Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bendeki belirtilerden biri bu şu anda

Cevabınız için teşekkür ederim. Rabbim bize de yaşatsın o duyguyu inşallah

Folidoce folik asit aldım ..50 tl fiyatlar şaka gibi ya ..hatta 55 çıktı okutunca 5 lira ikram yapalım dedi eczanem ...Yatmadan önce için daha iyi dedi..

Kızlar 3.aydır deniyorum olumsuz oldu
3 yıldır evliyim ama yeni deniyoruz ve zaman kaybetmek istemiyorum
Sizce hsg çektirmeli miyim
4. Ay da deneyip
5. Aya girerken hsg çekmem mantıklı bana akıl verin lütfen

İnan hiç bilmiyorum eşimin sonuçları bi iyi çıkıyo bi kötü..Deliler gibi takviye alıyoruz her gün bunca çabaya bu ay olmazsa ben dayanamicam daha fazla
Erkeklerin durumu bizden cok farklı. Takviye ilaçlarla 1-3 ayda bir bütün sonucları değişebiliyor. %40 dna bozukluğu olan arkadaşımın spermleri 3 ay sonra ilaçla tamamen düzeldi. Ama sen moralini bozma yeterki…

4. Ay da deneyip
Ovulasyon denedjn mi hiç canim

Evet canım ama o çok strese soktu beni onun yerine yumurtlama dönemi gün aşırı ilişki daha mantıklı geliyor bana her gün aynı stres akıntı takibi yapıyorum
Simdi regl olursan 2 yada 3. Günü kadın doğuma git degerlerime baktırmak istiyorum de bi detaylı baktir canim

Simdi regl olursan 2 yada 3. Günü kadın doğuma git degerlerime baktırmak istiyorum de bi detaylı baktir canim
Canım onu da yaptım hormon değerlerim iyi çıktı
Adetli iken muayene oldum ultrasonda yumurtalıklarım da sıkıntı yoktu gayet iyi dedi ki öncesinde iki doktor da aynısı demişti

4. Ay da deneyip
Canım bizde yazdan beri deniyoruz olmadı..Ben hep telde Flo uygulamasını kullandım ovülasyonu takip etmiştim bu ay ilk defa ovülasyon testi alcam ezcaneden onu deniycem birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…