Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi yaa hastaneyi arayım o zamankuzu asılama yaptırdıgın hastaneden rapor vermelerı lazım onu sormustum ben doktruma
ayyy cok sevındım yaaa, maşallaahh, ınsallaahh bebısınle saglıkla kavusursun canım .Gunaydin kizlarDun hamilelik testi yapmadim, bugun yaptim. Evvelsigunden daha belirgin bir +
Insallah hepinizde bu guzel silik cizgileri gorursunuz kizlar! Saglikla sihhatle kavusalim bebislerimize
Ps: bat’i 14 gun gectik artik, gec pozitif gorunmesini ve silik olma sebebini gec dollenmeye veriyorumpozitif kalalim! Doktorumu arayip randevu alicam bakalim nezamana cagiracak.
tup bebege karar verırsek nasıl olcak dedım bız burdan rapor gıbı bısey yazarız dedı tam detaylı konusmadık ama, sor sen canımHadi yaa hastaneyi arayım o zaman
Hayırlısı olsun inşallah canım en hayırlı zamanda sağlıklı gelsinler bebişlerimizFolbiol sadece folik asit ihtiyaci karsiliyor. Ben de hangi doktora gitsem aynısını veriyordu sonra icinde magnezyumu dahi olan folik asit bulmustum yani bana uğur getirmedi folbiol
13 u canımCanim regl tarihi neydi yükselme sansi var bu degerle hamile kalan çok arkadaşımız oldu![]()
Hangi tiroid ilaci kullaniyorsunuz acaba?Herkese merhaba hayrlı gunler olsun..
Ben uzun zamandır giremiyordum.. 2020 yılında özellikle çok gebelik takipleri yaptık.. nasib olmadı henüz.. yeni yılda tekrar katılayim dedim burda olmanın destek görmenin çok büyük faydası var.. O yüzden geldim Bendeee..
Hamiş anneler varsa hepinizi çok tebrik ederim.. inşallah olmayanlarda nasib olur ben dahil
maviss_34 Bacım çok iyi etmişsin bu topigi açmakla eline emeğine sağlık.. yanlız şey işaretleri pek anlayamadım ama sondaki nazarlık gebelik mi demek oluyordu
.. Beni de eklerssen çok sevnirim bakalım bu ay ne oacak. Benim bat tahmini 10 ila 15 Ocak arası. (Gerçi heran olabilir benim 1 hafta once gelebiliyor.) Ama sen yinede söylediğim tarihleir kayıt edebilrisin.. son adet başlangıcı da 14. Aralık ti..
Hakkımda kısa bilgi:
Ben pkoluyum ve tiyorit az çalışıyor ama ilaçla dengeliyorum..adetim her ay gelir hatta bir ara her iki haftada gelirdi. Şimdi biraz daha düzgün.. ama yinede günü gününe olmaz.. yıllar önce haberim olmadan bir düşük yaptım hiç doğum yapmadım.. olursa ilk çocuğum olacak inşaallah.. olumlu olmanın ve olumlu konuşmanın çok faydası var mutlaka tavsiye ederim.
Rabbim isteyen herkese hayırlı Salih evlatlar nasib etsin bu ay inşallah hepimizin yüzü güler.. Amin![]()
Prowomen ben yanlış yazmışım alanında çok iyi bir doktor önermişti bana bu ay aldım içeriği çok zengin sizde bakabilirsinizPromowen yazınca nette bir şey çıkmadı adı aynen böyle mi
Merhaba canım kaç aydır deniyorsunGunaydin kizlarDun hamilelik testi yapmadim, bugun yaptim. Evvelsigunden daha belirgin bir +
Insallah hepinizde bu guzel silik cizgileri gorursunuz kizlar! Saglikla sihhatle kavusalim bebislerimize
Ps: bat’i 14 gun gectik artik, gec pozitif gorunmesini ve silik olma sebebini gec dollenmeye veriyorumpozitif kalalim! Doktorumu arayip randevu alicam bakalim nezamana cagiracak.
Teşekkür ederimAynıyız canimguncelliyorum
Yani bende 3 aydır felan kullanıyorum ovulasyon testi pik olmuş bence çatlamada olmuş yani ama sen o haftayı Gün aşırı değerlendir hep hangi günün spermi tutar bilemeyiz çünküTam pik değil dediler emin olamadım ilk defa kullandım bana yumurtlama olmuş çatlamış gibi geldi
Instagramdan bir gebenin günlüğünden aldim
Aradım doktoru ameliyatta imiş sonra bi daha deniycem. sen de bir kere daha aşılama yaptırman lazım demi . iğneli olmadığın içintup bebege karar verırsek nasıl olcak dedım bız burdan rapor gıbı bısey yazarız dedı tam detaylı konusmadık ama, sor sen canım
Heyecandan ziyade belirsizlik artık yoruyor..Haftasonuna denk gelmez inşallah sen içini ferah tut, çok heycanlısındır tabi![]()
Haklısın cnm 2,5 yılda ben çok yaşadım biliyorum o duyguyu ama hiçbir zaman umudumu kaybetmiyorum hep olumlu düşünmeye çalışıyorum ama merakıma yenik düşüyorum işte ilerde bizi gülümsetecek anılar bunlarKesinlikle, benim dün bat günümdü üzülmemek için test yapmadım iyi ki yapmamışım bu sabah adet oldum, dün test yapıp negatif görsem çok daha fazla yıkılacaktım