- 11 Aralık 2021
- 499
- 190
- 53
- 31
Öyle miii, kolay gelsin ve Allah zihin açıklığı versin hocam.Yaa ne güzelben bi ingilizceyi halledeyim de önce hocam inşallah bi gün o da olur
2-3 gün bazende 5 gün devam eder sen google yaz ve görsel den incele göre bilirsin silik ne kadar devam ettiniEvet mesela çatlamadan bir iki üç gün sonra yine silik mi çıkar yoksa hiç çizgi Çıkmazmi
Saol canım teşekkür ederim2-3 gün bazende 5 gün devam eder sen google yaz ve görsel den incele göre bilirsin silik ne kadar devam ettini
Çok teşekkürler hocam sağolunÖyle miii, kolay gelsin ve Allah zihin açıklığı versin hocam.Eğer pratik yapmak isterseniz yazabilirsiniz.
Bi erken gebelik testi yap bence 7 gün kaldıysa çıkar diye düşünüyorumMerhaba arkadaşlar. 3 senelik evliyim. Artık bir evladımız olsun üc kişi olalım istiyoruzz.Aralık ayında 16-22 arasında yumurtlama döneminde 4 kere ilişki yaşadık. 2-3 gündür göğüslerine şişme hassasiyet var. Sol kasigimda ağrı var. Ve bunu söylerken çok utanıyorum ama, vajina ile kasık arasındaki bölümde pit pit nabiz gibi , sanki kelebek kanat cirparmis gibi birseyler oluyor. Bazende titreşim oluyor. Bu belirtileri yaşarken Henuz adet olmama 10 gun vardi. Şimdi 7 gün kaldi. Bugün goguslerimde hassasiyet hafif var. Ancak yukarıda söylediğim şeyler yok. Sadece yurudugumde çok çabuk yorulduğumu hissediyorum. Belim agriyor. Dinlenince geciyor.Ocak 4 de adet dönemimin başlaması gerek. Bu kadar kısa sürede hamilelik yaşanır mı ve belirti çıkar mı
Adetime Son 3 gün kala yapacagim insallah :)Bi erken gebelik testi yap bence 7 gün kaldıysa çıkar diye düşünüyorum
27 yumurtlama olmuş bugünde aynı şekilde yarin catlarYapıyorum, koyulaşıyor gibi olup kandırıyor adetayalnız bu kasık ağrısıyla ve akıntıyla yumurtluyorumdur ya başka açıklaması olamaz gibi her ne kadar koyulaşmamış olsa da
Canım bak bazı doktorlar kolaya kaçıyor yani senden ve başkasından aynı parayi alacak ama senle daha uzun takip ve uğraşa girecek o yüzden seni baştan eliyor senin yapacağın yediğini içtine dikkat et.. avukado ananas bol ye ve balık yağı iç günde ikitane bide c vitamini kullan çineme kapsullu veya suda eritilen kontrole git takip ettir yurmurta varsa direk dondurt bir kaçtane sonra dene hatta bakarsın gittinde hamile bile ola bilirsin benim teyzem adetten kesildim menapoz oldum diye gitti 3-4 ay sonra hamile çıktYok denemedimBu 5.doktorum tükendım aynı şeyleri duymaktan doktorlardan
Çatlama eklenmiyor yurmurtlamaya ekliyorsun 14 günü yani 10 ocak olur hamile değilsen tabi geç yumurtlama ola bilir stresten falan belkiCevabı olan var mı?
rica ederim canımSaol canım teşekkür ederim
Daha gitmedim kimseye :)Aa bende Gaziantep deyim.hangi hastaneye yada doktora gidiyorsunuz
Ovülasyon ile takip ediyorum. Şuan çok silikÇatlama eklenmiyor yurmurtlamaya ekliyorsun 14 günü yani 10 ocak olur hamile değilsen tabi geç yumurtlama ola bilir stresten falan belki
Olması gereken koyulukta olmaması sorun değil mi. Hani pik dediğimiz şey illa olması getekmiyor yumurtlamak için öyle miii27 yumurtlama olmuş bugünde aynı şekilde yarin catlar
Çatlamış benceKızlar 27 28 pikti simdi sabah yaptım hala koyu ama c den koyu değil sizce çatlamış midir bide sabah yapmak farkeder mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?