• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
beyaz akıntı yumurtlama ile ilgilimi değerlendiriliyor kızlar
Şeffaf yumurta akıntı benzeyen kıvamda akıntı yumurtlama belirtisi kabul ediliyor ben bu ay bizzat şahit oldum kasık ve bel ağrım da oldu pik olduğu gun

İnşallah öyle olur, zaten artık napıcam onu bile bilmiyorum, nasıl ilerlemek lazım, ne yapmak lazım, emin olamıyorum
Bana kalırsa gebelik varsa şayet doktor kontrolünde ilerle canim progestan falan veriliyor sanırım düşük olmasin diye

maviss_34 maviss_34 istermisin bide Eylul 2022 Anneleri grubu acmak kismet olsun sanaaaa! Hadi insallah!

Merhaba bu arada, dun aksam elbette yine bir test yaptim, silik bir cizgi gordum yine! Bu sabah test yapmadim. Esim kizdi yeter artik sabah aksam testmi olur bekle dedi hahah..Dun ve bugun biseyler donuyor karnimda, hafif bi hareketlilik. Cok mutluyum, nekadar 100% emin olmasamda iyi hissediyorum ve INSALLAH hepiniz bana katilirsiniz!

Şöyle düşün adet olunca üzülsen bile 24 günde bir ovulasyon ve gebelik şansı demek 💞 ben negatif görünce ohoo sonraki ovulasyon için baya beklemem gerekecek diye üzülmüştüm mesela..bekletmeden gelsin bebişlerimiz inşallah 😊
Evet bu yorumuna kesinlikle katılıyorum.. bu kadar az sürede tekrar bir şansın oluyor ümidi kesmek olmaz..

Dün ovulasyon testim sabah pik akşamüstü silik çıkmıştı.Bugün de silik çıktı.Az önce o yumurta akı gibi olan akıntıyı gördüm.Dün akşam yaptık bu akşam da mı yapalım yoksa gün içinde eve mi kaçalım ne diyosunuz?
kocan dinlensin, yarin deneyin derim aslinda. sperm kalitesi icin muhim malum..ama tabiki siz bilirsiniz, bu isler karisik biraz..

maviss_34 maviss_34 istermisin bide Eylul 2022 Anneleri grubu acmak kismet olsun sanaaaa! Hadi insallah!

Merhaba bu arada, dun aksam elbette yine bir test yaptim, silik bir cizgi gordum yine! Bu sabah test yapmadim. Esim kizdi yeter artik sabah aksam testmi olur bekle dedi hahah..Dun ve bugun biseyler donuyor karnimda, hafif bi hareketlilik. Cok mutluyum, nekadar 100% emin olmasamda iyi hissediyorum ve INSALLAH hepiniz bana katilirsiniz!
Testin hafif bile olsa çizgi çıkması büyük bir ihtimaldir.. hikayeni bilmediigm için soruyorum bat ı gectimi günlerin?

Şu adeti gecikene kadar test yapmayıp gecikince öyle aklına gelenlere mest oluyorum ya. Hep adetim geçerse yapıcam diyip diyip bata 6 gün kala bi delleniyorum kendimi eczanelerde erken gebelik testi alırken buluyorum😂işin kötü tarafı şurdan almıştım burdan almıştım bi de şu eczaneden alayım diye eczane araştırıyorum bi de😂😂😂sizde de öyle mi kızlar😂bugün bata 6 gün var bi dellenmeler başladı yine bende test test diye😇😇
var tabii değişik belirtilerim var belki de bana öyle geliyor 5 gün kaldı regliye dedim sabah işten gelirken erken gebelik testi al diye hayır diyo geciksin öyle test yapmamak için zor tutuyorum kendimi bekliyorum bakalım nasip :halay:

Bana kalırsa gebelik varsa şayet doktor kontrolünde ilerle canim progestan falan veriliyor sanırım düşük olmasin diye
Yani düşük gibi bile değerlendirmiyorlar ki kimyasal gebeliği, doktoruma ilk pozitifi gördüğümde haber veriyorum zaten, hiç progesteron önermedi şimdiye kadar

Şuanda yapsan varsa çıkar canim ama yumurtlamaya bağlı yine de biliyorsun musun yumurtlama gununu
ay bende bu ay sacma sapan bır sey gecırdım, yumrtlama testım pık olmadı sılıktı bır ara yanı cok cok koyu degıl dun ve oncekı gunde sılıklestı, sınır oldum.
sanırım bu ay yumurtlamadım :(

Canim 2 günde bir tekrarla istersen madem hemen doktora gidemiyorsun öyle takıl et illaki koyulasacak 🥰 bu arada uğur getirsin diye o topigi de ben açtım düzenlemesini yapıyorum inşallah kendimi eklemek de nasip olur 🤩

Kızlar merhaba,
Ben son 2 ay üst üste kimyasal gebelik geçirdim, puhtılaşmayla alakalı bir sorun çıkmamıştı, testlerimde temiiz, doktorum corasprin içmemi önerdi yine de, sebepsiz infertilite de işe yarayabiliyor dedi, beklenen reglim 9 ocak, sizce ne zaman test yapsak çıkar, ya hamile değilsem kan sulandırıyı bırakmam gerek, regl çok yoğun geçecek yoksa.
hayır coraspirine devam ediyorsunuz bende kullanıyorum kimyasaldan sonra verdi doktorum bebek olursa kan akısını hızlandırıyor

hayır coraspirine devam ediyorsunuz bende kullanıyorum kimyasaldan sonra verdi doktorum bebek olursa kan akısını hızlandırıyor
peki corasprin kullanırken regl oldun mu hiç? son 2 ay kimyasaldan dolayı sanırım çok yoğun kanamalar geçirdim, bu ay da öyle olursa bedenen çok zayıf düşeceğim diye korkuyorum

Hanımlar doğum kontrol hapları bitikten kaç gün sonra regl olunuyor.. Hemen ertesi gün mü yoksa?

peki corasprin kullanırken regl oldun mu hiç? son 2 ay kimyasaldan dolayı sanırım çok yoğun kanamalar geçirdim, bu ay da öyle olursa bedenen çok zayıf düşeceğim diye korkuyorum
canım ben 1 seneye yakın kullanıyorum coraspirini adetimi etkilemedi ilaç

Back