- 2 Aralık 2017
- 2.743
- 3.953
- 133
- 32
Hiç göğüs hassasiyeti işte karın ağrısı vs olmadı mı herkesin belirtisi bir olmuyomuş gerçi ama herkes göğüs hassasiyeti deyince ona bağlar olmuştum regl olcam demekki diye :))))Cok sagol canim darisi size olsun!!!
cok sagol canim! guzel haberlerinizi bekliyorum sizinde!
hepsinede cevap verdim aslinda haha, avokado yedim (tesadufen vallahi!), esim keciboynuzu pekmezi, birlikteligi iki gunde bir denedik ama arada bi 9 gun karavana gitti (kayinvalidem vardi), birliktelikten sonra bacak dikme/silkelenme vs gibi bilimsel asla aciklamasi olmayan seylerde oldu haha..
Belirti derseniz size SADECE: adet gelecekmis gibi ara ara yoklamasi ama gelmemesi diyebilirim baska birsey diyemem gercekten. Ve bat'iniz gectikten sonra bile bi sure negatif test sonucu ciksa uzulmeyin umitsizlige kapilmayin, bende 11 gun sonra cokkkk silik pozitif cikti. Duzensiz bir adet donemi gecirdigim icin aslinda cok umidimde yoktu.
Doktorumu aradim, carsamba gunune randevu aldim, INSALLAH keseyi dolu gormek kismet olur!!
cok sagol canim insallah, darisi sizlere!!
cok tesekkur ederim, insallah en kisa zamanda saglikla sizlerdende guzel haber alalim!