Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaaar bugün muhtemelen yumurtlamanın 8.günü progesteron verdim az önce sonuç çıktı değer 40tan büyük 😍 Bu ne demekk

Bence gün aşırı devam et ovulasyon testi yapmadıysan 😬ben olsam öyle yapardım. Çünkü benim çatlama olduğu gün pek akıntım olmadı. Kasık ağrın ne durumda?
Kasık değil de bi iç bacak ağrım var belime uzanan.Ama ben ayın 4 ünde pik gördüm 5inde de bahsettiğim o akıntı oldu.O iki gün de yaptık dükkanı kapattık

Geç döllenme diye bişey var belli ki çok okudum burda başına gelenleri de.Acaba erken döllenme de var mıdır ? Ben dünyanın en tez canlı insanıyım sonuçta yarı DNA benden geliyo azıcık bana çektiyse beklemez öyle günlerce haftalarca.Eğer mümkünse erken döllenme yoluna gider benim ufaklık o yüzden soruyorum 😅

Kızlaaar bugün muhtemelen yumurtlamanın 8.günü progesteron verdim az önce sonuç çıktı değer 40tan büyük 😍 Bu ne demekk
Canım ümitlendirmek istemem ama baya iyi bi değer 🤗 10un üzerindeyse kaliteli bi yumurtlama gerçekleşmiş demek bildiğim kadarıyla. 7.gün pik yaptıktan sonra hamile değilsen düşmeye başlıyor, hamileysen gebelik hormonu olduğu içim yükselmeye devam ediyor

Oldu mu olmadı mı bilmiyorum da bu ağrı hiç iyi değil canıma okuyo.Bi sonraki hafta olsaydı bu ağrı bunu bi belirtiye yorardım kesin 😅
Ben bu saatten sonra hiç bişeyi belirtiye yormam, bu ay vücudum oyun oynadı resmen bana 😂 göğüs hassasiyeti damarların belirginleşmesi bel ağrısı kasık ağrısı vs vs
Bu saatten sonra baya tekme falan atmadığı sürece belirtileri sallamicam😂

Canım neden açıklama gereği duyuyosun. Cocuk istemenin veya kafaya takmanın yaşla ne ilgisi var böyle düşünenleri anlamıyorum gerçekten. Senin şuan üzülmen kafana takman gayet normal 30 yaşında da olsan uzulecektin 25 yaşında da olsan üzülürsün sonuçta içerde bı evlat hasreti var ve her ay aynı sonuç insanı yıkıyo istemsiz. Sonra geçiyo tekrar bı umutla sarılıyoruz bu herkeste böyle yaşı küçük büyük farketmez. Birde bizim sorunumuz var yani uzulmeyip napalim aman ya yaşımız küçük nasılsa olur diyemiyo insan. Rabbim bu ay evladını nasip eder İnşallah hayırlı sağlıklı 🌺🥰
Sagolasin canım bi kişi daha yazınca kendimi açıklama durumunda hissettim
Çok kafaya takıyorsun vs. ve daha 25 yaşındasın dendiği için bu stresin nerden kaynaklandığını söylemek istedim.
Allaha şükür kistimiz büyümüyor hep okuyoruz neler getiriyor bu kist insanın başına Aralık grubunda bi arkadaş vardı patlamış anlattı durumunu yani çok riskli aslında
Ben de bunları duyup üstüne 1 buçuk yilda bi kere bile tutmayınca elbet üzülüyorum
Buna stres olmamak pek mümkün değil
Sagolasin canım inşallah isteyen herkese bir an önce nasip etsin Allah.
Birde yaştan değil ama evlilik zamanı uzadıkça çevreden bana sormaya başladılar
1 çocuk olunca soran eden pek olmuyor hiç olmayınca insanlarda merak uyandırıyor tabiki kaç yaşında olursan ol
Çok yakın olmayanları geçiştiriyorum ama gecistirirken de cabaladigim negatif yollar geliyor aklıma illa ki üzülüyorum
Doktor da en son olacak olsa 17 ayda hiç bisey yapmasan illaki olurdu bu zamana kadar dedi
Üzüldüm yani doktor da diyince
Dünya hassas kalpliler için cehennem 🥲

Kızlar bende birşey sorabilir miyim
Ben 2 ay önce histereskopi amelyti oldum perde alndi. 1 ay adet gördüm 2. Adetim gecikti 2 gün ama 1. Adetten 2. Adete kdr çok az lekelenmem oldu sürekli . Ama şuanda pek yok adette yok ay i zamanda . Bu durumla karşılaşan benzerdurumu yasayan bana yardımcı olabilecek kimse var mı acaba ? Bat 5 ocak

Kizlar folikasiti ne zaman almaya basladiniz? Ve folikasit disinda ne gibi takviyeler aliyosunuz? 😊

Canım neden açıklama gereği duyuyosun. Cocuk istemenin veya kafaya takmanın yaşla ne ilgisi var böyle düşünenleri anlamıyorum gerçekten. Senin şuan üzülmen kafana takman gayet normal 30 yaşında da olsan uzulecektin 25 yaşında da olsan üzülürsün sonuçta içerde bı evlat hasreti var ve her ay aynı sonuç insanı yıkıyo istemsiz. Sonra geçiyo tekrar bı umutla sarılıyoruz bu herkeste böyle yaşı küçük büyük farketmez. Birde bizim sorunumuz var yani uzulmeyip napalim aman ya yaşımız küçük nasılsa olur diyemiyo insan. Rabbim bu ay evladını nasip eder İnşallah hayırlı sağlıklı 🌺🥰
Asilamadan sonra kist olabiliyormuş, benimde adetim fazla geldi eyvah dedim bi de onla ugrasmayayim bende de mi oldu ya da olan kistte mi bi büyüme oldu diye düşündüm doktora gidince de baya rahatladım aslında bu ay. Çünkü burdan konuştuğum arkadaşımızın da olmuş mutlaka kontrole git demişti bana adet uzun sürünce fazla gelince bende korktum allahtan bisey çıkmadı. Bir de vücut yatkın olunca yıllardır 🙂
Bende bi sorun çıkmayınca tekrar hsgyi çekilip kafa dinleme moduna geçtim artık hsg de temiz çıktı şükür ondan da tedirgin olmuştum ilaç yavaş geçti diyince. Artık biraz salma modundayim ovulasyon da denemiycem 2 3 günde bir devam 🤭

�����

KULLANICI ADIBAT TARIHISONUC
@h_girL1 Ocak❌♻️
@nidanmr1 Ocak🐣👼🐥🧿
@Bahar_Darcan481 Ocak❌♻️
@gulosum27271 Ocak❌♻️
@Simge34211 Ocak❌♻️
@ZeyElif1 Ocak❌♻️
@elaide1 Ocak🐣👼🐥🧿
@arash1 Ocak🐣👼🐥🧿
@mutlutablo1 Ocak🐣👼🐥🧿
@beyazcauchy1 Ocak❌♻️
@Hulahula2 Ocak❌♻️
@misscheekbone2 Ocak❌♻️
@zorluyolum2 Ocak❌♻️
@poncik972 Ocak❌♻️
@Cansinn103 Ocak❌♻️
@35kvk3 Ocak🐣👼🐥🧿
@Gazel21103 Ocak❌♻️
bulutum08 bulutum08 4 Ocak❌♻️
@Cansunil4 Ocak
@Bio_girl4 Ocak❌♻️
@Linalya4 Ocak🐣👼🐥🧿
@Z3hra4 Ocak
MaviHayallerim MaviHayallerim 5 Ocak❌♻️
@Betulx5 Ocak
@Egeveefeninannesi7 Ocak
@Gokkusagi0667 Ocak
@mmmeyra8 Ocak
S seklla 8 Ocak
@Mylv488 Ocak
@Teach_8 Ocak
@Ozgurkus9 Ocak
@Polyannaaaa9 Ocak
@pembelikedis9 Ocak
@sumuhallebisi9 Ocak
@Humaakusu9 Ocak
@minezmn4110 Ocak
@Beyazmelek1110 Ocak
@sweetdunya0110 Ocak
@birazeze10 Ocak
@orjinal1910 Ocak
@mauve10 Ocak
@E L B A10 Ocak
@ejce11 Ocak
@Mekap11 Ocak❌♻️
@hukukcu9011 Ocak
O ozlemem 11 Ocak
@Pandolfini11 Ocak
@Noxciyoj12 Ocak
@yldzyzn12 Ocak
@Sevm5712 Ocak
@hummy12 Ocak
@tucimo12 Ocak
@Arianaa12 Ocak
@Efsanemine12 Ocak
@by11zgl1112 Ocak
@beyzosh12 Ocak
@1 prenses annesi5813 Ocak
@merak ediyorum13 Ocak
@undomielk13 Ocak
@Bir_Mumine14 Ocak
@Merco755514 Ocak
maviss_34 maviss_34 14 Ocak
@miyaseckr14 Ocak
@Lalalala115 Ocak
@akdemirn15 Ocak
@pamukseker9415 Ocak
@Feslegeen15 Ocak
Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi 15 Ocak
@Birbuketcicek15 Ocak
E B R U E B R U 15 Ocak
@Celikkf16 Ocak
@Bulut0616 Ocak
Annesiyim123 Annesiyim123 16 Ocak
@Guzelkuss16 Ocak
@Eflatun1Kelebek16 Ocak
@Fh251217 Ocak
@asunny17 Ocak
@Nasipolsunn17 Ocak
@biscotti2017 Ocak
@HTCNM17 Ocak
@gizemada18 Ocak
@lotuscicek18 Ocak
@dua644118 Ocak
@kuzaca18 Ocak
@sen9218 Ocak
@Hali18 Ocak
@maco4418 Ocak
@Vejetaryen Pirana18 Ocak
@gulayseT18 Ocak
@BurcuYener18 Ocak
@Masalsaa18 Ocak
@bugdaycorci19 Ocak
@Brckrks 20 Ocak
@ManyakMisir20 Ocak
@dceke20 Ocak
@Spicelover20 Ocak
@Uzmankezban21 Ocak
Dilos6342 Dilos6342 21 Ocak
@Feyzaakncc22 Ocak
@H a s s a22 Ocak
@Zennep24 Ocak
@Lavinya5824 Ocak
@Sumeyyecakmakk24 Ocak
@S_lidya24 Ocak
@HiS24 Ocak
@Svgidrmzz24 Ocak
@tgba9825 Ocak
D Dilara55333 26 Ocak
@Bonnylee 27 Ocak
@Petunya50827 Ocak
@bshk199327 Ocak
@Salihefeninannesi27 Ocak
@on iki27 Ocak
@eczsedanur27 Ocak
@ssedays27 Ocak
@1delimavi28 Ocak
@bgm2128 Ocak
@A R Y A29 Ocak
@Sasa23430 Ocak
@Birbasak30 Ocak
@Hiresa31 Ocak

Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir 🌸😇
Canım ben elendim 💥 😭 bu ay aşılama yaptırmayı düşünüyorum bilgisi olan yönlendirebilir mi?

Asilamadan sonra kist olabiliyormuş, benimde adetim fazla geldi eyvah dedim bi de onla ugrasmayayim bende de mi oldu ya da olan kistte mi bi büyüme oldu diye düşündüm doktora gidince de baya rahatladım aslında bu ay. Çünkü burdan konuştuğum arkadaşımızın da olmuş mutlaka kontrole git demişti bana adet uzun sürünce fazla gelince bende korktum allahtan bisey çıkmadı. Bir de vücut yatkın olunca yıllardır 🙂
Bende bi sorun çıkmayınca tekrar hsgyi çekilip kafa dinleme moduna geçtim artık hsg de temiz çıktı şükür ondan da tedirgin olmuştum ilaç yavaş geçti diyince. Artık biraz salma modundayim ovulasyon da denemiycem 2 3 günde bir devam 🤭
Bende öyle valla cnm saldım bu ay napim. Hayırlı zamanda olacak zaten İnşallah biz elimizden geleni yapalım gerisi Rabbim e kalmış

Back