- 2 Ocak 2022
- 346
- 192
- 53
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tertemiz bi negatif valla insan hiç acaba bile demiyorHadi hayırlı haber❣
olabılır canım ama bekle bakalım bıraz daha cok dusunmemeye calısyumurtlamanın üstünden geçti 6 gün ve kasık ağrısı ve yoğun beyaz akıntı acaba kendimde belirti aradığımdan mı oluyo
amın canım yaaaa, bır gun bızde buraya yazacagız emınım bunları bunları yasadık ama sımdı hamıleyım dıye.Tertemiz bi negatif valla insan hiç acaba bile demiyorneyse ben gideyim kekik çayı eşiliğinde bahçeci izliyip ağlama ritüelimi gerçekleştirim. Ay o kadar temiz bi negatif ki beni bi gülme tuttu. Tutturanlara tebrikler kızlar Rabbim hepinize bağışlasın yavrunuzu. Olmayanlara da Rabbim sabır ve en yakın zamanda hayırlı akıllı sağlıklı güzel evlatlar versin hepimize
![]()
3- 4gün önce cıkıyor genelde canım, tabı gec dollenme vs olmadıysaKıslar erken gebelik testlerini adete kaç gün kala yapınca doğru sonuç çıkıyor ??
Amin papatyam aminamın canım yaaaa, bır gun bızde buraya yazacagız emınım bunları bunları yasadık ama sımdı hamıleyım dıye.
Rabbım daha fazla bekletmesın saglıkla nasıp etsın hepımıze
Koronada öyle tat olmuyo ne yazık ki ben de nezle oldum zannediyodum pazartesi günü.Burnum tıkandı başım ağrıdı o gün çok zor uyudum.Ertesi gün annem kereviz salatası yaptım ama sarımsak fazla koydum ikiniz birlikte yiyin dedi.Ben bi çatal aldım asla tat yok çaktırmadan odaya gittim parfüm sıktım sıfır koku.O an farkettim duyularımın gittiğini.Hala yok ama ateşim hiç çıkmadı benim halsizliğim hiç olmadı.Gerçekten nezle mi oldum korona mı hala bilmiyorum ama koronada da böyle tat koku sıfır oluyomuş.Merhaba kızlarBat'a 3 gün var bugün ağzımda acımsı bir tat var. Sabah çay içtim acı geldi hala devam ediyor. Korona mı oldum hamilemiyim anlamadım ama metalik tat olabileceği yazıyor her yerde bende öyle de değil. Bir de dün adet ağrısı gibi hafif ağrılarım oldu gelen bir şey yok.
Benim bat 20 diyodum ama kaydı.6sı yumurtlama beklerken 4ünde pik gördüm 5 inde yumurta akı gibi olan akıntı oldu hangisi sayılıyo bilmiyorum tam ama 18-19 gibi olucak sanırım hamile kalamazsambenımde 15-16 ocak gıbı canım
yumurtlama pık gordukten genelde 14-15 gun sonra regl gunu oluyor canım. ayy ınsallah olmayızz da hamiş oluruz hayırlıısylaBenim bat 20 diyodum ama kaydı.6sı yumurtlama beklerken 4ünde pik gördüm 5 inde yumurta akı gibi olan akıntı oldu hangisi sayılıyo bilmiyorum tam ama 18-19 gibi olucak sanırım hamile kalamazsam
O zaman farklı bir durum bende ki. Çok geçmiş olsun bu arada umarım iyisinizdir.Koronada öyle tat olmuyo ne yazık ki ben de nezle oldum zannediyodum pazartesi günü.Burnum tıkandı başım ağrıdı o gün çok zor uyudum.Ertesi gün annem kereviz salatası yaptım ama sarımsak fazla koydum ikiniz birlikte yiyin dedi.Ben bi çatal aldım asla tat yok çaktırmadan odaya gittim parfüm sıktım sıfır koku.O an farkettim duyularımın gittiğini.Hala yok ama ateşim hiç çıkmadı benim halsizliğim hiç olmadı.Gerçekten nezle mi oldum korona mı hala bilmiyorum ama koronada da böyle tat koku sıfır oluyomuş.
Yani iyiyim işte hasta gibi hissetmedim hiç hala iyiyim enerjim yerinde bi tek burnum tıkalı ve tat koku yok.Gerçi dün tuz yaladım aldım onun iyotlu iyotlu tadını şekeri de alıyorum baskın tatlar var koku hala sıfırO zaman farklı bir durum bende ki. Çok geçmiş olsun bu arada umarım iyisinizdir.
Benim aldığım testin üzerinde 5 gün öncesi yazıyor beybisi.Kıslar erken gebelik testlerini adete kaç gün kala yapınca doğru sonuç çıkıyor ??
Ben hsg ye güveniyorum bu ay oldu oldu olmadı umudum kalmicak hiç.Eşimin sayımıyla doğal yoldan zor bizim.Doktor bile tüp bebekle mümkün dedi.Ne çok ağlamıştım ama insanın umudu hiç tükenmiyo çok enteresanyumurtlama pık gordukten genelde 14-15 gun sonra regl gunu oluyor canım. ayy ınsallah olmayızz da hamiş oluruz hayırlıısyla
O zamana kadar geçer , yani çevremden duyduğum kadarıyla. Çok nadir uzun süren oluyor hafif atlatanlarda. İnşallah çıkmaz bir şeyYani iyiyim işte hasta gibi hissetmedim hiç hala iyiyim enerjim yerinde bi tek burnum tıkalı ve tat koku yok.Gerçi dün tuz yaladım aldım onun iyotlu iyotlu tadını şekeri de alıyorum baskın tatlar var koku hala sıfırGeçer inşallah geçmesi lazım 22 ocakta Fransa’ya gidiyoruz pcr testi istiyorlar uçmadan önce eğer bişey çıkarsa çok kötü olur
canım doktorlar genelde oyle der herzaman sans dusuk , normal hayatta olmaz ımkansız vs vs.Ben hsg ye güveniyorum bu ay oldu oldu olmadı umudum kalmicak hiç.Eşimin sayımıyla doğal yoldan zor bizim.Doktor bile tüp bebekle mümkün dedi.Ne çok ağlamıştım ama insanın umudu hiç tükenmiyo çok enteresan
İlk testin sonucu kötü çıkınca eşim ikna olmayıp tekrarladı ekliyorum fotoğraflarıcanım doktorlar genelde oyle der herzaman sans dusuk hayatta olmaz ımkansız vs vs. sayınız hızınız kac? morfolojı ne?
bende agustısta cektırmıstım hsg
canım cok kotu degılkı sonuclarnız bıızm ılk testte 8mılyondu sperm. sızın ılkınde 18mılyon cıkmıs ılerı hız%10 oda takvıye ıle duzelebılır. dıger testte sayı ve hız daha ıyı. yanı hıc kendını uzme bızım 6ay once 8mılyondu - 18-45 suan 90mılyon oldu.İlk testin sonucu kötü çıkınca eşim ikna olmayıp tekrarladı ekliyorum fotoğrafları
Nasıl bilmiyorum ama işte ekstra çaba isteyen bi sonuç.Takviyeler kullanıyoruz planlı hareket ediyoruz bacakları dikiyoruzcanım cok kotu degılkı sonuclarnız bıızm ılk testte 8mılyondu sperm. sızın ılkınde 18mılyon cıkmıs ılerı hız%10 oda takvıye ıle duzelebılır. dıger testte sayı ve hız daha ıyı. yanı hıc kendını uzme bızım 6ay once 8mılyondu - 18-45 suan 90mılyon oldu.
ılerı hız %15 ten 35 oldu cok sukur . tabı daha da ıyı olanlar var ama buna sukur
en iyiside o zaten bacakları dik bele yastık destek hooop 2022 oldu artık bu sene bize iyi gelecek eminim kızlar bu yıl bizim dünki yıkık halimden eser yok bugünNasıl bilmiyorum ama işte ekstra çaba isteyen bi sonuç.Takviyeler kullanıyoruz planlı hareket ediyoruz bacakları dikiyoruz![]()
kötü degıl hangı doktor buna tup bebek dedı? kadın dogum mu , esınızın doktoru mu?Nasıl bilmiyorum ama işte ekstra çaba isteyen bi sonuç.Takviyeler kullanıyoruz planlı hareket ediyoruz bacakları dikiyoruz![]()