Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm senin 28 pik 29 çatlama olmuş aynı benimde ikinci yumurtlamam seninle aynı gün oldu bugün çatlama gördüm aynı senin mi gibi hafif açılma olmuş bugünü ve değerlendir
Olmuş yani çatlama öyle mi ay sevindim valla stres yaptım çok ben şak diye silinecek diye bekliyorum

Pik gibi değil diğer günler ama çatlama olunca da iyice siliklesmesi gerekirdi
Dimi ya 27 aralikta t cizgisi daha koyuydu sonra c cizgisi 28 ve 29 aralikta daha baskin ama t cizgisi cok silik değil kafam karıştı

Eklentiler

• Screenshot_20211229-191329_Gallery.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 32
Aynen bende de pco var ilk denemem ovulasyonla ondan stres yaptım kasıklarım da baya agriyo bugün
Benim de dün akşam çok ağrıyordu dedim çatlama başladı heralde yumurtlama olduğu zaman ve çatlamada ben çok hissediyorum ama gece değerlendiremedik sabah oldu inş tutar

Benim de dün akşam çok ağrıyordu dedim çatlama başladı heralde yumurtlama olduğu zaman ve çatlamada ben çok hissediyorum ama gece değerlendiremedik sabah oldu inş tutar
Sabah daha etkili diyolar inşallah tutar canım ❤ adetlerin düzenli mi benim çok düzensiz

Ben elendim kızlar şimdi bu 3. Ay denemem benim bütün testlerim temiz eşim ne zaman sperm testi vermeli sizce

Kızlar ovülasyon testi hangi marka önerirsiniz bende almayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…