- 1 Nisan 2020
- 1.075
- 881
- 73
- 33
Bilmiyorum ki hiç hamile kalmadım ben 2,5 senedir evliyim, hiç korunmadım, bende pko eşimde varikosel ve ileri hızda sıkıntı var bu ay eşim takviyeler kullandı bende beslenmeme dikkat ettim hayırlısı Allah’tan, olursa çok iyi gelecek bizeOf benim de şuan alt karnımda tamda anlattığın gbi birsey var sanki bu ayda olmadı adetim yaklaşıyor gbi.tansiyon konusunda bilmiyorum inşallah hamilesindir tansiyon o yüzdendir umarım
Ay varilosele hiç takılma benim arkadaşımın eşinde de vardı ameliyat olmayı düşünüyordu ama hamile kaldı o engel pek engel degil sanırımBilmiyorum ki hiç hamile kalmadım ben 2,5 senedir evliyim, hiç korunmadım, bende pko eşimde varikosel ve ileri hızda sıkıntı var bu ay eşim takviyeler kullandı bende beslenmeme dikkat ettim hayırlısı Allah’tan, olursa çok iyi gelecek bize
Eşimde bir kaç ay daha olmazsa ameliyat olurum diyordu inş gerek kalmaz çok yıpratıcı bir süreç her ay ister istemez beklenti içinde oluyor insan cuma gününü iple çekiyorumAy varilosele hiç takılma benim arkadaşımın eşinde de vardı ameliyat olmayı düşünüyordu ama hamile kaldı o engel pek engel degil sanırım
Cuma günü ya tarih yazacağız yada tarih olacağız hadi bakalım göğüslerime bakmaktan yoruldum artkEşimde bir kaç ay daha olmazsa ameliyat olurum diyordu inş gerek kalmaz çok yıpratıcı bir süreç her ay ister istemez beklenti içinde oluyor insan cuma gününü iple çekiyorum
Sende test yapacakmısın bende kaset test var acaba erken gebelik testi mi alsamCuma günü ya tarih yazacağız yada tarih olacağız hadi bakalım göğüslerime bakmaktan yoruldum artkadet yaklaşırken şişkinlik biraz acı olur ya olacak mi die.hayırlısı canım
Ah o yalancı çizgilere lanet olsun geçen ayda bende çıkardı niye öyle oldu anlamadımSende test yapacakmısın bende kaset test var acaba erken gebelik testi mi alsamÖnceden bende yalancı çizgi çıkarmıştı gerçi
Aslında ben günümün geçmesini beklerim de yıl başında olurda bir mucize hamileysem eşime süpriz yapmak istiyorumAh o yalancı çizgilere lanet olsun geçen ayda bende çıkardı niye öyle oldu anlamadımgüya ben test yapmicam kendi kendime öyle diyorum ama 5 gün kaldım bana birseyler oluyor anında kendimi test yaparken buluyorum
Ay inşallah olur da bizi de heveslendirip test yaptırırsınAslında ben günümün geçmesini beklerim de yıl başında olurda bir mucize hamileysem eşime süpriz yapmak istiyorum
Evet benim eşimde öyle belli etmiyor ama ben anlıyorum bende çok istiyorum insan belli bir zaman sonra artık olsun diyor önceden yeni evliyiz diyip takmıyordum kafama ama artık istiyorumAy inşallah olur da bizi de heveslendirip test yaptırırsıneşlerin üzüldüğünü düşünüp bu kadar üzülüyoruz zaten yani galiba en azından ben öyleyim belli etmekte istemiyorlar ama işte
Bende öyleEvet benim eşimde öyle belli etmiyor ama ben anlıyorum bende çok istiyorum insan belli bir zaman sonra artık olsun diyor önceden yeni evliyiz diyip takmıyordum kafama ama artık istiyorum
İnş güzel haberler alırızBende öyleevde çok fazla yanlız kalıyorum artık olur inşallah canım Bakalım kısmet bu ay neler yaşayacağız bakalım
Ovulasyonla takip ediyormusum cnm?Hayırlı geceler kızlar. Arada bir giirip okuyorum. Ben hala yumurtlamadım sanırım bat 2 ocaktan ay ortalarına geçti
Evet. Birkaç gün önce kasık ağrılarım var idi ki ara ara yokluyorlar yine. Bugünde şeffaf akıntım var az birşey ama testte hala birşey yok ya test sıkıntılı ya benOvulasyonla takip ediyormusum cnm?
Yapmaya devam et cnm ama iki günde bir ilişki de olsun testin pik yapmasını bekleme ilişki sıklığı önemli demişti bizim doktorumuzEvet. Birkaç gün önce kasık ağrılarım var idi ki ara ara yokluyorlar yine. Bugünde şeffaf akıntım var az birşey ama testte hala birşey yok ya test sıkıntılı ya ben
Sen günleri boş geçirme testlere pek güvenme yanıltabilir.bide hangi saatler yapıyorsunHayırlı geceler kızlar. Arada bir giirip okuyorum. Ben hala yumurtlamadım sanırım bat 2 ocaktan ay ortalarına geçti
Olabilir canım neden olmasın benimki ikiz olduğu belliydi doktor söylemişti zaten düşen parçalardan belliydi birisi biraz büyüktü gözleri belli gibi diğeri küçük öyle değildisen kaç haftalıktı öğrenmişmiydin? Bide beni belirtilerden dolayı arkadaşım test die zorladı yüzüm sivilcelenmişti ve oturduğum yerde bi değişik yorgun gbi sersemdim
Ama bunlar çoğu zaman psikolojik olarak yaşadığımız şeylerde olabiliyor çizgiye gelince yalancı çizgiyi yaşamayan çok az kadın vardır asla kan tahlili yaptırmadan bunu doktorlar dahi onaylayamaz.mesela geçen ay ben 3 gün kala yaptım ikinci çizgi koyu değildi ama vardı bi heves ettik kan vermeye gittik 0.100 dü negatifdi zaten beklenen adet günümde de adetim gelmişti belirti evet onların çoğunu düşünmekten zaten çoğu zaman ister istemez yaşıyoruz.sen kanla emin olmadan kimyasal gebelik yaşadım die düşünemezsin doğru olmaz ki kendini de böyle üzmen hiç doğru degil.kimyasal da olsa bi iki gün gecikme illa ki oluyor zatenBen ilk hamilelimde hiç beliti yoktu sadece gs bir beden büyüdü 3. gün...bunda.. kimyasal olan adet tarihinde gitti Malesef.. onda mide bulantısı ve ekşimesi çok hafif baş dönmesi yorgunluk uyuklama hali ağızda metal tad kimldayinca bile kasıkta batma hatırladım bunları eşimde o erken testi aldı ve 7. gün çıktı bizde o dönem kapanma vardı doktora gitmek bile yasaktı gitmedim zatende gitti
Kuzum gecikme nedenli yeni bat 17 ocak olarak güncelleyebilir misin?�����
�
Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir
Yok benim hamilelik takıntısı piskolojik şeyleri takıntım yok :)) dedim gibi ilk hamilelili hemen bildik ve benim öyle vücut sinyalleri hiç olmaz adet döneminde bile..zaten ben değil eşim farketti sendelemisim dusuyordum tutu beni başım dönünce...yalancı pozetif olamaz çünkü yapar yapmaz gözüktü 5 dk bekle yazıyordu.. bide Avusturalyada kafana göre test yapamazsın gecikme olursa gel derler ki dedim gibi kovid için kapalıdık 5km evden uzağa gitmek yasaktı arayip randevu alman lazım gelemesiniz dediler.. ilk hamilelikte bile 7 hafta gide bildik ancaAma bunlar çoğu zaman psikolojik olarak yaşadığımız şeylerde olabiliyor çizgiye gelince yalancı çizgiyi yaşamayan çok az kadın vardır asla kan tahlili yaptırmadan bunu doktorlar dahi onaylayamaz.mesela geçen ay ben 3 gün kala yaptım ikinci çizgi koyu değildi ama vardı bi heves ettik kan vermeye gittik 0.100 dü negatifdi zaten beklenen adet günümde de adetim gelmişti belirti evet onların çoğunu düşünmekten zaten çoğu zaman ister istemez yaşıyoruz.sen kanla emin olmadan kimyasal gebelik yaşadım die düşünemezsin doğru olmaz ki kendini de böyle üzmen hiç doğru degil.kimyasal da olsa bi iki gün gecikme illa ki oluyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?