Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir de sabahtan beri su gibi akıntım var ya daha önce çatlamadan sonra krem yoğun gibi kıvamlı bir akıntım olurdu

Kızlar koşuun bana bir yardım edin ne yaşıyorum ben😞 bu ay 2. Kez letu kullandım reglin 10. Günü 31 aralıkda 3 yumurtam gelişmişti 2 tanesi 18 mm sağ taraftaydı 1 tanede solda 16 mm vardı doktor gün aşırı ilişki dedi pazar gününe kadar tamam biz değerlendiriyoruz. Fakat az önce belime bir ağrı girdi ki anlatamam reglken normalde öyle çoknağrı çeken biri değilim çok nadir olurdu bel yada karın ağrım biraz onlara benziyor. Neydi bu ağrı şimdi ya yumurtlama desem daha önce de ovulasyonla klomen çatlatma falan la takip ettiğimde hiççç böyle bek ağrım olmadı ya. 18 mm olan yumurtaların 1 2 ocak arasında çatladığını düşünüyorum kasık ağrım ve akıntıdan takip ettiğim kadarıyla. Acaba döllenme oldu da bu hamilelik belirtisi mi acaba ya ümitlenmek istemiyorum daha çok erken bat 20 ocak daha çok erken
Bende 2 kere letu 1 kere de bu ay femara kullandım ikisi benzer ilaçlar zaten
Ama klomene göre daha kuvvetli ilaçlar o yüzden bel ağrısı vs olması normal diye düşünüyorum benimde oluyordu çünkü sonuçta hormon ilaclari

Canım bugün 41.gün, 41.günde adet oldum. Bu biraz moralimi bozuyor. İlaç kullanmadım hiç zaten, Ovulasyon 26.günde oldu test ve doktor takibiyle gördüm ovulasyonu. Ama ayda bir değil 1,5 ayda bir bebek için şansım var demek oluyor bu.. Dediğin masaj bu durum için faydalı oluyor muymuş
Canım daha yeni deniyorsun hemen olumsuzluğa kapılma. İncir kuru prolaktin yani süt hormonunu arttirabiliyormus dikkatli kullanmakta fayda var
Bence arı sütü kullanabilirsin yumurta gelişimine çok faydası varmış tüp bebek uzmanlarının da tavsiye ettiğini okumuştum
Ben beeo dan aldım soğuk zincir gönderiyorlar zaten İstanbuldaysan hemen gelir
Birde yürüyüş her derde deva sanırım hem rahmi hem yumurtaliklari çalıştırıyor bi ayda böyle dene erken gelişir o zaman belki yumurtan

benimde eşimin değerleri eskiye göre çok daha iyi .hareket zaten olması gerekenin üstünde . düşünsene 2020 martta ilk testi verdik ileri hareket 1 di aşılama günü yıkanmamış hali 36 çıkttı . tabi bu zamana kadar 4 5 kere test yeniledik zamanla yükseldi. kafama takılan tek soru sayıda düşüktü o hemen yükselmişti ilk ilaca bağladığında . aşılamadan 3 ay önceki testte 90 milyon olan sayı aşılama günü yıkanmamış hali 29 milyon çıktı neden bu kadar düştü sayı anlam veremedik. hiç bir testte gerileme yoktu. morfoloji sıkıntımız yok bu arada . bende 2. aşılama için en az 3 ay beklemeye karar verdim kafam yoruldu 2 senede . bizimde doğal nasip olur belki . inşallah hepimiz tüp bebeğe gerek kalmadan evladımız olur. eşim çok takıntılı sürekli kendine kulp buluyor. ne kadar yapacak bişey olur böyle sağlık bu düzelir diyerek üzüntümü belli etmesem de arada düşünürken farkında olmadan saçlarını sıkarak offluyor belli yani . artık ilaç kullanmaktan da sıkıldı . oda ara verir biraz. evde hiç kullanılmamış adını unuttuğum man la biten bi ilaç var doktor vermişti biz onu hiç kullanmadan başka ilaç almıştık . onumu bitirse diyorum. 30 günlük
ya doktor bana dedıkı sperm cok degısken, bazen duser bazen yukselır bızımde 8mılyondan 90a cıktı hızımız da arttı, morfoloojımız ıyıdı. ama ıste nasıp bır kımyasal gecırdım ılk asılamamda .
bızde tamm tersi esım cok sakındır ve demekkı zamanı degıl dıyor belkıde olmaz bız bebek ıcın evlenmedık dıyor ama ben oyle degılım cok takıyorum ıster ıstemez.
ılacınız varsa bıtırın canım kafaya takmadan devam edın bız oyleyız suan olursa bas ustune artık

ya doktor bana dedıkı sperm cok degısken, bazen duser bazen yukselır bızımde 8mılyondan 90a cıktı hızımız da arttı, morfoloojımız ıyıdı. ama ıste nasıp bır kımyasal gecırdım ılk asılamamda .
bızde tamm tersi esım cok sakındır ve demekkı zamanı degıl dıyor belkıde olmaz bız bebek ıcın evlenmedık dıyor ama ben oyle degılım cok takıyorum ıster ıstemez.
ılacınız varsa bıtırın canım kafaya takmadan devam edın bız oyleyız suan olursa bas ustune artık
Mevcut kullandıkları bitti evde olanı da doktor vermişti ama hiç kullanmadık. Bende sayıyı strese bağlıyorum. İlk aşılama idi çok düşündü. Bende çok takıyorum ama eşimin moralini bozmamak için belli etmiyorum. Adet bitsin buhara oturucam bakalım. Faydası olur belki

Kızlar adetim 4 gün gecikti. Gebelik testini sabah ilk idrarla yapmadım 1 2 saat bişi yiyip içmesem çıkar mı sizce yoksa yarın sabahı mı bekleyeyim? Adet olacak gibiyim de olmayacak da gibiyim eğer negatifse söktüren çayları içicem

Kızlar adetim 4 gün gecikti. Gebelik testini sabah ilk idrarla yapmadım 1 2 saat bişi yiyip içmesem çıkar mı sizce yoksa yarın sabahı mı bekleyeyim? Adet olacak gibiyim de olmayacak da gibiyim eğer negatifse söktüren çayları içicem
Gecikmiş canim yap çıkar sabahı beklemeye gerek yok

Gunaydin kizlar ♥️ Dun hamilelik testi yapmadim, bugun yaptim. Evvelsigunden daha belirgin bir + 🥰
Insallah hepinizde bu guzel silik cizgileri gorursunuz kizlar! Saglikla sihhatle kavusalim bebislerimize ♥️

Ps: bat’i 14 gun gectik artik, gec pozitif gorunmesini ve silik olma sebebini gec dollenmeye veriyorum 🥰 pozitif kalalim! Doktorumu arayip randevu alicam bakalim nezamana cagiracak.
Hayirli olsun canım belirtilerin nelerdi benimde daha bata çok var ama adet olacak gibi hissediyorum

Bende 2 kere letu 1 kere de bu ay femara kullandım ikisi benzer ilaçlar zaten
Ama klomene göre daha kuvvetli ilaçlar o yüzden bel ağrısı vs olması normal diye düşünüyorum benimde oluyordu çünkü sonuçta hormon ilaclari
Evet klomen kullandığımda pek yan etkisi olmadı ama geçen ay da letu kullandım onunda hiç bel ağrısı gibi etkisi olmadığı için gereksiz panik yaptım sanırım.

6 ocaktan günaydın, bu sabah adet oldum malesef :KK43: iyi ki test yapmamışım.. Zaten hiç hamileyim gibi hissetmiyordum söylemiştim :KK43: üzgünüm. Bu ay şu incir kürü vs denemek istiyorum ovulasyon 25.günde değil de daha erken olur belki..
@Simge3421
Hiç üzülme tatlım diğer aya mutlu haberi alırsın inş😊

Gunaydin kizlar ♥️ Dun hamilelik testi yapmadim, bugun yaptim. Evvelsigunden daha belirgin bir + 🥰
Insallah hepinizde bu guzel silik cizgileri gorursunuz kizlar! Saglikla sihhatle kavusalim bebislerimize ♥️

Ps: bat’i 14 gun gectik artik, gec pozitif gorunmesini ve silik olma sebebini gec dollenmeye veriyorum 🥰 pozitif kalalim! Doktorumu arayip randevu alicam bakalim nezamana cagiracak.
🤩🥳🥳

Merhaba kızlar :KK200: Bat'a 3 gün var bugün ağzımda acımsı bir tat var. Sabah çay içtim acı geldi hala devam ediyor. Korona mı oldum hamilemiyim anlamadım ama metalik tat olabileceği yazıyor her yerde bende öyle de değil. Bir de dün adet ağrısı gibi hafif ağrılarım oldu gelen bir şey yok.

Mevcut kullandıkları bitti evde olanı da doktor vermişti ama hiç kullanmadık. Bende sayıyı strese bağlıyorum. İlk aşılama idi çok düşündü. Bende çok takıyorum ama eşimin moralini bozmamak için belli etmiyorum. Adet bitsin buhara oturucam bakalım. Faydası olur belki
doktor verdıyse kullanın bence, bızde hala kecıboynuzuna devam hergun. evet streste cok etkılıyor spermı.
bızde ben cok takıyorum esım rahattır sagolsun benı motıve eden odur. yoksa dahada cok etkılenırdım.
onu duymustum enfeksıyon vs olanlar yapıyormus sanırım

Back