Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bızımde ıkı yıl oldu kasım ayında ılk aralıkta ıkıncı asılamamı oldum,ılkı kımyasal oldu sok olmustum.
hız yukselıyor ya umutsuz olma bız ılk testı gorunce cok moral bozmustuk .
amınnn amınnn ınsallah canım benım.
kecıboynuzunu dene derım saracoglunun tarıfını yaptım ben
umutsuz değilim ama yaştan dolayı biran önce olsun istiyorum sanırım artık. saraçoğlunun tarifine bakayım hemen

ben 34 eşim 42 yaşında 6 senelik evliyim çok pişmanım beklediğime
siz kaç yaşındasınız
bende 31 olcam canım hemen hemen aynıyız, bızde 3 yıllık evlıyız. bende dıyorum bazen keske hıc korunmasaydım dıye ama ıste ben hemen korunmayı bırakınca hamıle kalırım sanıyordum :(

bende 31 olcam canım hemen hemen aynıyız, bızde 3 yıllık evlıyız. bende dıyorum bazen keske hıc korunmasaydım dıye ama ıste ben hemen korunmayı bırakınca hamıle kalırım sanıyordum :KK43:
bende öyle hemen olcak sandım bekledim ama zamanı varmış diyelim artık
şubatta hsg çekilcem sorun çıkmazsa sonrasından ümitliyim artık :)

bende öyle hemen olcak sandım bekledim ama zamanı varmış diyelim artık
şubatta hsg çekilcem sorun çıkmazsa sonrasından ümitliyim artık :)
evet nasıp demekkı boyleymıs :) bende agustosta cekılmıstım
ınsallaaahh artık gelsın kuzularımız saglıkla

Kızlar bu arada kafam karışık bana fikir verin ya, pıhtılaşmam olduğu için doktorum gebe kalınca başlayacağız iğneye demişti ama coraspirin yazmadı, birçok kişi hamile kalmadan önce başlamış. Biraz tedirginim acaba alsam mı?

Kızlar bu arada kafam karışık bana fikir verin ya, pıhtılaşmam olduğu için doktorum gebe kalınca başlayacağız iğneye demişti ama coraspirin yazmadı, birçok kişi hamile kalmadan önce başlamış. Biraz tedirginim acaba alsam mı?
benim bir arkadaşıma da yazmamıştı hamilelik olunca iğne başladı ama nasıl olsa zararı yok deyip ecoprin başlamıştı
şimdi sağlıklı bir oğlu var dilerseniz sizde başlayabilirsiniz bence

Aşılamam negatif olunca hala onun etkisindeyim sanırım. Ama inşallah bende pozitif olmaya calisicam sizin gibi 🥲 belki benim mucizemde o zaman gelir 🤲
Sanirim 25 yasindaydin. Vallahi kendine yazik ediyorsun. Bu yillar geri gelmeyecek. Net bilgi, yayalim 😀 Bir tek gecen zamanin ve ölümün caresi yok. Tamam elbette tedbirini al, tedavini ol, farkli doktorlarin gorusunu al ama bu yasta bu ne karamsarlik, gozunu seveyim. Gelecek kaygisi bu, anliyorum ama doktorunu degistir bari, psikolojik destek filan alabilirsin bu konuda. Ikizde cocuksunuz neredeyse, sonra cok pisman olursun kendini heba ettigine 💐

Canimm evet iki prof. Gittim onlarda yine hap verecekti çocuk düşünüyorum yaşımda 31olumca vermediler başka yönteme bakacaz dediler.ama bu zamana kadar hep ilaçla küçüldü benimkiler. Bence hapı iki ay deneyin zaten küçülüp kuculmedigi cikiyo ortaya. Doktorunuza bı danisinnn.
Doktora danıştım cnm sen istiyosan uygundur bı sorun olmaz dedi bende bu ay son korunmasız aydi adet olursam hapı 2 ay kullancam çünkü böyle olmayacak belliki

Benim doktorum söyledi.1+1 yaptık yumurtlama günlerinde her gece 1 kez yaptık artık bitti şükür.Ya o kadar can sıkıcı ki dün mesela hem yapmamız gerekiyo hem kavga ettik aramız bozuktu.Kavgaya mola verdik yaptık sonra kaldığımız yerden devam ettik kavgaya😅Öyle bi sorumluluk sahibiyiz yani 😅
Hahahahah beni güldürdün 🤣🤣🤣😝

Malesef oluyor kuzum benim adet oldugum gğne kadar etkileri sürdü
Hayırlısı olsun ya zaten kpss çalışıyorum kaç aydır deli gibi bu ay hamile kalırsam tam sınav dönemine denk geliyor diye tedirgin oluyorum. Yine de Rabbim en hazırlıyım zamanda versin inşallh🥰

Aşırı şişkinlik sizce gebelik belirtisi mi kızlar, alt karnım patlayacak gibi ya, regl öncesi şişkinlik herkeste olurda, bu bildiğin bağımsızlığını ilan etti, regl ayın 9 u gibi , bu sabah yaptığım kaset test negatifti..

Aşırı şişkinlik sizce gebelik belirtisi mi kızlar, alt karnım patlayacak gibi ya, regl öncesi şişkinlik herkeste olurda, bu bildiğin bağımsızlığını ilan etti, regl ayın 9 u gibi , bu sabah yaptığım kaset test negatifti..
Geçen ay bendede vardı okadar kötüydüm ki pantolonumu bile kapatamıyordum okadar ama negatif oldu malesef🥲 inşallah sizin gebelik belirtisidir🤲🏻😍

Hayırlısı olsun ya zaten kpss çalışıyorum kaç aydır deli gibi bu ay hamile kalırsam tam sınav dönemine denk geliyor diye tedirgin oluyorum. Yine de Rabbim en hazırlıyım zamanda versin inşallh🥰
Valla bizde doktorun dediği son 2 günü değerlendiremedik ve inanılmaz alkol aldım yılbasında bukadar negatif şeye rağmen tutarsa ben şok 😂😁😂

Geçen ay bendede vardı okadar kötüydüm ki pantolonumu bile kapatamıyordum okadar ama negatif oldu malesef🥲 inşallah sizin gebelik belirtisidir🤲🏻😍
son 2 aydır üst üste kimyasaldı, bi umut bu ay inşallah sağlıklı bir gebelik elde ettik mi diye düşünüyorum, daha doğrusu düşünmek istiyorum. bakalım kısmet tabi

son 2 aydır üst üste kimyasaldı, bi umut bu ay inşallah sağlıklı bir gebelik elde ettik mi diye düşünüyorum, daha doğrusu düşünmek istiyorum. bakalım kısmet tabi
Ah kuzum en azından gebe kalaniliyorsun bu bir aşama inşallah bu ay seninledir bebişin 🥰🤲🏻

benim bir arkadaşıma da yazmamıştı hamilelik olunca iğne başladı ama nasıl olsa zararı yok deyip ecoprin başlamıştı
şimdi sağlıklı bir oğlu var dilerseniz sizde başlayabilirsiniz bence
Allah bağışlasın.😍
Değil mi ya, ben de alayım en azından iki günde bir içerim. Kara kara düşünmekten iyidir. :işsiz:

Back