- 4 Şubat 2021
- 2.657
- 3.291
- 83
Teşekkürler canım ozman gebelik olsun ozman devam edeyim içmeye ...Canim gebelik öncesi ve gebeliğin ilk 3 ayında kullaniliuor folik asit
Suan içmeye devam et canimTeşekkürler canım ozman gebelik olsun ozman devam edeyim içmeye ...
izmit merkezde misin ben bilge öğütcüogluna gidiyorum belki değiştirebilirimErkan Türköz e gidiyorum canım sen
Bende izmit merkez canım eşimin tahini çıktı 7 aydır buradayız araştırmalarım sonucu Erkan Türközü seçtim çok memnunum whatsaptan mesaj atıyorum istediğim gibi hemen cevaplıyor doktor gibş değil bi yakınım gibi cana yakın ben dış gebelik geçirmiştim 1 yıl önce bir tüpüp alındı Erkan beye rahim filmi çektirdim diğer tüp sağlam dedi normal bebek olur dedi folik asit balık yağı kullanıyorum,şimdilik böyle inşallah ocakta hamiş oluruz Allah dualarımızı kabul eder inşallahizmit merkezde misin ben bilge öğütcüogluna gidiyorum belki değiştirebilirim
Canım aile hekimine sormuştum folik asiti içtim ama gebelik yok devam edeyim mi diye şimdilik gerek yok 3 kutu bitirmen yeterli demişti..bende bidaha almadım şuan içmiyorumSuan içmeye devam et canim
konak hastanesinin doktorlarını öneriyorlar benimde agustosta çekindiğim rahim filmimde sağ tupde sıvı akısı yok denildi doktorum bi engel yok dedi ama yinede acaba diyorum insallah canım bu ay kendi halimize takıldık bakalım neler olacakBende izmit merkez canım eşimin tahini çıktı 7 aydır buradayız araştırmalarım sonucu Erkan Türközü seçtim çok memnunum whatsaptan mesaj atıyorum istediğim gibi hemen cevaplıyor doktor gibş değil bi yakınım gibi cana yakın ben dış gebelik geçirmiştim 1 yıl önce bir tüpüp alındı Erkan beye rahim filmi çektirdim diğer tüp sağlam dedi normal bebek olur dedi folik asit balık yağı kullanıyorum,şimdilik böyle inşallah ocakta hamiş oluruz Allah dualarımızı kabul eder inşallah
Aynen canım benimkide Konak da Firdevs hanım var ondan da çok memnun kalanlar var kadın doktor istersen , inşallah bakalım bizde de durumlar aynı bekliyoruzkonak hastanesinin doktorlarını öneriyorlar benimde agustosta çekindiğim rahim filmimde sağ tupde sıvı akısı yok denildi doktorum bi engel yok dedi ama yinede acaba diyorum insallah canım bu ay kendi halimize takıldık bakalım neler olacak
Folik asit kullanmaya devam etmelisiniz. Evli veya bebek bekleyen kadınların yanısıra, bekar ve evlilik çağındaki genç kızların bile kullanması gerektiğini söylüyor uzmanlar.Canım aile hekimine sormuştum folik asiti içtim ama gebelik yok devam edeyim mi diye şimdilik gerek yok 3 kutu bitirmen yeterli demişti..bende bidaha almadım şuan içmiyorum
Hım Tamm o zaman denemeye devam hsg den sonra kimi insan hamile kalmış umarım senin de öyle olurYok sıvı birikmesi gibi bişey diyo.Döllenme olamaz hsg ye girmeden hem tahlil yapılıyor hem muayene.Zaten reglin bittikten sonra işlem yapılıyor o yüzden döllenme demiş olamaz
Teşekkürler ozman yarın alayım ezcaneden içmeye başlayımFolik asit kullanmaya devam etmelisiniz. Evli veya bebek bekleyen kadınların yanısıra, bekar ve evlilik çağındaki genç kızların bile kullanması gerektiğini söylüyor uzmanlar.
Şimdi de verebilir bi sorun varsa hem boşa vakit kaybetmemiş olursunuzBen elendim kızlar şimdi bu 3. Ay denemem benim bütün testlerim temiz eşim ne zaman sperm testi vermeli sizce
İnan hiç bilmiyorum eşimin sonuçları bi iyi çıkıyo bi kötü..Deliler gibi takviye alıyoruz her gün bunca çabaya bu ay olmazsa ben dayanamicam daha fazlaHım Tamm o zaman denemeye devam hsg den sonra kimi insan hamile kalmış umarım senin de öyle olur
Ne kadardır deniyorsun pekiİnan hiç bilmiyorum eşimin sonuçları bi iyi çıkıyo bi kötü..Deliler gibi takviye alıyoruz her gün bunca çabaya bu ay olmazsa ben dayanamicam daha fazla
Selamlar. Benzer bir durum arkadaşımın başına gelmişti tsh ı kontrol altına almak için gebeliği ertelediler çok değişken olduğunu farkettik onu takip ederken ama gebelik sürecini etkileyeceği için önce tedavi oldu sonra da çok bekletmeden bebiş haberini aldık bebişin 40 ı yeni çıktı bu arada darısı başımıza inşallahKızlar merhaba 8 Aralık'ta rahim filmi çektirdim. Bir kaç test ve regli reglsiz muayene oldum sonuç olarak TSH ve prolaktin yüksekliği çıktı aşağı yukarı bir senedir çoçuk istiyoruz ama nasip bakalım. Tsh yüksekliği prolaktini de yükseltiyor diyorlar ama doktor sadece TSH ile ilgilendi ve ilaç verdi bir ay sonra da kontrole gel dedi bu durumu yaşayıp gebe kalabilen var mı? Çok stresli bir dönem Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Bende sanaamin inşâALLAH canım sana dua edecem moralini yüksek tut rabbimin izniyle herşeyin hayırlısı olur
Biz yeni denemeye başladık işte yurtdışına yerleşiyoruz Ocak sonu gitmeden bi kendimize baktıralım dedik neler çıktı başımıza biz de tutuştuk tabi şimdi olmazsa hiç olmicakmış gibi konuşuluyor hep.Eşimin değerleri şimdiden böyleyse gittikçe düşermiş bilmeme korkuttular bizi.35 yaşında zamanı da geldi zaten istiyorum diyo ama benim umudum yok pek.Sebepsiz yere bile olmuyo yıllarca deniyo insanlar olmuyo bunca problem içinde bizim mi çocuğumuz olucakNe kadardır deniyorsun peki
Bat 2 ocak�����
�
Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir
Öyle düşünme 40 yaşında bile hamile kalan var ilk olarak üstündeki stresi at canım eşin de stres yspmasın takviyelerine devam etsin eşin 1 sperm girse bile o yetiyo olcak olduktan sonra olur bak benim sebepsiz olmuyoBiz yeni denemeye başladık işte yurtdışına yerleşiyoruz Ocak sonu gitmeden bi kendimize baktıralım dedik neler çıktı başımıza biz de tutuştuk tabi şimdi olmazsa hiç olmicakmış gibi konuşuluyor hep.Eşimin değerleri şimdiden böyleyse gittikçe düşermiş bilmeme korkuttular bizi.35 yaşında zamanı da geldi zaten istiyorum diyo ama benim umudum yok pek.Sebepsiz yere bile olmuyo yıllarca deniyo insanlar olmuyo bunca problem içinde bizim mi çocuğumuz olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?