- 24 Ağustos 2021
- 1.765
- 1.062
- 63
İnşallah bakalım nasipDimi ya olmayınca olmuyor nasip bakalım inşallah olacak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bakalım nasipDimi ya olmayınca olmuyor nasip bakalım inşallah olacak![]()
Başka türlü yiyemem herhalde bende yeni basladimBu tarif tuttu herkes bunu tavsiye ediyor![]()
Kız ne güldüm vallaAllah günah yazmasın da avokado yicek arkadaşlara başarılar dilerim tövbeler olsun![]()
Bende yeni başladım dizilere varsa öneriniz kizlar alabilirizHemen izleme listeme ekliycemBaşka öneri var mı beğendiğiniz netflix dizileri
hangi marka? erken gebelik testi mi?bende hep trendyoldan alıyorum erken gebelıklerı 4lu- 54 tl falan. ılk asılamamda onunla ogrenmıstım hamılelıgımı ama cok hassas tetsler ya 1.71 betayı bıle algılıyor ama cok cok sılık bı cızgı oluyor
Kuzum eşimin kullandığı ilaç actibiyol Muş doktor vermişti üç ay kullandıNe güzel bakşimdi biraz kafa dinle ve sen varya Friends diye bı dizi var çok eski onu izle. İnanılmaz komik gülmeye ihtiyaci olana birebir. İyi gelir sana
![]()
Orphan black ,loockand keyBende yeni başladım dizilere varsa öneriniz kizlar alabiliriz![]()
Sagolasin canımKuzum eşimin kullandığı ilaç actibiyol Muş doktor vermişti üç ay kullandı
Bende de kifoz var canım fizik tedavi korse vs bişeye yaramadıGeçmiş olsun size de ama doktorlarin dediğine göre pko şanslı grupta inşallah bilmiyorsanız bu içinizi biraz rahatlatır.
Benim kistlerim de hani bu yumurta buyutme ilaclarindan sonra da olabilen doktorlarin adetle atılan basit kistler dediği kistlerdendi
Ama benimki çok başka boyuttaydi. 3 ayda bir tekrarlar boyutları çok büyük olur ayda 2 kere adet olurdum. Tabi bu kadar kanamadan sonra afedersiniz başka başka sorunlar demir anemisi vs. kansizlik da oluşuyordu. Dediğim gibi 17 yaşımda ağlayarak çıkmıştım doktor kapısından gitmediğim doktor kalmamıştı ve bunlar 12 yaşında başladı hiç kolay geçmedi. Artı bunların yanında farklı farklı hastalıklarında vardı skolyoz vs.
Yani yasim genc ama az da çekmedim
Annem zaten ne çektiğini az çok hatırlıyorum zorla 39 yaşına kadar bekletti doktor erken almayalım erken menapoz olmasın diye. Anneme sordum ne vardı diye hatırlamıyor tabi o zamanlar çokta bilgi verilmiyormus, bu çikolata kisti de genetik oluyormuş büyük ihtimal bende geçmişimden de yola çıkarak elbet geleceğimden endişeliyim, korkuyorum. Artı olarak cocugumda yok niye üzülmeyeyim ki?
Ya hiç olmazsa korkusuna elbet kapılıyorum, Yaşım gençken herseyi deneyeyim diyorum stres yapıyorum normal olarak
İnşallah bu kadar zahmetimizin arkasında hayirli bi evlat nasip eder Allah hepimize![]()
Aynen öyle tevekkül çok önemli.ve sabırBiz elimizden geleni yapalım gerisi Allah’a kalmış ne kadar üstüne düşersem olmuyo çünkü tedavimi olcam evet ama eskisi gibi yok böyleymiş bunu yapayım demicem stresimi yenmeye çalışcam bu ay bi yandan da tedavi olcam
Tesekkur ederiimm bakicammOrphan black ,loockand keyumarım doğru yazmisimdir
Evet erken gebelik prodoctorhangi marka? erken gebelik testi mi?
Ne kadar benzer hikayemiz skolyoz ve birazda kifoz vardı bende de ameliyat oldum 24 tanecik platinim var :) üstüne 2 gün sonra tekrar ameliyat oldum. Ameliyat yerinde kan toplayan şeyin adı neydi unuttum o sinirlerime takilmisti, asistan doktor çıkmıyor diye çeke çeke canımı cikartti, doktor gelince afedersiniz ağzına.. etti yani. Şükür hissizlik falan olmadı ayaklarimi yokluyorlardi surekli ondan da çok korkmuştum. Çektiğim acıyı hatırlamak bile istemiyorum.Bende de kifoz var canım fizik tedavi korse vs bişeye yaramadı
Çikolata kistini biliyorum anneminki oydu, kardeşim ve bende de pko var işte, dediğin gibi genetik ama şu var kardeşim ilk aydan hamile kaldı, şimdi çocuğu var, pko da çok yumurta oluşuyor benim de oluşuyor fakat kısmet işte 1 yılı geçtik olmadı
Amin canım hepimize tez vakitte sağlıkla nasip olsun inşallahzamanını bilemem ama herşeye rağmen bir şekilde olacağına inanıyorum, ona inancım tam, işte insanoğlu sabırsız yaşta geçmeden hemen olsun istiyor, sen de umutsuz olmamaya çalış olacağı varsa herşeye rağmen mutlaka olur öyle düşün
![]()
Direk xanaxDizi önerileri çok iyi şu stresi atmak için antidepresan önerisi olan da var mı ?Yumurtayla sperm ne zaman karşılaşır o yolculuk Nası olur kaç saatte olur diye okuyup okuyup saat sayıp şuan şunlar oluyo bunlar oluyo diyoruz saçma sapan
![]()
Hahahah anca paklar dimiDirek xanax![]()
Oof alirim bi dal misaliHahahah anca paklar dimi![]()
Bende bebiş olunca ayrılacam bakalım neler olacakBen hamile kalırsam işten ayrılacağım bir de, bakalım neler olacak gelecek bölümde.![]()
İnsallah rabbim tez zamanda o mutluluğu yaşatsın hepimizeTestler hassas bir de kadın ilgili ben de çok araştırdım ondan aldım inşallah bunlar birer vesile olur bize