Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
izmit merkezde misin ben bilge öğütcüogluna gidiyorum belki değiştirebilirim
Bende izmit merkez canım eşimin tahini çıktı 7 aydır buradayız araştırmalarım sonucu Erkan Türközü seçtim çok memnunum whatsaptan mesaj atıyorum istediğim gibi hemen cevaplıyor doktor gibş değil bi yakınım gibi cana yakın ben dış gebelik geçirmiştim 1 yıl önce bir tüpüp alındı Erkan beye rahim filmi çektirdim diğer tüp sağlam dedi normal bebek olur dedi folik asit balık yağı kullanıyorum,şimdilik böyle inşallah ocakta hamiş oluruz Allah dualarımızı kabul eder inşallah

konak hastanesinin doktorlarını öneriyorlar benimde agustosta çekindiğim rahim filmimde sağ tupde sıvı akısı yok denildi doktorum bi engel yok dedi ama yinede acaba diyorum insallah canım bu ay kendi halimize takıldık bakalım neler olacak

Aynen canım benimkide Konak da Firdevs hanım var ondan da çok memnun kalanlar var kadın doktor istersen , inşallah bakalım bizde de durumlar aynı bekliyoruz

Kafam karıştı o yüzden sormuşum...Temmuz Ağustos Eylül de içtim bitirdim içmiyorum şuan ..acaba tekrar alsam mı doktora sormadan

Canım aile hekimine sormuştum folik asiti içtim ama gebelik yok devam edeyim mi diye şimdilik gerek yok 3 kutu bitirmen yeterli demişti..bende bidaha almadım şuan içmiyorum
Folik asit kullanmaya devam etmelisiniz. Evli veya bebek bekleyen kadınların yanısıra, bekar ve evlilik çağındaki genç kızların bile kullanması gerektiğini söylüyor uzmanlar.

Yok sıvı birikmesi gibi bişey diyo.Döllenme olamaz hsg ye girmeden hem tahlil yapılıyor hem muayene.Zaten reglin bittikten sonra işlem yapılıyor o yüzden döllenme demiş olamaz
Hım Tamm o zaman denemeye devam hsg den sonra kimi insan hamile kalmış umarım senin de öyle olur

Selamlar. Benzer bir durum arkadaşımın başına gelmişti tsh ı kontrol altına almak için gebeliği ertelediler çok değişken olduğunu farkettik onu takip ederken ama gebelik sürecini etkileyeceği için önce tedavi oldu sonra da çok bekletmeden bebiş haberini aldık bebişin 40 ı yeni çıktı bu arada darısı başımıza inşallah

Ne kadardır deniyorsun peki
Biz yeni denemeye başladık işte yurtdışına yerleşiyoruz Ocak sonu gitmeden bi kendimize baktıralım dedik neler çıktı başımıza biz de tutuştuk tabi şimdi olmazsa hiç olmicakmış gibi konuşuluyor hep.Eşimin değerleri şimdiden böyleyse gittikçe düşermiş bilmeme korkuttular bizi.35 yaşında zamanı da geldi zaten istiyorum diyo ama benim umudum yok pek.Sebepsiz yere bile olmuyo yıllarca deniyo insanlar olmuyo bunca problem içinde bizim mi çocuğumuz olucak

Ya acayip tatlı bişey öğrendim belki bilenleriniz vardır ben yeni öğrendim paylaşmak istedim sizinle.Hani hamileliğini burun tıkanıklığı,grip,nezle vs şekilde öğrenenler var ya.Onun sebebi şuymuş.Yumurta spermle birleşince artık bambaşka bi yapı yani yeni bi birey olduğu için kadın vücudu bunu yabancı algılayıp vücudundan atmaya çalışıyomuş.Ama o hücre topluluğu yerleşince vücuttan atılmasın diye vücut bağışıklığını düşürüyomuş.O yüzden hasta gibi hissediyomuş anne adayı kendini.Çok tatlı bi uyum değil mi resmen mucize

Bat 2 ocak

Öyle düşünme 40 yaşında bile hamile kalan var ilk olarak üstündeki stresi at canım eşin de stres yspmasın takviyelerine devam etsin eşin 1 sperm girse bile o yetiyo olcak olduktan sonra olur bak benim sebepsiz olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…