Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
en iyiside o zaten bacakları dik bele yastık destek hooop 2022 oldu artık bu sene bize iyi gelecek eminim kızlar bu yıl bizim dünki yıkık halimden eser yok bugün
ayyy ınsallaaahhhh bende cok umutluyım yaaaa 2022 den.
bende ıkı keredır yemın ederm jımlastıkcı oldum halımı bır gorsenız belım kırılcak ayakları dıkmekten :)

Hadi hayırlısı olsun sağ salim kucağınıza almak nasip olsun 🤲🥰
Cok sagol canim darisi size olsun!!!

cok sagol canim! guzel haberlerinizi bekliyorum sizinde!

Kızlar herkese merhaba, sabırsız ve kendini çok dinleyen biri olarak yazıyorum😄 yeni hamile arkadaşlar öncelikle allah sağlıkla kucağınıza almak mutlulukla büyütmek nasip etsin🥰 acaba bata 1 hafta kala/3 gün kala belirtilerini, ne biliyim ilişkiden ortalama kaç gün sonra belirtileri olduğunu vs yazabilir mi bizlere de fikir versin ben deliririm yoksa kendimi dinleyip umutlanıp regl olmaktan🙈 Allah aratmadan versin inşallah herkese miniğini🌸
hepsinede cevap verdim aslinda haha, avokado yedim (tesadufen vallahi!), esim keciboynuzu pekmezi, birlikteligi iki gunde bir denedik ama arada bi 9 gun karavana gitti (kayinvalidem vardi), birliktelikten sonra bacak dikme/silkelenme vs gibi bilimsel asla aciklamasi olmayan seylerde oldu haha..
Belirti derseniz size SADECE: adet gelecekmis gibi ara ara yoklamasi ama gelmemesi diyebilirim baska birsey diyemem gercekten. Ve bat'iniz gectikten sonra bile bi sure negatif test sonucu ciksa uzulmeyin umitsizlige kapilmayin, bende 11 gun sonra cokkkk silik pozitif cikti. Duzensiz bir adet donemi gecirdigim icin aslinda cok umidimde yoktu.

Doktorumu aradim, carsamba gunune randevu aldim, INSALLAH keseyi dolu gormek kismet olur!!

Tebrik ederim cnm sağlıkla ilerler inş🙏♥️♥️
cok sagol canim insallah, darisi sizlere!!
cok tesekkur ederim, insallah en kisa zamanda saglikla sizlerdende guzel haber alalim!

İnşallah Nasıl bir yoksunluk duygusu ki en ufak farklı olan şeyi acaba bu sefer oldu mu ki diye düşünmeden edemiyor insan. Aslında ben bu ay hamile kalırsam kpss sınavımın olduğu döneme denk gelecek doğum diye bu ay letu falan kullanmak istemiyordum eşim tedavi bölünmesin dedi bundan sonra bir kez daha letu kullanıp aşılamaya geçecektik. Neyse kabul ettim nasılsa olmuyor diye pek de umudum yok aslında ama işte 🤷‍♀️
Bende bu ay hsg çekildim tekrar femara da kullandım. Hiç umudum yok olacağına dair artık uğraşmaya da pek halim kalmadı.
Aşılama da olumsuz olunca ona çok umut bağlamıştım çünkü. Saldım bende zaten bi daha doktor isterse bi aşılama daha olur sonra tüp bebeğe yönlendiririm dedi
O yüzden bu son hap denememdi Hiç umudum yok
Evet insan herseye belirti diyor ama aşılama olduğumda ne belirtiler yasadim boş çıktı 😔 kafa da çok dolu olunca psikolojik oluyor herhalde
Ama çoğu kişi saldigim ay oldu dedi belki seninde tutmuştur inşallah 🤲

çok tatlısın ya senın her yazını okudugumda pozıtıf oluyorum bende.
cok ıyı yapmıssın avakado cok onemlı bende yıyorum regl bıttıgınden berı, ınsallah darısı bızlere olsun.
kesınlıkle stressız olmak lazım ya
bide bu yolculuk cok guzel bir yolculuk. kendinizi uzmeye, umutsuzluga kapilmaya, bu yuzden mutsuz olmaya inanin hic ama hic gerek yok. basta Allahtan umit kesilmez. Allah dermansiz sifasiz saglik sorunlari vermesin, bu konu icinde oyle. Elbette olacak, bugun degilsede yarin!

Canım daha yeni deniyorsun hemen olumsuzluğa kapılma. İncir kuru prolaktin yani süt hormonunu arttirabiliyormus dikkatli kullanmakta fayda var
Bence arı sütü kullanabilirsin yumurta gelişimine çok faydası varmış tüp bebek uzmanlarının da tavsiye ettiğini okumuştum
Ben beeo dan aldım soğuk zincir gönderiyorlar zaten İstanbuldaysan hemen gelir
Birde yürüyüş her derde deva sanırım hem rahmi hem yumurtaliklari çalıştırıyor bi ayda böyle dene erken gelişir o zaman belki yumurtan
Arı sütüne de bakayım çok teşekkür ederim
İnşallah önümüzdeki aylar buradaki herkes güzel haberleri alır ❤️

bide bu yolculuk cok guzel bir yolculuk. kendinizi uzmeye, umutsuzluga kapilmaya, bu yuzden mutsuz olmaya inanin hic ama hic gerek yok. basta Allahtan umit kesilmez. Allah dermansiz sifasiz saglik sorunlari vermesin, bu konu icinde oyle. Elbette olacak, bugun degilsede yarin!
aynen kuzum ya, kesınlıkle Allah buyuktur bende 2022 den cok umutluyum 2021 takvımını parcaladım attım hepsını gerıde bıraktım tertemız bır takvım actım.
ınsallaahh saglıkla gelsınler:anne::KK200:

Bende bu ay hsg çekildim tekrar femara da kullandım. Hiç umudum yok olacağına dair artık uğraşmaya da pek halim kalmadı.
Aşılama da olumsuz olunca ona çok umut bağlamıştım çünkü. Saldım bende zaten bi daha doktor isterse bi aşılama daha olur sonra tüp bebeğe yönlendiririm dedi
O yüzden bu son hap denememdi Hiç umudum yok
Evet insan herseye belirti diyor ama aşılama olduğumda ne belirtiler yasadim boş çıktı 😔 kafa da çok dolu olunca psikolojik oluyor herhalde
Ama çoğu kişi saldigim ay oldu dedi belki seninde tutmuştur inşallah 🤲
senin bu umitsizligin inan beni uzuyor. Dunde yazistik, lutfen bi sekilde silkelen ve at uzerinden olumsuzu. Olmayacak dedigin sey olur mu? Hadi canim, bi toparlan, daha cok gencsin, kendini heba etme.

senin bu umitsizligin inan beni uzuyor. Dunde yazistik, lutfen bi sekilde silkelen ve at uzerinden olumsuzu. Olmayacak dedigin sey olur mu? Hadi canim, bi toparlan, daha cok gencsin, kendini heba etme.
Aşılamam negatif olunca hala onun etkisindeyim sanırım. Ama inşallah bende pozitif olmaya calisicam sizin gibi 🥲 belki benim mucizemde o zaman gelir 🤲

Aşılamam negatif olunca hala onun etkisindeyim sanırım. Ama inşallah bende pozitif olmaya calisicam sizin gibi 🥲 belki benim mucizemde o zaman gelir 🤲
ah canımmm , sen bıde benı dusun ılk asılamam tutmaz dedım dedım aa bı baktım pozıtıf sonra kan degerım 24 cıktı bır sevınc cumatesı gunu esıme surprız dusunurken tekrar kan verdım 14 dustu kımyasal gebelık .ıkı senedır bekledıgım mucıem gelmıstı ama okadar kısa surdu kı ağlamaktan ıkı gün gözlerım kıpkırmızı gezmıstım. çok üzüldüm.ama demekkı hayırlı degıldı bızım ıcın, ıkıncıyı denedık kocaman negatıf. yapacak bısey yok hayat devam edıyor kuzum, yenıden kalkmalıyız kı ayaga mucızelerımız ıcın gucumuz olsun,sevıncımız olsun.
hayatta her zorlugun arkası ferahlıktır. her karanlıgın ardı güneştir. güneşimizi bekliyoruz :KK200:

Alla alla emine arkadasimiz da kullanmıştı ama cnm onunda kistleri hapla küçülmüş onunki kendini yenilemisti. Bide sen smdi ztn mecbur 2 ay ara vereceksin bence kullan cnm her doktorun görüşü başka oluyo çünkü çevremde de o şekilde hamile kalanı gördüm doğum kontrol hapı kısa süreli kullanımda bence kadında ki düzeni yoluna sokuyo başka bı doktora daha danış bence. Hatta emine nin kullandigi hapı olmayı düşünüyorum ben
Canimm evet iki prof. Gittim onlarda yine hap verecekti çocuk düşünüyorum yaşımda 31olumca vermediler başka yönteme bakacaz dediler.ama bu zamana kadar hep ilaçla küçüldü benimkiler. Bence hapı iki ay deneyin zaten küçülüp kuculmedigi cikiyo ortaya. Doktorunuza bı danisinnn.

Hsg çektiren arkadaşlar bişey sormak istiyorum.Yumurtlama dönemimdeyim karnımda bi ağrı var ama başka bi yerde yani yumurtlama ağrısı gibi değil daha ortalarda kasık da değil bi tık üstünde bi yerde batmalar var başına böyle bişey gelen oldu mu
Canim ben iki gün önce çekildim ağrım falan olmadı şükür

Koronada öyle tat olmuyo ne yazık ki ben de nezle oldum zannediyodum pazartesi günü.Burnum tıkandı başım ağrıdı o gün çok zor uyudum.Ertesi gün annem kereviz salatası yaptım ama sarımsak fazla koydum ikiniz birlikte yiyin dedi.Ben bi çatal aldım asla tat yok çaktırmadan odaya gittim parfüm sıktım sıfır koku.O an farkettim duyularımın gittiğini.Hala yok ama ateşim hiç çıkmadı benim halsizliğim hiç olmadı.Gerçekten nezle mi oldum korona mı hala bilmiyorum ama koronada da böyle tat koku sıfır oluyomuş.
Bi test vermelisiniz bence yakınlarımda korona olup tat koku giden çok var ben kendim de hiç belirtisiz korona olmuştum ne ağrı ne sızı ne de grip tarzı hiç bi şey yoktu benim ama pozitiftim neyse ki hafif atlattım 🤲🏻🙏🏻

kötü degıl hangı doktor buna tup bebek dedı? kadın dogum mu , esınızın doktoru mu?
en guzelı onlar ama sperm hız sorunu var azda olsa cok sık ılıskıye gırmeyın bence,gun asırı
Benim doktorum söyledi.1+1 yaptık yumurtlama günlerinde her gece 1 kez yaptık artık bitti şükür.Ya o kadar can sıkıcı ki dün mesela hem yapmamız gerekiyo hem kavga ettik aramız bozuktu.Kavgaya mola verdik yaptık sonra kaldığımız yerden devam ettik kavgaya😅Öyle bi sorumluluk sahibiyiz yani 😅

Kızlar merhaba konu farklı ama ovulasyonda silik çıkmaya başladı çalışmalara devam etmem gerekiyor mu
Bir dolu bir boş olarak
Cok sagol canim darisi size olsun!!!

cok sagol canim! guzel haberlerinizi bekliyorum sizinde!

hepsinede cevap verdim aslinda haha, avokado yedim (tesadufen vallahi!), esim keciboynuzu pekmezi, birlikteligi iki gunde bir denedik ama arada bi 9 gun karavana gitti (kayinvalidem vardi), birliktelikten sonra bacak dikme/silkelenme vs gibi bilimsel asla aciklamasi olmayan seylerde oldu haha..
Belirti derseniz size SADECE: adet gelecekmis gibi ara ara yoklamasi ama gelmemesi diyebilirim baska birsey diyemem gercekten. Ve bat'iniz gectikten sonra bile bi sure negatif test sonucu ciksa uzulmeyin umitsizlige kapilmayin, bende 11 gun sonra cokkkk silik pozitif cikti. Duzensiz bir adet donemi gecirdigim icin aslinda cok umidimde yoktu.

Doktorumu aradim, carsamba gunune randevu aldim, INSALLAH keseyi dolu gormek kismet olur!!

cok sagol canim insallah, darisi sizlere!!

cok tesekkur ederim, insallah en kisa zamanda saglikla sizlerdende guzel haber alalim!
İnşallah canım rabbim sağlıklı kucağına almak nasip etsin

Back