- 3 Aralık 2021
- 49
- 30
- 3
Herşeyin hayırlısı olsun. Bende yapmıcam büyük bir ihtimal zaten yeni evli sayılırımBurda olduğuna sevindimbelirti yok canım ya sadece gece yatınca alt karın kısmımda değişik bi sancı var adet olacak gbi ve göğüslerim hala şişmedi test yapmicam zaten bu ay Sıkıldım artk testlerden
Evleneli ne kadar oldu kiHerşeyin hayırlısı olsun. Bende yapmıcam büyük bir ihtimal zaten yeni evli sayılırım
Ah kıyamam.. ben de doktordan geldiğimden beri yatıyorum.. kanama da varBenim o ağrı hala devam ediyo oturup kalkarken özellikle.Hatta 3.katta ev asansör yok eşim kucağına alıyo inip çıkarken o kadar zorlanıyorum.Kanama oldu biraz bugün bitti sayılır çok ince bi akıntı kaldı sadece varla yok arası.Şu akıntıyı 3 hafta sonra görsem havalara uçarım implantasyon kanaması diye düşünüp de şimdi olunca sinir bozuyoOlay aynı olay ama yeri zamanı neleri değiştiriyor bak görüyo musun ne enteresan Yaza yaza aydınlanıcam ben durun bakalım İyice asabım bozuldu
Ya bugün tekrar yaptım sanki bundan bi tık daha koyu çıktı bi gariplik var ama anlamadımEveet çatlamış
Doktor bana yatma dedi o psikolojiye sokma kendini dedi daha tam ayılmamıştım çıktım hastaneden başım döne döne işe geldim oturuyorum daha çok ama hiç yatmadım evde dinlenmedim.Bi yatarsam hasta olurum gerçekten.Ah kıyamam.. ben de doktordan geldiğimden beri yatıyorum.. kanama da varumarım yarına bir şeyimiz kalmaz…
1 buçuk sene sizinEvleneli ne kadar oldu ki
2 buçuk yıl olacak1 buçuk sene sizin
Bende doktorların yazılarını youtube videolarına güvenip gittim ama ben heray yumurtlamıyorum eger olurda denk gelirse bakarız saglıklı yumurta ise yanı içi bos degilse direk baslarım tedavıye dedi ama ümitli konusmadıKadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Ümit Zeteroğlu, “Erken menopoz evresine giren kadınlara yumurtlama, üreme ya da tüp bebek tedavisi uygulanarak hamilelik elde edilebilir” dedi.
Yok denemedimNeyin vardı Kİ de direk bunu söylediler sana menopozun tedavisi var Kİ hiç tedavi olmayı denemedin mi
Valla duyduklarım bunlar canım mfk yöntemine basvuracagım işim bitkisel kürlere kaldı galiba sırf denemedim dememek için deneyeceğimCok acımasızca değil mi canim çok şükür ki kızın varmis Allah bağışlasın ama şu dönem de çaresi olmayan bisey olamaz ya
Gelmedi mi hala gelmekte olan
Hayır ya gelmedi halâGelmedi mi hala gelmekte olan
Oyy maşaallah2 buçuk yıl olacak
Gelse bi dert gelmese başka dert tekrardan test yaptın mı canimHayır ya gelmedi halâ
Cevabı olan var mı?Kızlar bi şey sorabilir miyim ? Benim pik 22 Aralık çatlama 23 aralıkta oldu. 14 gün eklersem çatlamaya 6 Ocak ediyor ama normalde döngüm 30 gün ve 11 ocakta adet olmam gerekir. Sizce bat değişmiş midir ? Birde biraz kasık batması var bende çok sızlıyor ne zaman test yapsam çıkar ?
Allah Allah at istersen. Bakalım biYa bugün tekrar yaptım sanki bundan bi tık daha koyu çıktı bi gariplik var ama anlamadımyarın tekrar yapıcam
Yani pikten eminsen kaymış olabilir.İnşallah olduysa da 2-3 Ocak gibi erken gebelik testlerinden yapsan çıkar heraldeCevabı olan var mı?
Bugün yaptım ama yok gibiydi canımGelse bi dert gelmese başka dert tekrardan test yaptın mı canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?