerle dolu bir gün olsunGünaydın kızlar, avokadolu kahvaltılar diliyorum hepinize.
Avokadom yok Yulaf Lapam var kahvaltıya olur muGünaydın kızlar, avokadolu kahvaltılar diliyorum hepinize.
İnşallah Maviiş, şu ilaç bitse ben de başlasam artık, çok heyecanlanıyorum.Günaydın canım güzel haberlerle dolu bir gün olsun
Yaa olmaz mıı bayılırım, yanına fıstık ezmesi koydun muu?Avokadom yok Yulaf Lapam var kahvaltıya olur mu
Canım onu da yaptım hormon değerlerim iyi çıktıSimdi regl olursan 2 yada 3. Günü kadın doğuma git degerlerime baktırmak istiyorum de bi detaylı baktir canim
Canım bizde yazdan beri deniyoruz olmadı..Ben hep telde Flo uygulamasını kullandım ovülasyonu takip etmiştim bu ay ilk defa ovülasyon testi alcam ezcaneden onu deniycem birdeKızlar 3.aydır deniyorum olumsuz oldu
3 yıldır evliyim ama yeni deniyoruz ve zaman kaybetmek istemiyorum
Sizce hsg çektirmeli miyim
4. Ay da deneyip
5. Aya girerken hsg çekmem mantıklı bana akıl verin lütfen
Koymaz mıyımYaa olmaz mıı bayılırım, yanına fıstık ezmesi koydun muu?
Sagol canımm bugunu de degerlendirelim ay bıktık artikyarin umarim siliklesmis olur
Yumuşasalar yiyeceğim alalı 5 gün oldu tık yok valla ÇILDIRICAMGünaydın kızlar, avokadolu kahvaltılar diliyorum hepinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?