Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aradım doktoru ameliyatta imiş sonra bi daha deniycem. sen de bir kere daha aşılama yaptırman lazım demi . iğneli olmadığın için
yok canım onu hallettık, klomenlı olan asılamamıda ıgnelı olarak halledecek doktorum.ınsallah hıc gerek kalmadan gelır nazlı kuslar

Gunaydin kizlar ♥️ Dun hamilelik testi yapmadim, bugun yaptim. Evvelsigunden daha belirgin bir + 🥰
Insallah hepinizde bu guzel silik cizgileri gorursunuz kizlar! Saglikla sihhatle kavusalim bebislerimize ♥️

Ps: bat’i 14 gun gectik artik, gec pozitif gorunmesini ve silik olma sebebini gec dollenmeye veriyorum 🥰 pozitif kalalim! Doktorumu arayip randevu alicam bakalim nezamana cagiracak.
Tebrik ederim cnm sağlıkla ilerler inş🙏♥️♥️

Acayip bi ağrım var benim yine.İç bacaktan belime uzanıyo.Maratondan yeni çıktık ondan mı acaba ?

yok canım onu hallettık, klomenlı olan asılamamıda ıgnelı olarak halledecek doktorum.ınsallah hıc gerek kalmadan gelır nazlı kuslar
onu nasıl yapacak ki geriye dönük e nabıza iğneyi girebilecek mi. kullanmışsın gibi. ne yapmayı planlıyorsun . doktor bunu hallederse tüp bebek şartların yeterli oluyor mu ne zaman düşünüyorsun. ben dün biraz araştırdım şartları . bir aşılama daha yapınca benim tamam dır şartlar.
* 3 yıl evli olmalı ( haziranda 3 yıl oalcak benim)
*eşlerden birinin invertile sorunu olmalı
* en az 2 defa iğneli aşılama yaptırmalı
* eşlerden birinin düzenli sigortalı 5 yıl çalışıyor olmalı ( biz ikimizde bu süreden fazladır çalışıyoruz)
* 23-39 yaş arasında olmalı
* bu şartları sağlayınca heyet raporu alıp 3 defa tüp bebek hakkın oluyor . sadece yüzde 30 katılım payı veriyorsun

Kızlar gecikme 4. Gün ovü testi yapyım bari dedim geç yumurtladım heralde diye böyle çıktı çok koyu sayılmaz ama yani geçen aylarda bat günü bata doğru nerdeyse 2. Çizgi çıkmıyodu bile anlamadım bu ay döngüme bişiler oldu :KK43:
Kızlar gebelik negatif ovülasyon yine dünkine benzer böyle, ben bu tip ovü ilk kez denedim hep kaset yapardım eskiden kasetteki belli belirsiz çizgiye mi tekabül ediyor bu? Ne koyu ne silik çünkü. Regl de olmadım hala gebelik testi negatif olunca kan veresim de yok zaten günlerdir olmayan regl belirtileri karın ağrısıyla bugün başladı galiba regl olucam :( ama ovü böyle olmazdı regle yakın, kafam aşırı karışık bişiler oluyo çözemedim 🤷‍♀️ Bat 2 ocaktı

Eklentiler

• 0A381BFD-8D50-46E4-8A3A-05FB48AD6E13.jpeg
    0A381BFD-8D50-46E4-8A3A-05FB48AD6E13.jpeg
    89,5 KB · Görüntüleme: 46
onu nasıl yapacak ki geriye dönük e nabıza iğneyi girebilecek mi. kullanmışsın gibi. ne yapmayı planlıyorsun . doktor bunu hallederse tüp bebek şartların yeterli oluyor mu ne zaman düşünüyorsun. ben dün biraz araştırdım şartları . bir aşılama daha yapınca benim tamam dır şartlar.
* 3 yıl evli olmalı ( haziranda 3 yıl oalcak benim)
*eşlerden birinin invertile sorunu olmalı
* en az 2 defa iğneli aşılama yaptırmalı
* eşlerden birinin düzenli sigortalı 5 yıl çalışıyor olmalı ( biz ikimizde bu süreden fazladır çalışıyoruz)
* 23-39 yaş arasında olmalı
* bu şartları sağlayınca heyet raporu alıp 3 defa tüp bebek hakkın oluyor . sadece yüzde 30 katılım payı veriyorsun
raporu doktorum yazacak ıkıncısınde ıkı ıgne kullanmıstım, nasıl olacak dedım zaten klomene vermemelerı cok sacma dedı onu hallederız sen dert etme dedı. ıkı asılamada ıgnelı yazacak.
3yıllı gectı bızım evlılık, 30yasındayız,2 asılamamızda var. 11 yıldır calısıyoruz. herseyımız tamam.
ama ben suan tup bebek dusunmuyorum bır sene beklıycem cok asırı bır sorunumuz kalmadı spermde duzeldı, belkı nasıp olur olmadı gıderız artık :)
hakkımızda hayırlısı olsun canım benım.

Kızlar gebelik negatif ovülasyon yine dünkine benzer böyle, ben bu tip ovü ilk kez denedim hep kaset yapardım eskiden kasetteki belli belirsiz çizgiye mi tekabül ediyor bu? Ne koyu ne silik çünkü. Regl de olmadım hala gebelik testi negatif olunca kan veresim de yok zaten günlerdir olmayan regl belirtileri karın ağrısıyla bugün başladı galiba regl olucam :KK43: ama ovü böyle olmazdı regle yakın, kafam aşırı karışık bişiler oluyo çözemedim 🤷‍♀️ Bat 2 ocaktı
canım bu ovulasyon mu ?
bat 2 ocak ıse baya koyu cıkmıs

Gunaydin kizlar ♥️ Dun hamilelik testi yapmadim, bugun yaptim. Evvelsigunden daha belirgin bir + 🥰
Insallah hepinizde bu guzel silik cizgileri gorursunuz kizlar! Saglikla sihhatle kavusalim bebislerimize ♥️

Ps: bat’i 14 gun gectik artik, gec pozitif gorunmesini ve silik olma sebebini gec dollenmeye veriyorum 🥰 pozitif kalalim! Doktorumu arayip randevu alicam bakalim nezamana cagiracak.
Canım tebrik ederim 🤲🏻 Belirti hissetmiş miydin bu geçen 14 günde negatif test çıktığı oldu mu? Regl belirtilerin battan önce var mıydı sonradan mı başladı yoksa hiç regl olcak gibi hissetmedin mi? Ben ilk kez bu kadar gecikme (bat 2 ocaktı) yaşıyorum da düne kadar regl olcak gibi bile değildim şimdi hafif başladı ağrılar, testlerim ise hep negatif.. deneyimlerini paylaşır mısın 🌺

canım bu ovulasyon mu ?
bat 2 ocak ıse baya koyu cıkmıs
Bebeğim evet bu ovülasyon dünkiyle beraber ekleyeyim bak dediğim gibi ilk kez çubuk ovü kullandım ondan çok anlamadım silik mi oluyo noluyo 🤷‍♀️

Eklentiler

• 45E9A41B-52DD-4B89-A300-2CFA1C161788.jpeg
    45E9A41B-52DD-4B89-A300-2CFA1C161788.jpeg
    84,2 KB · Görüntüleme: 40
  • 8702633E-B65E-4F4A-9721-1B8E24205A6D.jpeg
    8702633E-B65E-4F4A-9721-1B8E24205A6D.jpeg
    90,9 KB · Görüntüleme: 42
raporu doktorum yazacak ıkıncısınde ıkı ıgne kullanmıstım, nasıl olacak dedım zaten klomene vermemelerı cok sacma dedı onu hallederız sen dert etme dedı. ıkı asılamada ıgnelı yazacak.
3yıllı gectı bızım evlılık, 30yasındayız,2 asılamamızda var. 11 yıldır calısıyoruz. herseyımız tamam.
ama ben suan tup bebek dusunmuyorum bır sene beklıycem cok asırı bır sorunumuz kalmadı spermde duzeldı, belkı nasıp olur olmadı gıderız artık :)
hakkımızda hayırlısı olsun canım benım.
benimde eşimin değerleri eskiye göre çok daha iyi .hareket zaten olması gerekenin üstünde . düşünsene 2020 martta ilk testi verdik ileri hareket 1 di aşılama günü yıkanmamış hali 36 çıkttı . tabi bu zamana kadar 4 5 kere test yeniledik zamanla yükseldi. kafama takılan tek soru sayıda düşüktü o hemen yükselmişti ilk ilaca bağladığında . aşılamadan 3 ay önceki testte 90 milyon olan sayı aşılama günü yıkanmamış hali 29 milyon çıktı neden bu kadar düştü sayı anlam veremedik. hiç bir testte gerileme yoktu. morfoloji sıkıntımız yok bu arada . bende 2. aşılama için en az 3 ay beklemeye karar verdim kafam yoruldu 2 senede . bizimde doğal nasip olur belki . inşallah hepimiz tüp bebeğe gerek kalmadan evladımız olur. eşim çok takıntılı sürekli kendine kulp buluyor. ne kadar yapacak bişey olur böyle sağlık bu düzelir diyerek üzüntümü belli etmesem de arada düşünürken farkında olmadan saçlarını sıkarak offluyor belli yani . artık ilaç kullanmaktan da sıkıldı . oda ara verir biraz. evde hiç kullanılmamış adını unuttuğum man la biten bi ilaç var doktor vermişti biz onu hiç kullanmadan başka ilaç almıştık . onumu bitirse diyorum. 30 günlük

Maşallah ❤

Hadi hayırlısı olsun sağ salim kucağınıza almak nasip olsun 🤲🥰

Prowomen ben yanlış yazmışım alanında çok iyi bir doktor önermişti bana bu ay aldım içeriği çok zengin sizde bakabilirsiniz
Omega 3 aldım
Q enzim q kullanılması gereken bir şey sanırım gebelik planlayanlarda içinde o da var d vit var bir çok bir şey var
Mfk yönteminde de sanırım omega3 öneyordu doktor. Omega3 ü hangi marka kullanıyorsun

Kızlar koşuun bana bir yardım edin ne yaşıyorum ben😞 bu ay 2. Kez letu kullandım reglin 10. Günü 31 aralıkda 3 yumurtam gelişmişti 2 tanesi 18 mm sağ taraftaydı 1 tanede solda 16 mm vardı doktor gün aşırı ilişki dedi pazar gününe kadar tamam biz değerlendiriyoruz. Fakat az önce belime bir ağrı girdi ki anlatamam reglken normalde öyle çoknağrı çeken biri değilim çok nadir olurdu bel yada karın ağrım biraz onlara benziyor. Neydi bu ağrı şimdi ya yumurtlama desem daha önce de ovulasyonla klomen çatlatma falan la takip ettiğimde hiççç böyle bek ağrım olmadı ya. 18 mm olan yumurtaların 1 2 ocak arasında çatladığını düşünüyorum kasık ağrım ve akıntıdan takip ettiğim kadarıyla. Acaba döllenme oldu da bu hamilelik belirtisi mi acaba ya ümitlenmek istemiyorum daha çok erken bat 20 ocak daha çok erken

Back