Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar herkese merhaba, sabırsız ve kendini çok dinleyen biri olarak yazıyorum yeni hamile arkadaşlar öncelikle allah sağlıkla kucağınıza almak mutlulukla büyütmek nasip etsin acaba bata 1 hafta kala/3 gün kala belirtilerini, ne biliyim ilişkiden ortalama kaç gün sonra belirtileri olduğunu vs yazabilir mi bizlere de fikir versin ben deliririm yoksa kendimi dinleyip umutlanıp regl olmaktan Allah aratmadan versin inşallah herkese miniğini

aynen enfeksiyon olanlar yapıyormuş . banada babaannem köyden toplamış adını bilmediğim otlar .eskiden ebelik yapardı anlıyor. intihap varsa olmaz dedi. ben ona eşimde bişey yok dedim. bendede yok dedim oda olsun faydası olur dedi. 5 gün onu yapıcam başka ayda süt maydanoz ısırgan otu buharını denersin dedi. denemekten zarar gelmez geçen ay getirdi ama aşılama yaptırcam diye yapmadım buzdolabında bekliyor umarım kurumamıştır

Letu yapıyor kuzum ilk kullanısınmı letuyu? Ben ağlamıştım ağrıdan ilk kullandıgımda

Evet klomen kullandığımda pek yan etkisi olmadı ama geçen ay da letu kullandım onunda hiç bel ağrısı gibi etkisi olmadığı için gereksiz panik yaptım sanırım.
Insanin her ayı birbirinden farklı oluyor ama inşallah gebelik belirtisi olur

Ben de şurada cevapları bekleyeyim

Merhaba canım kaç aydır deniyorsun
Bu ay diğer aylardan farklı bir şey yaptın mı
İlişki günlerin nasıl oldu
Selam canim Bir senedir aktif olarak istiyoruz. Yorgunluktan birliktelikler cok duzenli olmadi, ama tutturamadik kismet iste. Bu ay iki gunde bir icin bayagi gayret gosterdik, arada kayinvalidem gelince cocugumuz gece yanimiza geldigi icin oyle bir 9 gun sadece bir kez birlikte olabildik ovulasyon donemimdi. O gittikten sonra yine bir gayret ettik. Iliskilerden sonra kalkmadim, arada bacak diktigim hafif silkelendigim oldu
TESADUFEN mevsimi diye avokado cok tukettim bu hafta, iyi geliyomus bilmiyodum burda ogrendim esim bir suredir tam duzenli yemesede keciboynuzu pekmezi tuketti.

Pozitiflik onemli, stres yapmamak onemli. Elbette bir gun o pozitifi hepimiz gorecegiz, ha bugun ha yarin

Gecen hafta yaptigim testler negatifti. Ve hep bi regl olacagim hissi geldi gitti devamli. Persembeden sonrada yapmadim elimde test yoktu zaten. Pazartesi aksam yaptigim test cok silik cikti.

Negatif olsun, kirmiziyi gormedigin surece sorun yok gec dollenme olabilir belki bu yuzden batin gectigi halde negatif? Hadi insallah guzel haberlerle gel!

aynen canım yap bakalım herseyı denıyor ınsan yaa, ınsallaahh fazla beklemeden gelır bebıslermız.
buzlukta bısey olmaz bence

çok tatlısın ya senın her yazını okudugumda pozıtıf oluyorum bende.
cok ıyı yapmıssın avakado cok onemlı bende yıyorum regl bıttıgınden berı, ınsallah darısı bızlere olsun.
kesınlıkle stressız olmak lazım ya

Insanin her ayı birbirinden farklı oluyor ama inşallah gebelik belirtisi olur
İnşallah Nasıl bir yoksunluk duygusu ki en ufak farklı olan şeyi acaba bu sefer oldu mu ki diye düşünmeden edemiyor insan. Aslında ben bu ay hamile kalırsam kpss sınavımın olduğu döneme denk gelecek doğum diye bu ay letu falan kullanmak istemiyordum eşim tedavi bölünmesin dedi bundan sonra bir kez daha letu kullanıp aşılamaya geçecektik. Neyse kabul ettim nasılsa olmuyor diye pek de umudum yok aslında ama işte

Letu yapıyor kuzum ilk kullanısınmı letuyu? Ben ağlamıştım ağrıdan ilk kullandıgımda
Yok bu ikinci kullanışım ilkinde olmadı böyle birde ben letuyu kullanalı 10 gün oldu hala etkisi olur mu ya

Hadi hayırlı haber

Kıslar erken gebelik testlerini adete kaç gün kala yapınca doğru sonuç çıkıyor ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…