- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
tamam elımde var oalanlardan ıyı sevındımCanım prodoctor almıştım dörtlü paket 54₺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam elımde var oalanlardan ıyı sevındımCanım prodoctor almıştım dörtlü paket 54₺
Ayy ben onu çok düşünüyorum ya hamileyken çocuk içerde napıyor falan sürekli görmek için ulturason cihazı olsa diyorumBiz iki pimpirik eve ultrason cihazı alırız kesin Ya da kiralarız başka türlü mümkün değil 9 ay sabredemeyiz bizim doktora Allah sabır versin şimdiden![]()
Aynen canim ilk asilmamda adete dört gün kala başlamıştım çizgi çıktı sonra koyulaşti beta 24tütamam elımde var oalanlardan ıyı sevındım
Bizim süreç biraz farklı ilerledi aslında.Yurtdışına yerleşmeye karar verdik kısa zaman kaldı gitmemize.Ordaki sağlık prosedürlerini bilmediğimiz için genel kontrollerden geçiyoduk.Sıra üremeye geldi çocuk da istiyoruz aslında.Ben muayene oldum sonra hormonlarıma bakıldı bişey yok.Eşim de sayıma girdi sıkıntılı çıktı yaşı da 35.Doktor da dedi ki yaş ilerledikçe düşer bu sayılar doğal yoldan olma ihtimalini arttıralım önce derken hsg çekildi.Orda da perde olunca dış gebelik ihtimali doğdu.Sonra konu buralara kadar geldi işte.Bi baktık çocuk yapmaya çalışıyoruzBenim de 3 olacak
Bence bizim bu konuyu kafadan biraz atmamız gerek tabiki gerekeni yapalım ama atıyorum ovulasyon sonrası her gün belirti dinlemek vs ya da sürekli olacak mı diye kafa yormak sadece zarar veriyor sanırım. Ki belirti olayına hiç güvenim kalmadı adet öncesi ile resmen aynı.
Bundan sonraki denemelerde de adet gününe kadar test yapmicam düşünmicem kafa çok daha rahat olduğunu farkettim öyle
Bu arada sen hsg mi çektirdin, 3 ay erken diyorlardı sanki?
İnşallah sağlıkla gelsinler pek nazlı çıktılar şimdiden bukadar uğraştırıyorlarHerkesin imtihanı başka baksana onlarınki doğurup doğru düzgün bakamayip o çocukların vebaline girmek, bizim imtihanimiz da bu yolda çok uğraşıp caba sarf etmek. Sen dış gebelik şu bu çok da düşünmemeye çalış. İnsanı çok yıpratıyor ben yaşadım bunu. İnşallah bize de nasip olacak![]()
Ben bi de hastanede çalışıyorum güya covid almıyo bizim hastane ama mübarek personellerin çoğu covid olduBizimde aynı vallacoştu valla Allah yardımcımız olsun
Canim çok zor bı süreç bunlar gerçekten benimde hep.kist oldu. Bekarliktan başladı sürekli ilaç kullandım Allah'a şükür ki bı çocuğum oldu Cook şükür yoksa gerçekten çok stresli üzücü bir durum..ikinci bile olmayınca insan uzuluyo niye diyo . Kaldı ki senin ilk olacakk. İns en kısa sürede olur üzülme biraz at kafandan ara ver. Biz bu ay günü falan atladık dusunmuyorum yani bı iki ay ara vercem biraz toparlanmam lazımGeçmiş olsun size de ama doktorlarin dediğine göre pko şanslı grupta inşallah bilmiyorsanız bu içinizi biraz rahatlatır.
Benim kistlerim de hani bu yumurta buyutme ilaclarindan sonra da olabilen doktorlarin adetle atılan basit kistler dediği kistlerdendi
Ama benimki çok başka boyuttaydi. 3 ayda bir tekrarlar boyutları çok büyük olur ayda 2 kere adet olurdum. Tabi bu kadar kanamadan sonra afedersiniz başka başka sorunlar demir anemisi vs. kansizlik da oluşuyordu. Dediğim gibi 17 yaşımda ağlayarak çıkmıştım doktor kapısından gitmediğim doktor kalmamıştı ve bunlar 12 yaşında başladı hiç kolay geçmedi. Artı bunların yanında farklı farklı hastalıklarında vardı skolyoz vs.
Yani yasim genc ama az da çekmedim
Annem zaten ne çektiğini az çok hatırlıyorum zorla 39 yaşına kadar bekletti doktor erken almayalım erken menapoz olmasın diye. Anneme sordum ne vardı diye hatırlamıyor tabi o zamanlar çokta bilgi verilmiyormus, bu çikolata kisti de genetik oluyormuş büyük ihtimal bende geçmişimden de yola çıkarak elbet geleceğimden endişeliyim, korkuyorum. Artı olarak cocugumda yok niye üzülmeyeyim ki?
Ya hiç olmazsa korkusuna elbet kapılıyorum, Yaşım gençken herseyi deneyeyim diyorum stres yapıyorum normal olarak
İnşallah bu kadar zahmetimizin arkasında hayirli bi evlat nasip eder Allah hepimize![]()
Ayy bide hasteneler daha fenaBen bi de hastanede çalışıyorum güya covid almıyo bizim hastane ama mübarek personellerin çoğu covid oldu
Kadın olmak cok zor gerçekten bi problem çıkarsa uğraşıp duruyorsun bir de. Çocuk yaşımda nelerle ugrasmisim zor zamanlardı.Canim çok zor bı süreç bunlar gerçekten benimde hep.kist oldu. Bekarliktan başladı sürekli ilaç kullandım Allah'a şükür ki bı çocuğum oldu Cook şükür yoksa gerçekten çok stresli üzücü bir durum..ikinci bile olmayınca insan uzuluyo niye diyo . Kaldı ki senin ilk olacakk. İns en kısa sürede olur üzülme biraz at kafandan ara ver. Biz bu ay günü falan atladık dusunmuyorum yani bı iki ay ara vercem biraz toparlanmam lazım
valla ben 10 gun kala baslıyorum :) sen ıyısınAynen canim ilk asilmamda adete dört gün kala başlamıştım çizgi çıktı sonra koyulaşti beta 24tü
valla ben 10 gun kala baslıyorum :) sen ıyısın
yarın 7 .gun sanırım gıdıp pregesteron baktırayım bakalım nasıl bır yumurtlama olmusbende önceden öyleydim git gide düşüyorum günleri en az yedi sekiz gün geçsin diyirum yumurtlamadan, bakalım haftaya başlarim
7.gunde bakılıyor aynen canım, ayy hepsi ayrı stres ya düşük mü yüksek mi.tutcakmi vs vs bir sürü soruyarın 7 .gun sanırım gıdıp pregesteron baktırayım bakalım nasıl bır yumurtlama olmus
Ben onu bilmiyorum açıklayabilir misiniz7.gunde bakılıyor aynen canım, ayy hepsi ayrı stres ya düşük mü yüksek mi.tutcakmi vs vs bir sürü soru
Aynen canım nasip rabbim hayırlı sağlıkla nasip etsin amin mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetineHiç korkutma kendini kuzum ben bazen diyorum ki en kotu ihtimalleri düşünüp kendim mi çağırdım acaba kötüyü ama geri de diyorum ki nasip kocaman bı NASİPPP
Avokado severleronerileriiniz aklımda bakalım deneyeceğim inşallah @Eflatun1Kelebek yoldaşım bu konuda
![]()
Bizim süreç biraz farklı ilerledi aslında.Yurtdışına yerleşmeye karar verdik kısa zaman kaldı gitmemize.Ordaki sağlık prosedürlerini bilmediğimiz için genel kontrollerden geçiyoduk.Sıra üremeye geldi çocuk da istiyoruz aslında.Ben muayene oldum sonra hormonlarıma bakıldı bişey yok.Eşim de sayıma girdi sıkıntılı çıktı yaşı da 35.Doktor da dedi ki yaş ilerledikçe düşer bu sayılar doğal yoldan olma ihtimalini arttıralım önce derken hsg çekildi.Orda da perde olunca dış gebelik ihtimali doğdu.Sonra konu buralara kadar geldi işte.Bi baktık çocuk yapmaya çalışıyoruzKorkudan yani biraz.Ya olmazsa tedirginliği çocuk isteğimizi gün yüzüne çıkardı.Diğer denemelerimiz de başarısız malum aslında yumurtlama zamanlarına denk gelmişti ama hiç olmayınca biz de dedik ki heralde biz kendi çabamızla rutin akışta bunu başaramicaz bari ekstra gayret gösterelim.İşte takviyelere başladık bacakları havalara diktik vs vs…
progesteron yumurtlamanın 7.gunu bakılyor 5 uzerı ıse yumurtlamıssın ama 10 uzerınde eger degerlendırme olmussa ve esınızde bır saglık sıkıntısı yoksa dolleme olusmus olması belırtısı bıle olabılıyor tabı kesın yargı degıl ama 5 uzerı cıkınca yumurtlama olmus olması kesın bılgıBen onu bilmiyorum açıklayabilir misiniz
İnşallah canımİnsallah rabbim tez zamanda o mutluluğu yaşatsın hepimize![]()
Duyduğuma göre klomen daha çok yumurta gelistiriyormus ama o kadar kaliteli olmuyormuş sanirim. Letu da genel de 1ya da 2 gelişiyor ama daha kaliteli oluyormuş yumurta. Tabi femarada öyle letuyla aynı