Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım plansız olanlar kesin hamile kalıyo kime sorsam akışına bıraktım bebek olsun diye çabalamaktan vazgeçtiğim ay hamile kalmışım diyor. Allah hayırlı zamanda gönlüne göre versin inşallah

ben artık son demlerimi yaşıyorum mücadele edemiyorum eşim çok destek ama bende güç yok her seferinde heycanlanıp sonra zaten olmıcak diyorum olmuyoda zaten mucize hikayeleri duyuyorum ama bizim mucizemiz nerde ...
Aynı duyguları paylaşıyorum dün gece ağlamaktan doğru dürüst uyuyamadım eşim dua edelim Allah büyük diyor öyle tabi ama elimde değil ağlayarak rahatlıyorum ancak

Pko dan dolayı kendimi bildim bileli adetim hep böyle oluyor ama sizinki farklı olabilir, burada okumuştum vücut kendini hamileliğe hazırlıyor ondan adet azalıyor değişiyor diyorlardı, sizinki inşallah ondandır gönlünüze göre olsun

En iyisini yapıyorsun sabrının karşılığını görürsün inşallah Benim döngülerim kısa 24 gün tam toparlanıp diğer aya odaklanıyorum adetim geliyor insan ister istemez üzülüyor
Şöyle düşün adet olunca üzülsen bile 24 günde bir ovulasyon ve gebelik şansı demek ben negatif görünce ohoo sonraki ovulasyon için baya beklemem gerekecek diye üzülmüştüm mesela..bekletmeden gelsin bebişlerimiz inşallah

Kuzu senin günün gecti aslında test yapmadın mi

Ne güzel canım böyle devam et .. bende ovulasyon denemiştim ama testlerim biti yurtdisidnayim Türkiye'den aldiklrima güvendiğim için almıyorum o yüzden gün aşırı ilişki değerlendirmesi yapmaya çalışıyorum ki yumurtlmaaya denk gelsin diye . Bu arada ovu testleri en iyisi innovita dir Instagram da minnak kurabiyeler sayfası bu sitede bir çoğu bilir yumurta takibinde yardımcı da oluyor sana kadın .. çoğu kişi hamile kaldı sayesinde..

Şuanda yapsan varsa çıkar canim ama yumurtlamaya bağlı yine de biliyorsun musun yumurtlama gununu

Şuanda yapsan varsa çıkar canim ama yumurtlamaya bağlı yine de biliyorsun musun yumurtlama gununu
ovulasyon testiyle takip ettim, 26 aralık pikti yani yarın sabah idrar testi denerim öyleyse, ya zaten pozitif çıksa bile umutlanamicam ki 2 aydır pozitif sonra hüsran

Dün ovulasyon testim sabah pik akşamüstü silik çıkmıştı.Bugün de silik çıktı.Az önce o yumurta akı gibi olan akıntıyı gördüm.Dün akşam yaptık bu akşam da mı yapalım yoksa gün içinde eve mi kaçalım ne diyosunuz?

Son düzenleme:
ovulasyon testiyle takip ettim, 26 aralık pikti yani yarın sabah idrar testi denerim öyleyse, ya zaten pozitif çıksa bile umutlanamicam ki 2 aydır pozitif sonra hüsran
Canim muhtemelen varsa çıkar testin de inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde ilerler gebeliğin buna şükür en azından hamile kalabiliyosun

Bugun de degerlendir bebitom akşam da olur 24 saat süresi var catlamadan sonra

Canım plansız olanlar kesin hamile kalıyo kime sorsam akışına bıraktım bebek olsun diye çabalamaktan vazgeçtiğim ay hamile kalmışım diyor. Allah hayırlı zamanda gönlüne göre versin inşallah
Amin canım İnshaAllah... Vallaha yıllardır plansız geçti hiç de bişi olmadı.. pkolu olanlar bence planlı olmalı çünkü yumurtlama zaten zor oluyor brlkide her ay olmuyor o yüzden plan tan tersi positiv sonuçlar verebiliyor ..ama tabiki nasib meselesi.

Canim muhtemelen varsa çıkar testin de inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde ilerler gebeliğin buna şükür en azından hamile kalabiliyosun
İnşallah öyle olur, zaten artık napıcam onu bile bilmiyorum, nasıl ilerlemek lazım, ne yapmak lazım, emin olamıyorum

Bugun de degerlendir bebitom akşam da olur 24 saat süresi var catlamadan sonra
Dün silik çıkınca akşam da yapınca içim rahat etmişti ya bu akıntı nerden çıktı şimdi Valla sıkıldım ben bu işten çocuğumu da alıp kaçıcam evden bi olsun Ya da kocamı kapının önüne koyucam bi süre

Ne güzel yazmışsın canim öyle Rabbım gönlüne göre versin inşallah ekliyorum tabiki hosgeldin
Benim de 7 gün var adete normal kaset test yaptım bir şey çıkmadı , boşu boşuna hem testten oldum hem modum düştü sanki gecikmişte yapmışım gibi
Erken yapmışsın bebisim bide yumurtlama her ay aynı olmuyor mesela benim bu ay geç oldu dört gün ileri attı yumurtlama tarihini bilmeseydim geciktim hamileyim galiba diye kendi kendimi yicektum
Kızlar beta değeri 533 olmuş
Pazartesi keseyi görürüz inşallah dedik doktorumla bakalım
Ohhh maşallah çok güzel ilerliyor hayırlısıyla
Benide yazarmısın 12 Ocak beklenen adet tarihi son 1hafta. ins bebis vardır
Ekliyorum canim hosgeldin
Valla bende duramıyorum sanki zaman hiç geçmiyor gibi geliyor 5 gün kala başlarım sanirim

Hosbuldum

Gecen hafta bende öyle düşünüyordum hahahha catlamadan sonra da şeffaf bir akıntı oluyor canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…