- 5 Mayıs 2021
- 3.860
- 6.068
- 88
Oturup bebek battaniyesi öreriz ne olacak ?Bende bebiş olunca ayrılacam bakalım neler olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oturup bebek battaniyesi öreriz ne olacak ?Bende bebiş olunca ayrılacam bakalım neler olacak
Dinleyince daha da tuhaf oldum ne güzel bi hikaye...Allahım hiç ummadığımız zamanda verir inşallah Ayy bende vallahi artık yoruldum 2 yıldır belirti kovala ilaçlar kullan falan iki aydır koyverdim eşimin isteğiyle devam ediyorum tedaviye geçtiğimiz ay doktor değiştirdik aşılama için bu doktor da üç ay da letu ile deneyelim sonra aşılamaya geçelim deyince eşimde doktorun yönlendirmesine uyalım dedi öyle ikinci aydayız bidahaki ay da kullanıp bi aşılama yapıcaz yinede olmazsa bırakıcam artık doğal yollardan olmasını beklerim artık
Ya birde bir videoya denk geldim geçen gün beni gerçekten derinden etkiledi link koyucam açılır mı bilmiyorum. Kadın hamile kalmak istiyormuş 10 yıldır çocuğu olmamış ağaçtan hayvandan dua istiyormuş rabbim bana hayırlı evlat versin diye sonra rüyasında bir dede görmüş dede " Allah sana çocuk vermediğinde de ondan razı olduğun zaman sana çocuk verecek" demiş. Kadın 2 buçuk sene uğraşmış yüreğini ikna etmeye artık tam anlamıyla gerçekten içten bir şekilde Allahım sen bana çocuk vermesen de ben senden razıyım demiş ve bir hafta sonra hamilelik haberini almış çok etkilendim kendimi sorguladım. Çok istemek bir yana rabbimin bize verdiği herşeyden razı olmak lazım vermiyorsa da bu benim imtihanım demeye başladım. Abimin eşi hamile haberini verdi bir ay önce çok üzüldüm ağladım benim olmuyor diye iki gün önce de 3 aylık evli olan kuzenimin hamile haberini aldım sabır dedim halime şükrettim. Böyle olunca hayat daha kolay ilerliyor ya aksi taktirde herşey insana zehir oluyor.Link koydum açılır inşallah
Watch this reel by bkeesumeyye on Instagram
Ahahah aynen ya olsunda minnoslarOturup bebek battaniyesi öreriz ne olacak ?
Ahahhaha gerçekten bu konuya odaklanmış durumdayız ne olacak böyleDizi önerileri çok iyi şu stresi atmak için antidepresan önerisi olan da var mı ? Yumurtayla sperm ne zaman karşılaşır o yolculuk Nası olur kaç saatte olur diye okuyup okuyup saat sayıp şuan şunlar oluyo bunlar oluyo diyoruz saçma sapan
Ben de kendimi hazırlamıştım hamileysem çalışmicam diyeBende bebiş olunca ayrılacam bakalım neler olacak
Zaman durdu sanki gerçekten normal değil korkmasam gerçekten kullanıcam bişey.Daha başındayız bi de.Haftaya kendini dinleme,herşeyi bebeğe yorma faslı başlicak asıl parti o zaman başlicak Eşim daha bugün başladı yüksekten bişey almama izin vermiyo ağır kaldırma diyo herşeyi kendi yapıyo İyiymiş aslında ben bi süre takılırım böyleAhahhaha gerçekten bu konuya odaklanmış durumdayız ne olacak böyle
Ay ben bir seneyi geçti sürekli diyorum bu ay çıkarım,su ay çıkarım seneler geçtiBen de kendimi hazırlamıştım hamileysem çalışmicam diye
Uff aynen bizde de öyle.. O da çok istiyor. Ama ben artık kafamı başka şeylere vermeye çalışıcam bu şekilde gidişatımı iyi görmüyorum mesela tezime odaklanmayı düşünüyorum eşimin yanına atanmak için tezimi bitirmem gerekiyor,bakalım.. Herkes için hayırlısı olsunZaman durdu sanki gerçekten normal değil korkmasam gerçekten kullanıcam bişey.Daha başındayız bi de.Haftaya kendini dinleme,herşeyi bebeğe yorma faslı başlicak asıl parti o zaman başlicak Eşim daha bugün başladı yüksekten bişey almama izin vermiyo ağır kaldırma diyo herşeyi kendi yapıyo İyiymiş aslında ben bi süre takılırım böyle
Ben triplere giriyodum çok yoruldum zaten, rapor alıp nöbet tutmicam diye kendini hazırlamıştım ahhaha hayaller hayatlarAy ben bir seneyi geçti sürekli diyorum bu ay çıkarım,su ay çıkarım seneler geçti
Aynı videoya ben de denk geldim. İçim öyle tuhaf oldu ki.. Seni hamilelik haberleri etkiliyorsa duyma görme bilme canım. Rabbim senden de razı oluyordur kalbinin mucizesi inşallah karnına düşsünAllahım hiç ummadığımız zamanda verir inşallah Ayy bende vallahi artık yoruldum 2 yıldır belirti kovala ilaçlar kullan falan iki aydır koyverdim eşimin isteğiyle devam ediyorum tedaviye geçtiğimiz ay doktor değiştirdik aşılama için bu doktor da üç ay da letu ile deneyelim sonra aşılamaya geçelim deyince eşimde doktorun yönlendirmesine uyalım dedi öyle ikinci aydayız bidahaki ay da kullanıp bi aşılama yapıcaz yinede olmazsa bırakıcam artık doğal yollardan olmasını beklerim artık
Ya birde bir videoya denk geldim geçen gün beni gerçekten derinden etkiledi link koyucam açılır mı bilmiyorum. Kadın hamile kalmak istiyormuş 10 yıldır çocuğu olmamış ağaçtan hayvandan dua istiyormuş rabbim bana hayırlı evlat versin diye sonra rüyasında bir dede görmüş dede " Allah sana çocuk vermediğinde de ondan razı olduğun zaman sana çocuk verecek" demiş. Kadın 2 buçuk sene uğraşmış yüreğini ikna etmeye artık tam anlamıyla gerçekten içten bir şekilde Allahım sen bana çocuk vermesen de ben senden razıyım demiş ve bir hafta sonra hamilelik haberini almış çok etkilendim kendimi sorguladım. Çok istemek bir yana rabbimin bize verdiği herşeyden razı olmak lazım vermiyorsa da bu benim imtihanım demeye başladım. Abimin eşi hamile haberini verdi bir ay önce çok üzüldüm ağladım benim olmuyor diye iki gün önce de 3 aylık evli olan kuzenimin hamile haberini aldım sabır dedim halime şükrettim. Böyle olunca hayat daha kolay ilerliyor ya aksi taktirde herşey insana zehir oluyor.Link koydum açılır inşallah
Watch this reel by bkeesumeyye on Instagram
Benim de acilen Fransızca öğrenmem gerekiyo ama aklım almıyo şuan hiçbişeyi.Odağımı değiştiremiyorum aslaUff aynen bizde de öyle.. O da çok istiyor. Ama ben artık kafamı başka şeylere vermeye çalışıcam bu şekilde gidişatımı iyi görmüyorum mesela tezime odaklanmayı düşünüyorum eşimin yanına atanmak için tezimi bitirmem gerekiyor,bakalım.. Herkes için hayırlısı olsun
Cnm kimse sana bu ne acele demiyor, kendini cok yipratiyorsun, yapma diyor, sana moral vermeye calisiyor, seni yukseltmeye elinden tutup cikarmaya calisiyor ama sen yanlis anlamakta israr ediyorsun. Bastan itibaren msjlarini okursan anlarsin, cunku ben butun msjlari okuyorum ve msjlarinin bana yasattigi hislerimi yazdim. Kimse kimsenin ne cektigini bilemez. Her korkumuzun her kaygimizin bir sebebi var elbette, bu normal. Fakat bu korkular ve kaygilar hayati yasamamizi zorlastirir ve engellerse o zaman anormal. Bunlari yasayip sogukkanli olmak, objektif olmak, rasyonel davranabilmek cok zor. O nedenle herkes burada disaridan bir gozle objektif fikir almak icin bulunuyor. Psikolojisine yenilip 10gun once test yapiyor. Erken oldugunu bildigi halde disaridan birinden bunu duymak istiyor. Her neyse sen iyi ol, kimse burada kimseyi yargilamiyor, herkes birbirine yardimci olmaya calisiyor. Kaygisini korkusunu paylasarak azaltmaya calisiyor. Insallah en kisa surede saglikli bir surec gecirip kucagina alirsin.Ne kadar benzer hikayemiz skolyoz ve birazda kifoz vardı bende de ameliyat oldum 24 tanecik platinim var :) üstüne 2 gün sonra tekrar ameliyat oldum. Ameliyat yerinde kan toplayan şeyin adı neydi unuttum o sinirlerime takilmisti, asistan doktor çıkmıyor diye çeke çeke canımı cikartti, doktor gelince afedersiniz ağzına.. etti yani. Şükür hissizlik falan olmadı ayaklarimi yokluyorlardi surekli ondan da çok korkmuştum. Çektiğim acıyı hatırlamak bile istemiyorum.
İnşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olsun nasipte ne zaman varsa o zaman olacak elbet, ama bi kaç kişi de çıkıpta yaşınız 25 ne bu acele dediğinde cektiklerimi bilmedikleri için üzülüyorum da açıkçası. Sonuçta ben 3 ay deneyip burda oflayip puflamadim. Ne çektiğimi de ben bilirim evet 25 yaşındayım ama 13 yıldır da doktor kapisindayim endişelenmem bence çok normal
Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Evet ya sorma bı de bu var dimi Ya kuzum çok bilmek de hiç faydalı değil. Ben kürtaj olduğum gebelikte gebeliği duyar duymaz aaa acaba kimyasal mi dedim o değildi şükrettim sonra acaba dış gebelik mi o da değil şükrettim sonra acaba boş mu dedim en sonunda boş çıktı. Çünkü tüm ihtimalleri biliyordum okumustum araştırmıştım. O zaman dedim keşke hiçbir şey bilmeseydim en azından o dönemi sakin gecirseydim. Çok bilince insan yoruluyorDizi önerileri çok iyi şu stresi atmak için antidepresan önerisi olan da var mı ? Yumurtayla sperm ne zaman karşılaşır o yolculuk Nası olur kaç saatte olur diye okuyup okuyup saat sayıp şuan şunlar oluyo bunlar oluyo diyoruz saçma sapan
Cnm kimse sana bu ne acele demiyor, kendini cok yipratiyorsun, yapma diyor, sana moral vermeye calisiyor, seni yukseltmeye elinden tutup cikarmaya calisiyor ama sen yanlis anlamakta israr ediyorsun. Bastan itibaren msjlarini okursan anlarsin, cunku ben butun msjlari okuyorum ve msjlarinin bana yasattigi hislerimi yazdim. Kimse kimsenin ne cektigini bilemez. Her korkumuzun her kaygimizin bir sebebi var elbette, bu normal. Fakat bu korkular ve kaygilar hayati yasamamizi zorlastirir ve engellerse o zaman anormal. Bunlari yasayip sogukkanli olmak, objektif olmak, rasyonel davranabilmek cok zor. O nedenle herkes burada disaridan bir gozle objektif fikir almak icin bulunuyor. Psikolojisine yenilip 10gun once test yapiyor. Erken oldugunu bildigi halde disaridan birinden bunu duymak istiyor. Her neyse sen iyi ol, kimse burada kimseyi yargilamiyor, herkes birbirine yardimci olmaya calisiyor. Kaygisini korkusunu paylasarak azaltmaya calisiyor. Insallah en kisa surede saglikli bir surec gecirip kucagina alirsin.
Neden bilmiyorum ama bende çok korkuyorum kızımda hiç bunlar olmamıştıEvet ya sorma bı de bu var dimi Ya kuzum çok bilmek de hiç faydalı değil. Ben kürtaj olduğum gebelikte gebeliği duyar duymaz aaa acaba kimyasal mi dedim o değildi şükrettim sonra acaba dış gebelik mi o da değil şükrettim sonra acaba boş mu dedim en sonunda boş çıktı. Çünkü tüm ihtimalleri biliyordum okumustum araştırmıştım. O zaman dedim keşke hiçbir şey bilmeseydim en azından o dönemi sakin gecirseydim. Çok bilince insan yoruluyor
Aşırı haklısın çok iyi biliyorum bunu ama gel de tut beni Biri telefonu elimden alıp beni 2-3hafta karanlık odaya kilitlese ben yine bi yolunu bulurum Ana yüreği işte naparsın.Tek eksik var bebekEvet ya sorma bı de bu var dimi Ya kuzum çok bilmek de hiç faydalı değil. Ben kürtaj olduğum gebelikte gebeliği duyar duymaz aaa acaba kimyasal mi dedim o değildi şükrettim sonra acaba dış gebelik mi o da değil şükrettim sonra acaba boş mu dedim en sonunda boş çıktı. Çünkü tüm ihtimalleri biliyordum okumustum araştırmıştım. O zaman dedim keşke hiçbir şey bilmeseydim en azından o dönemi sakin gecirseydim. Çok bilince insan yoruluyor
Ben de 8.gün başlamışımKızlar bugün 1. Günden 8.gun ovulasyon testine
10.gun başlamayı düşünüyorum sizler kaçıncı gün başladınız acaba
Doktor bana dış gebelik ihtimalinden bahsettiği için ödüm kopuyo benim.Tam 7 gün sonra başlicam erken gebelik testlerine.Ya zaten zar zor yapıyoruz onda da sıkıntı çıktı mı çıkıcak mı isyan etmiyorum tövbe haşa da bize de yazık değil mi yani.Ötekileştirmek için söylemiyorum kimse yanlış anlamasın da sokaktaki çingenenin on tane çocuğu var 7yaşına kadar çorap nedir bilmeden yaşıyo biz hepimiz muhtemelen dünyaları önüne sericek bilinçte ve ekonomik güçte insanlarız çocuğu daha yapana kadar dünyanın parasını harcıyoruz testlere takviyelere bilmemnelere.Adaletsiz geliyo bana o çocuklara da içim acıyo ama yapıyolar çatır çatır hayret bişey.Neden bilmiyorum ama bende çok korkuyorum kızımda hiç bunlar olmamıştı