Başıma gelmediği için hiç bilmiyorum canım tutunmasına yardımcı olur diye düşündümYani düşük gibi bile değerlendirmiyorlar ki kimyasal gebeliği, doktoruma ilk pozitifi gördüğümde haber veriyorum zaten, hiç progesteron önermedi şimdiye kadar
Bende ilk yaptım canım bu ay şansıma mıdır nedir 20.gun pik gördüm çok uzun sürdü nedense her ay değişiklik gösteriyormuş zatebay bende bu ay sacma sapan bır sey gecırdım, yumrtlama testım pık olmadı sılıktı bır ara yanı cok cok koyu degıl dun ve oncekı gunde sılıklestı, sınır oldum.
sanırım bu ay yumurtlamadım
Aynen beklenen gün çünkü varsa da yoksa daBat günü gelince bi rahatlık geliyormuş
bende ınanırmısın 1 seneye yakın ovulasyon yaptım hep pık gordum degerlendırdım nasıp olmadı, bu ayda sılık cızgı :)Başıma gelmediği için hiç bilmiyorum canım tutunmasına yardımcı olur diye düşündüm
Bende ilk yaptım canım bu ay şansıma mıdır nedir 20.gun pik gördüm çok uzun sürdü nedense her ay değişiklik gösteriyormuş zateb
Değişiyor o kişiye göre ben 4 gün sonra olmuştumHanımlar doğum kontrol hapları bitikten kaç gün sonra regl olunuyor.. Hemen ertesi gün mü yoksa?
Kız 18 ocak olan biri daha dün yumurtlamıştır.. Bi durKimse cevap vermiyoBat 18 Ocak kimler ve şuan bi belirti yaşıyorlar mı inşallah bu ay hamile kalırız ve ne zaman test yapacaksınız?
Yahu biliyorum benim zaten bugün yumurtalama tarihim biliyorum biliyorummm ayyyy sorduk birbirimizi bulalım diye offKız 18 ocak olan biri daha dün yumurtlamıştır.. Bi dur
Kuzum o benim dediğim gibi olmuştur büyük ihtimal çizgi koyulasmaya başlayınca sabah akşam yapmak gerek, sabah pik olmuştur kacirmissindir testtebende ınanırmısın 1 seneye yakın ovulasyon yaptım hep pık gordum degerlendırdım nasıp olmadı, bu ayda sılık cızgı :)
Buranın olayı zaten bilmeyenleri bilgilendirmekZaten buraya yazı yazarken bin kez düşünmek lazım hemen sanki biz bişey bilmiyormuşuz gibi yazanlar oluyor
Sağol canımmm Allah razı olsun ben çok cahil mişim bu uygulamanın amacını bilmiyormuşumBuranın olayı zaten bilmeyenleri bilgilendirmek
bende oyle dusunuyorum kuzum en ıyı ıhtımalle, ınsallah oyle olmustur yaKuzum o benim dediğim gibi olmuştur büyük ihtimal çizgi koyulasmaya başlayınca sabah akşam yapmak gerek, sabah pik olmuştur kacirmissindir testte
Çünkü benim başıma geldi
Öyledir içini ferah tut yanlış hatırlamıyorsam catlatma iğnesi vurulmuştum o zaman 6 gibi yaptım esitti çizgiler, 10 gibi ağrım olunca tekrar yaptım t çizgisi c den koyuydu sabaha da siliklesmisti.bende oyle dusunuyorum kuzum en ıyı ıhtımalle, ınsallah oyle olmustur yatutunsun bebısler artık hayırlıısıyla
Batim 23 aralikti, yani 13 gun oldu geceli..gecen hafta ki testler hep negatifti, persembeden sonrada elimde test kalmamisti. Pazartesi yeniden test yapinca cokkk hafif silik bi cizgi gorduk iki testtede. Ben sahsen iki ihtimal veriyorum, ya gec döllenme oldugunu dusunuyorum, yada benim ovulasyonum adet donemime yakin diye dusunuyorum. Yarin ki test koyulasirsa doktoru arayip randevu yapicam, minigi gormek nasip olur insallah..Testin hafif bile olsa çizgi çıkması büyük bir ihtimaldir.. hikayeni bilmediigm için soruyorum bat ı gectimi günlerin?
ay harikasin! Ugur getirsin insallah!!!!Canim 2 günde bir tekrarla istersen madem hemen doktora gidemiyorsun öyle takıl et illaki koyulasacakbu arada uğur getirsin diye o topigi de ben açtım düzenlemesini yapıyorum inşallah kendimi eklemek de nasip olur
evet normalde oyle..Hanımlar doğum kontrol hapları bitikten kaç gün sonra regl olunuyor.. Hemen ertesi gün mü yoksa?
avokado ne alaka ya? mevsimi diye aliyorum yiyorum bi suredir, anlamadim?Kızlar bu arada avokadoyu ne zaman tüketmeye başladınız? Dün kontroldeydim 13mm yumurtam vardı bende dün başladım az az yiyebiliyorum ama olsun.
Erken çatlamasına falan vesile olmuyor değil mi
Bebis tutunsun diye diyorlar, rahme iyi geliyormuş sanırımmavokado ne alaka ya? mevsimi diye aliyorum yiyorum bi suredir, anlamadim?
aaa gercekten mi? bak simdi avokado da etkili olmus bende diyesim geldi ahaha..yiyin kizlar yiyin!Bebis tutunsun diye diyorlar, rahme iyi geliyormuş sanırımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?