Regle 4 gün kala öğrenebilirsin canım kanda çıkar.Kızlar yarın kan testi vereceğim diş tedavim için netleşmesi adına geç döllenme olasılığı yok . Sizce regle 4 gğn kala yumurtlamanın 11. Günü kanda belli olur mu hiç bir belirtim de yok 2 aydır hep negatif tekrar negatif görmekten çok korkuyorum ama diş için yapmam lazım
Kanda çıkar canim 10.gunu geçince kana karışıyor artıkKızlar yarın kan testi vereceğim diş tedavim için netleşmesi adına geç döllenme olasılığı yok . Sizce regle 4 gğn kala yumurtlamanın 11. Günü kanda belli olur mu hiç bir belirtim de yok 2 aydır hep negatif tekrar negatif görmekten çok korkuyorum ama diş için yapmam lazım
Ekledim canim erken yumurtlama olduysa erken öğrenirsin o halde dongun 25 gun muBen de varım kızlar bat 12 Ocak yumurtlama adet döngüsünün 8. Günü oldu 4 gün değerlendirildi. Bir yıllık evli olacağım ocakta . Çok istiyoruz olsun inşallah
Cok anlamıyorum ama siliklesmis canim sen gene değerlendirmeye devam etKızlar çatlamış dimi dün havuç yedim
Normalde 28 günde birdi fakat son aylar bir şaştı erken yada geç oldu ama genel olarak 28 döngümEkledim canim erken yumurtlama olduysa erken öğrenirsin o halde dongun 25 gun mu
Soru bana galiba. Döngüm 30 günEkledim canim erken yumurtlama olduysa erken öğrenirsin o halde dongun 25 gun mu
Benim 2 ocak cnmBen de aynı şekilde cuma test yapmayı düşünüyorum bata 4 gün kala olmuş olcak ama olsun, sizin bat ne zaman
Gebelik olabilir mi canim p zaman da bu şekilde koyu olabiliyor ama sen gene de her ihtimale karşı degerlendirKızlar ben 18 aralıkta yumurtladım sanıyordum bugün tekrar pik yaptı hemde T çizgisi C den önce belirdi şimdi ben ne yapacağım nasıl hesaplıycam eşimlede iki gündür küsüs konuşmuyoruz, galiba asıl yumurtlama bugün oldu döngüm yine değişti
Catlamıs bugünüde değerlendir benceKızlar çatlamış dimi dün havuç yedim
Ekledim canim hayirlisi olsunMerhaba Benide eklermsnz bat 4 ocak
Yok canim yeni gelen arkadaşa sormuştum benim de dongum 30 gün hala yumurtlama olmadı amaSoru bana galiba. Döngüm 30 gün
Yumurtladigin günü biliyorsan sıkıntı yok sasmazNormalde 28 günde birdi fakat son aylar bir şaştı erken yada geç oldu ama genel olarak 28 döngüm
Bilmiyorum ki yarın tekrar yapıcam eğer bugün yumurtlama olduysa tekrar yeni bat 10 ocak oluyorGebelik olabilir mi canim p zaman da bu şekilde koyu olabiliyor ama sen gene de her ihtimale karşı degerlendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?