Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun size de ama doktorlarin dediğine göre pko şanslı grupta inşallah bilmiyorsanız bu içinizi biraz rahatlatır.
Benim kistlerim de hani bu yumurta buyutme ilaclarindan sonra da olabilen doktorlarin adetle atılan basit kistler dediği kistlerdendi
Ama benimki çok başka boyuttaydi. 3 ayda bir tekrarlar boyutları çok büyük olur ayda 2 kere adet olurdum. Tabi bu kadar kanamadan sonra afedersiniz başka başka sorunlar demir anemisi vs. kansizlik da oluşuyordu. Dediğim gibi 17 yaşımda ağlayarak çıkmıştım doktor kapısından gitmediğim doktor kalmamıştı ve bunlar 12 yaşında başladı hiç kolay geçmedi. Artı bunların yanında farklı farklı hastalıklarında vardı skolyoz vs.
Yani yasim genc ama az da çekmedim 😊
Annem zaten ne çektiğini az çok hatırlıyorum zorla 39 yaşına kadar bekletti doktor erken almayalım erken menapoz olmasın diye. Anneme sordum ne vardı diye hatırlamıyor tabi o zamanlar çokta bilgi verilmiyormus, bu çikolata kisti de genetik oluyormuş büyük ihtimal bende geçmişimden de yola çıkarak elbet geleceğimden endişeliyim, korkuyorum. Artı olarak cocugumda yok niye üzülmeyeyim ki?
Ya hiç olmazsa korkusuna elbet kapılıyorum, Yaşım gençken herseyi deneyeyim diyorum stres yapıyorum normal olarak
İnşallah bu kadar zahmetimizin arkasında hayirli bi evlat nasip eder Allah hepimize 🤲🤲
Bende de kifoz var canım fizik tedavi korse vs bişeye yaramadı
Çikolata kistini biliyorum anneminki oydu, kardeşim ve bende de pko var işte, dediğin gibi genetik ama şu var kardeşim ilk aydan hamile kaldı, şimdi çocuğu var, pko da çok yumurta oluşuyor benim de oluşuyor fakat kısmet işte 1 yılı geçtik olmadı
Amin canım hepimize tez vakitte sağlıkla nasip olsun inşallah 🤲 zamanını bilemem ama herşeye rağmen bir şekilde olacağına inanıyorum, ona inancım tam, işte insanoğlu sabırsız yaşta geçmeden hemen olsun istiyor, sen de umutsuz olmamaya çalış olacağı varsa herşeye rağmen mutlaka olur öyle düşün❤️

Biz elimizden geleni yapalım gerisi Allah’a kalmış ne kadar üstüne düşersem olmuyo çünkü tedavimi olcam evet ama eskisi gibi yok böyleymiş bunu yapayım demicem stresimi yenmeye çalışcam bu ay bi yandan da tedavi olcam
Aynen öyle tevekkül çok önemli.ve sabır
Stres en önemli etken benimde işler bu ay çok yoğun baya dolu kafam

Bende de kifoz var canım fizik tedavi korse vs bişeye yaramadı
Çikolata kistini biliyorum anneminki oydu, kardeşim ve bende de pko var işte, dediğin gibi genetik ama şu var kardeşim ilk aydan hamile kaldı, şimdi çocuğu var, pko da çok yumurta oluşuyor benim de oluşuyor fakat kısmet işte 1 yılı geçtik olmadı
Amin canım hepimize tez vakitte sağlıkla nasip olsun inşallah 🤲 zamanını bilemem ama herşeye rağmen bir şekilde olacağına inanıyorum, ona inancım tam, işte insanoğlu sabırsız yaşta geçmeden hemen olsun istiyor, sen de umutsuz olmamaya çalış olacağı varsa herşeye rağmen mutlaka olur öyle düşün❤️
Ne kadar benzer hikayemiz skolyoz ve birazda kifoz vardı bende de ameliyat oldum 24 tanecik platinim var :) üstüne 2 gün sonra tekrar ameliyat oldum. Ameliyat yerinde kan toplayan şeyin adı neydi unuttum o sinirlerime takilmisti, asistan doktor çıkmıyor diye çeke çeke canımı cikartti, doktor gelince afedersiniz ağzına.. etti yani. Şükür hissizlik falan olmadı ayaklarimi yokluyorlardi surekli ondan da çok korkmuştum. Çektiğim acıyı hatırlamak bile istemiyorum.
İnşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olsun nasipte ne zaman varsa o zaman olacak elbet, ama bi kaç kişi de çıkıpta yaşınız 25 ne bu acele dediğinde cektiklerimi bilmedikleri için üzülüyorum da açıkçası. Sonuçta ben 3 ay deneyip burda oflayip puflamadim. Ne çektiğimi de ben bilirim evet 25 yaşındayım ama 13 yıldır da doktor kapisindayim endişelenmem bence çok normal
Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin 🤲

Dizi önerileri çok iyi şu stresi atmak için antidepresan önerisi olan da var mı ? 😅 Yumurtayla sperm ne zaman karşılaşır o yolculuk Nası olur kaç saatte olur diye okuyup okuyup saat sayıp şuan şunlar oluyo bunlar oluyo diyoruz saçma sapan 😂
Direk xanax 😍🤣

Back