Şeffaf yumurta akıntı benzeyen kıvamda akıntı yumurtlama belirtisi kabul ediliyor ben bu ay bizzat şahit oldum kasık ve bel ağrım da oldu pik olduğu gunbeyaz akıntı yumurtlama ile ilgilimi değerlendiriliyor kızlar
Bana kalırsa gebelik varsa şayet doktor kontrolünde ilerle canim progestan falan veriliyor sanırım düşük olmasin diyeİnşallah öyle olur, zaten artık napıcam onu bile bilmiyorum, nasıl ilerlemek lazım, ne yapmak lazım, emin olamıyorum
Evet bu yorumuna kesinlikle katılıyorum.. bu kadar az sürede tekrar bir şansın oluyor ümidi kesmek olmaz..Şöyle düşün adet olunca üzülsen bile 24 günde bir ovulasyon ve gebelik şansı demekben negatif görünce ohoo sonraki ovulasyon için baya beklemem gerekecek diye üzülmüştüm mesela..bekletmeden gelsin bebişlerimiz inşallah
kocan dinlensin, yarin deneyin derim aslinda. sperm kalitesi icin muhim malum..ama tabiki siz bilirsiniz, bu isler karisik biraz..Dün ovulasyon testim sabah pik akşamüstü silik çıkmıştı.Bugün de silik çıktı.Az önce o yumurta akı gibi olan akıntıyı gördüm.Dün akşam yaptık bu akşam da mı yapalım yoksa gün içinde eve mi kaçalım ne diyosunuz?
Testin hafif bile olsa çizgi çıkması büyük bir ihtimaldir.. hikayeni bilmediigm için soruyorum bat ı gectimi günlerin?maviss_34 istermisin bide Eylul 2022 Anneleri grubu acmak kismet olsun sanaaaa! Hadi insallah!
Merhaba bu arada, dun aksam elbette yine bir test yaptim, silik bir cizgi gordum yine! Bu sabah test yapmadim. Esim kizdi yeter artik sabah aksam testmi olur bekle dedi hahah..Dun ve bugun biseyler donuyor karnimda, hafif bi hareketlilik. Cok mutluyum, nekadar 100% emin olmasamda iyi hissediyorum ve INSALLAH hepiniz bana katilirsiniz!
var tabii değişik belirtilerim var belki de bana öyle geliyor 5 gün kaldı regliye dedim sabah işten gelirken erken gebelik testi al diye hayır diyo geciksin öyle test yapmamak için zor tutuyorum kendimi bekliyorum bakalım nasipŞu adeti gecikene kadar test yapmayıp gecikince öyle aklına gelenlere mest oluyorum ya. Hep adetim geçerse yapıcam diyip diyip bata 6 gün kala bi delleniyorum kendimi eczanelerde erken gebelik testi alırken buluyorumişin kötü tarafı şurdan almıştım burdan almıştım bi de şu eczaneden alayım diye eczane araştırıyorum bi de sizde de öyle mi kızlar bugün bata 6 gün var bi dellenmeler başladı yine bende test test diye
Ne güzel yazmışsın canim öyle Rabbım gönlüne göre versin inşallah ekliyorum tabiki hosgeldin
Yani düşük gibi bile değerlendirmiyorlar ki kimyasal gebeliği, doktoruma ilk pozitifi gördüğümde haber veriyorum zaten, hiç progesteron önermedi şimdiye kadarBana kalırsa gebelik varsa şayet doktor kontrolünde ilerle canim progestan falan veriliyor sanırım düşük olmasin diye
ay bende bu ay sacma sapan bır sey gecırdım, yumrtlama testım pık olmadı sılıktı bır ara yanı cok cok koyu degıl dun ve oncekı gunde sılıklestı, sınır oldum.Şuanda yapsan varsa çıkar canim ama yumurtlamaya bağlı yine de biliyorsun musun yumurtlama gununu
Canim 2 günde bir tekrarla istersen madem hemen doktora gidemiyorsun öyle takıl et illaki koyulasacakmaviss_34 istermisin bide Eylul 2022 Anneleri grubu acmak kismet olsun sanaaaa! Hadi insallah!
Merhaba bu arada, dun aksam elbette yine bir test yaptim, silik bir cizgi gordum yine! Bu sabah test yapmadim. Esim kizdi yeter artik sabah aksam testmi olur bekle dedi hahah..Dun ve bugun biseyler donuyor karnimda, hafif bi hareketlilik. Cok mutluyum, nekadar 100% emin olmasamda iyi hissediyorum ve INSALLAH hepiniz bana katilirsiniz!
hayır coraspirine devam ediyorsunuz bende kullanıyorum kimyasaldan sonra verdi doktorum bebek olursa kan akısını hızlandırıyorKızlar merhaba,
Ben son 2 ay üst üste kimyasal gebelik geçirdim, puhtılaşmayla alakalı bir sorun çıkmamıştı, testlerimde temiiz, doktorum corasprin içmemi önerdi yine de, sebepsiz infertilite de işe yarayabiliyor dedi, beklenen reglim 9 ocak, sizce ne zaman test yapsak çıkar, ya hamile değilsem kan sulandırıyı bırakmam gerek, regl çok yoğun geçecek yoksa.
peki corasprin kullanırken regl oldun mu hiç? son 2 ay kimyasaldan dolayı sanırım çok yoğun kanamalar geçirdim, bu ay da öyle olursa bedenen çok zayıf düşeceğim diye korkuyorumhayır coraspirine devam ediyorsunuz bende kullanıyorum kimyasaldan sonra verdi doktorum bebek olursa kan akısını hızlandırıyor
Aynı tarihlerimiz hayırlısı hakkımızda ovulasyon testi yapacak mısın peki? Fikir alışverişi yapalım :)maviss_34 Canim benide eklermisin. Bat 27 ocak
canım ben 1 seneye yakın kullanıyorum coraspirini adetimi etkilemedi ilaçpeki corasprin kullanırken regl oldun mu hiç? son 2 ay kimyasaldan dolayı sanırım çok yoğun kanamalar geçirdim, bu ay da öyle olursa bedenen çok zayıf düşeceğim diye korkuyorum
Kızlar beta değeri 533 olmuş
Pazartesi keseyi görürüz inşallahr
pik değil maalesef T çizgin C çizgisi kadar koyu yada daha koyu olmalıdırKızlar selam tekrar reglim 33-35 günde bir oluyor (pco var) bugün 20. Günüm pik diyebilir miyiz buna Eki Görüntüle 2981143
Anladım, siz kimyasal geçirdiniz mi hiç? Pıhtılaşmayla alakalı sorununuz var mı?canım ben 1 seneye yakın kullanıyorum coraspirini adetimi etkilemedi ilaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?