• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese merhaba hayrlı gunler olsun..

Ben uzun zamandır giremiyordum.. 2020 yılında özellikle çok gebelik takipleri yaptık.. nasib olmadı henüz.. yeni yılda tekrar katılayim dedim burda olmanın destek görmenin çok büyük faydası var.. O yüzden geldim Bendeee..

Hamiş anneler varsa hepinizi çok tebrik ederim.. inşallah olmayanlarda nasib olur ben dahil 😉

maviss_34 maviss_34 Bacım çok iyi etmişsin bu topigi açmakla eline emeğine sağlık.. yanlız şey işaretleri pek anlayamadım ama sondaki nazarlık gebelik mi demek oluyordu 🤷🏻‍♀️.. Beni de eklerssen çok sevnirim bakalım bu ay ne oacak. Benim bat tahmini 10 ila 15 Ocak arası. (Gerçi heran olabilir benim 1 hafta once gelebiliyor.) Ama sen yinede söylediğim tarihleir kayıt edebilrisin.. son adet başlangıcı da 14. Aralık ti..

Hakkımda kısa bilgi:
Ben pkoluyum ve tiyorit az çalışıyor ama ilaçla dengeliyorum..adetim her ay gelir hatta bir ara her iki haftada gelirdi. Şimdi biraz daha düzgün.. ama yinede günü gününe olmaz.. yıllar önce haberim olmadan bir düşük yaptım hiç doğum yapmadım.. olursa ilk çocuğum olacak inşaallah.. olumlu olmanın ve olumlu konuşmanın çok faydası var mutlaka tavsiye ederim.

Rabbim isteyen herkese hayırlı Salih evlatlar nasib etsin bu ay inşallah hepimizin yüzü güler.. Amin🌺🌺🌺🥰

Bu arada kizlar bu ay gebe kalanlar veya gebelik düşünenler.. ne tür bir hazırlık veya yöntemler uyguluyorsunuz/uyguladiniz ? Birbirimize destek olma açısından kimilerimize belki fayda verir paylaşırsanız..

Ben bu ay ilk kez gün aşırı veya 2 günde bir degerlendirmeyi deniyorum.. çünkü daha önce böyle bir program yapmamıştım.. plansız oldu degerlendirmeler.. sonuç sıfır.. folik asit kullanıyorum d vitaminine de başlayacağım.. geçen sene ki kilolarimdan 10 kilo verdim devam da ediyorum vermek için.. ufakta olsa kilo değişiminin faydası olacağını duydum bir çok dotkrodan bakalim.. İnshaAllah

Bu arada kizlar bu ay gebe kalanlar veya gebelik düşünenler.. ne tür bir hazırlık veya yöntemler uyguluyorsunuz/uyguladiniz ? Birbirimize destek olma açısından kimilerimize belki fayda verir paylaşırsanız..

Ben bu ay ilk kez gün aşırı veya 2 günde bir degerlendirmeyi deniyorum.. çünkü daha önce böyle bir program yapmamıştım.. plansız oldu degerlendirmeler.. sonuç sıfır.. folik asit kullanıyorum d vitaminine de başlayacağım.. geçen sene ki kilolarimdan 10 kilo verdim devam da ediyorum vermek için.. ufakta olsa kilo değişiminin faydası olacağını duydum bir çok dotkrodan bakalim.. İnshaAllah
Canım bende vitaminlere başladım Folikasit B12 ve D vitamini..vitamin kullandığımdan beri daha hızlı kilo verdiğimi gördüm bir ayda 5 kilo gitti 🤗 daha da devam kilo vermeye sağlıklı besleniyorım paketli gıdayı çok azaltım. Bakalım bebiş ne zaman nasip olcak..bu ayda olmazsa ovülayasyon testi ile ilşki düşünüyorum

Kızlar size bişey sormak istiyorum benim adetim 8 gün sürüyo ilk 3 gün afedersiniz çamaşırı bile kirletmiyo sadece lavaboya gidince peçeteye geliyo oda sürekli değil günde bir uada iki kez 3. Günün sonundabyoğunlaşııpr benim kafama takılan şu adetimi o ilk lekelenmenin başladığı gün mü oluyor yoksa yoğunlaştığı gün mü 8 aydır deniyoruz acaba diyorum yumurtlama gününü mü kaçırıyoruz?
Benim de aynısı oluyor, ilaç ve iğne tedavisi görüyorum, adet gününü doğru tespit etmek için doktoruma sormuştum, o tam olmaya başladığı zamanı 1.gün kabul et, lekelenmeleri sayma demişti🙄

Sakin değilim aslında şöyle oluyor ovulasyon sonrası günler geçmiyor bat hiç gelmeyecek gibi oluyor, bide benim ovulasyon 25. Gün oldu
O yüzden dayanamayıp 6 gün kala yaptım negatifti.. Boşuna tekrar negatif görüp üzülmemek için beklemeye karar verdim ama aslında içim içimi yiyor 🤍
En iyisini yapıyorsun sabrının karşılığını görürsün inşallah🙏 Benim döngülerim kısa 24 gün tam toparlanıp diğer aya odaklanıyorum adetim geliyor insan ister istemez üzülüyor😔

Benim de aynısı oluyor, ilaç ve iğne tedavisi görüyorum, adet gününü doğru tespit etmek için doktoruma sormuştum, o tam olmaya başladığı zamanı 1.gün kabul et, lekelenmeleri sayma demişti🙄
Anladım teşekkür ederim 1 sene pnceye kadar gayet düzenli bi şekikde ilk gün de olurdu ikinci gün yoğunlaşırdı 1 sene once boyle olmaya başladı alakası var mıdır bilmem boyle klmaya başladıktan 3 ay sonra dış gebelik geçirdim

Kızlar nasıl sabrediyorsunuz ya ben deliriyorum😄😄 bata 7 gün kaldı test yapmamak için kendimi zor tutuyorum bu ay hamileyim gibi tuhaf şeyler hissediyorum hem psikolojik hem vücudumda diğer aylardan değişik belirtiler oluyor. Bekarken de hipertiroidken de evliyken de adet belirtilerim hep aynıydı bu ay farklı seyrediyor ama bi yandan da kendimi dinlememeye çalışıyorum işte üşüttüm ondan karnım ağrıyo gazım var ne biliyim yorgunum o yüzden halsizim uykum var vs😅 bikaç gün kala test yapcam sanırım dayanamayıp🙈

En iyisini yapıyorsun sabrının karşılığını görürsün inşallah🙏 Benim döngülerim kısa 24 gün tam toparlanıp diğer aya odaklanıyorum adetim geliyor insan ister istemez üzülüyor😔
valla bende regl görünce direk 3 gün ağlama hayattan nefret etme modunda çok çok saolun güzel dileklrinizi okudum canım kızlar ama 3 aylık evli arkadaşım yanlışlıkla hamile kalıyo onu geçtim biri evlenmeden pat hamile ay yanlışlık oldu diyo bu yanlışlıklar bize niye gelmiyo :)

nese bende devit b12 folik asit c vitamini kullanıyorum

Back