Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç göğüs hassasiyeti işte karın ağrısı vs olmadı mı herkesin belirtisi bir olmuyomuş gerçi ama herkes göğüs hassasiyeti deyince ona bağlar olmuştum regl olcam demekki diye :))))

Bir şey diyeceğim sizde de aynısı oluyor mu, mesela ben daha bu pzt çatlatma iğnesi oldum aslında şu an hiçbir şey belli değil, çok erken ama şimdiden gelecek ay şöyle şöyle yaparım, şunu denerim vs diye kafamda planlar yapıyorum, bunu yaparken de üzgün mutsuz falan değilim sanki bu ay iptal oldu da hevesle gelecek ayı bekliyor gibiyim, kendi kendime bu ay olacağı varsa da olmamasını mı sağlıyorum yoksa kafayı mı yedim

Bir de çalışıyorum işim gücüm bekliyor ama ben yazmasam bile buraya bakıp duruyorum, kendime engel olamıyorum, işlerim dağ gibi oldu

Ben kendi önlemlerimi aldım pozitifse de vericekleri ilaçları kullanmam şimdi malum bebek hazırlığındayız.Kendi gönüllü karantinamı yaşıyorum çevredekileri korumak için.Pozitifse de döner gidene kadar negatife inşallah ayakta geçiriyorum şuan için hiç sıkıntı yok

Hiç göğüs hassasiyeti işte karın ağrısı vs olmadı mı herkesin belirtisi bir olmuyomuş gerçi ama herkes göğüs hassasiyeti deyince ona bağlar olmuştum regl olcam demekki diye :))))
gogus hassasiyetim yok hic vallahi:)) elbette herkeste farkli.

merhaba bizimde ileri hız sorunumuz var nasıl yükselttiniz acaba

kadın dogumcular genelde tup bebege yonlendırır cunku benım ılk gıttıgım kadın dogum bana asılama bıle tutmazdedı. snra canım doktorumu buldum ılk degerımıze gore normalde olur ama bıraz uzun surebılır dedı .
ay cok komıksın yaa :) evet cıddıyet onemlı . bızımde dun oldu bı kere daha olur artık yeter yaaa
bat 16ocak.

aaaa bi ben degilmisim hahah! Isler yigildikca yigiliyor. Ben burda sohbette hahah..

aslinda saglikli bir bakis acisi bence, en azindan negatif degilsin, kafani 'acaba tuttu mu tutmadimi' stresi ile yormuyosun. Allahin izniyle tutar insallah bu ay!

canımmm nasılsın avakadoları buldun mu :)
bat ne zaman
İyiyim güzellik, sen nasılsııın?
Bulmaz mıyım bebeklerim onlar benim.

Şu an reglin 3. günündeyim, bat 30 Ocak. İlacım da ay ortasında bitecek ve ‘yansın geceler, sabahı da söndürelim’ moduna geçeceğim.

merhaba bizimde ileri hız sorunumuz var nasıl yükselttiniz acaba
canım bız 6ay yılmadan kecıboynuzu kaynattık sabah aksam ıctı esım, muz bıtter cıkolata, kecıbıynuzu pekmezi, fındık cevız.bırde takvıye hap vermıstı doktor 3ay da onu kullandık. halada dogal seylere devam edıyoruz

aaaa bi ben degilmisim hahah! Isler yigildikca yigiliyor. Ben burda sohbette hahah..

aslinda saglikli bir bakis acisi bence, en azindan negatif degilsin, kafani 'acaba tuttu mu tutmadimi' stresi ile yormuyosun. Allahin izniyle tutar insallah bu ay!
bende aynı ya ıs arasında bakıyorum aa bı bakmısım kac dk olmus ısler bırıkmıs :)

ne güzel bizde keçiboynuzu özü arı sütü bal polen propolis kullanıyoruz ne kadar ara ile baktırmak gerekiyor acaba
bizim doktorlara kalsa hiç bakmıcaklardı bizim ısrarımızla ağustos sonunda baktırdık.

ıyıyım bende kuzumm,
ayy bende bugun alcam bıttı dun stoklarım :)
hadı bakalımmm maraton baslıyor desene
ınsallah bu ay gelsın mınnoslarımız ya

canım bır ayda arısutu kullandık aynen bızde suanda kullanıyor.
ya bız bır kere baktırdık8 mılyondu,3ay sonra 18mılyon oldu hız aynıydı hemen hemen.
ıkı asılama yaptırdık arka arkaya ozamanda sperm testı alıyorlar ya oyuzden en 90mılyon ılerı hız 35 olmustu

İlaç kullanma cnm bende yeni yılda pozitif biriyle temaslı olduğum için kendimi o günden beri karantinaya aldım belirti yok ama yinede ne olur ne olmaz diye kimseyle görüşmüyoruz ama vitamin desteği alıyorum

anladım canım teşekkür ederim. bizim 13 ay oldu henüz aşılamaya geçemedik bizim ileri hız 16 umarım faydası olur kullandıklarımızın. isteyen herkese tez zamanda evlat nasip etsin inş

anladım canım teşekkür ederim. bizim 13 ay oldu henüz aşılamaya geçemedik bizim ileri hız 16 umarım faydası olur kullandıklarımızın. isteyen herkese tez zamanda evlat nasip etsin inş
bızımde ıkı yıl oldu kasım ayında ılk aralıkta ıkıncı asılamamı oldum,ılkı kımyasal oldu sok olmustum.
hız yukselıyor ya umutsuz olma bız ılk testı gorunce cok moral bozmustuk .
amınnn amınnn ınsallah canım benım.
kecıboynuzunu dene derım saracoglunun tarıfını yaptım ben

Valla bu işleri keşke bizim yerimize başkası yapsa biz sürekli burda olsak, nette araştırma falan yapsak ne güzel olurdu
Amin canım inşallah hepimiz için güzel bir ay oluyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…