Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar. 3 senelik evliyim. Artık bir evladımız olsun üc kişi olalım istiyoruzz.Aralık ayında 16-22 arasında yumurtlama döneminde 4 kere ilişki yaşadık. 2-3 gündür göğüslerine şişme hassasiyet var. Sol kasigimda ağrı var. Ve bunu söylerken çok utanıyorum ama, vajina ile kasık arasındaki bölümde pit pit nabiz gibi , sanki kelebek kanat cirparmis gibi birseyler oluyor. Bazende titreşim oluyor. Bu belirtileri yaşarken Henuz adet olmama 10 gun vardi. Şimdi 7 gün kaldi. Bugün goguslerimde hassasiyet hafif var. Ancak yukarıda söylediğim şeyler yok. Sadece yurudugumde çok çabuk yorulduğumu hissediyorum. Belim agriyor. Dinlenince geciyor.Ocak 4 de adet dönemimin başlaması gerek. Bu kadar kısa sürede hamilelik yaşanır mı ve belirti çıkar mı

Bi erken gebelik testi yap bence 7 gün kaldıysa çıkar diye düşünüyorum

Yok denemedim Bu 5.doktorum tükendım aynı şeyleri duymaktan doktorlardan
Canım bak bazı doktorlar kolaya kaçıyor yani senden ve başkasından aynı parayi alacak ama senle daha uzun takip ve uğraşa girecek o yüzden seni baştan eliyor senin yapacağın yediğini içtine dikkat et.. avukado ananas bol ye ve balık yağı iç günde ikitane bide c vitamini kullan çineme kapsullu veya suda eritilen kontrole git takip ettir yurmurta varsa direk dondurt bir kaçtane sonra dene hatta bakarsın gittinde hamile bile ola bilirsin benim teyzem adetten kesildim menapoz oldum diye gitti 3-4 ay sonra hamile çıkt darısı sana canım

Kendimi düşükten sonra topladım , aradan 6 ay geçti . Biten adetim üzerine Dün folik asit kullanmaya başladım. Korunmasız ilişkim de oldu . Yaş 30 :) yarışmacı arkadaşlara başarılar

Çatlama olmuş mu sizce?

Eklentiler

• 66F54E26-0D6E-44A8-AC2F-BE6D1E213C9B.jpeg
    105,5 KB · Görüntüleme: 47
  • 0A312D68-3FD8-4AAA-A5ED-44E7B2312F81.jpeg
    136 KB · Görüntüleme: 58
Herkese gunaydin. Gecem cok kotu gecti. Sol kasikta ve bel de hatta daha sonra bacagima yayilan muthis bir agri vardi. Simdi de geri gelecek gibi duruyor ve yorgunluk, halsizlik var. Dun dr. Ultrasonla bakarken sol taraf aciyor mu dediginde hicbir seyim yoktu. Uyarmadi da bu agri konusunda. Forumdaki insanlarin neden surekli kasik agrisi ve akintidan yakindigini anlamis oldum. Arastirdigimabgore klomenin etkisi ve igne sonrasi da oluyormus. Dersler, toplantilar nasil olacak bakalim bu kadar agriyla. Aksam cocugu okuldan almadan once igneyi yaptirmayi dusunuyorum saglik ocagina. Akinti olayi gerceklesmedi daha, bi sure pedle dolasacagim, gozum korktu. Baska bilmem gereken birsey varsa dikkate alirim

Kızlar 27 28 pikti simdi sabah yaptım hala koyu ama c den koyu değil sizce çatlamış midir bide sabah yapmak farkeder mi

Eklentiler

• 20211229_082735.jpg
    114,1 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…