• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
5 ocaktan günaydın kızlar 🤗
Bugün itibariyle bat günüm, adet olacak gibi bi şeyler yok henüz, aşırı bi göğüs ağrısı var sadece. Bide belime ağrı girip çıkıyor arada, özellikle sağ tarafından.
Bakalım kaç gün sabredebilcem 😄 negatif görüp üzüleceğime adeti görüp üzülürüm modunda beklicem🤔
Sakinliğini kutluyorum canım. Ben çok duygusalım regl geliyor galiba 5 gün var bata

Sakinliğini kutluyorum canım. Ben çok duygusalım regl geliyor galiba 5 gün var bata
Sakin değilim aslında şöyle oluyor ovulasyon sonrası günler geçmiyor bat hiç gelmeyecek gibi oluyor, bide benim ovulasyon 25. Gün oldu
O yüzden dayanamayıp 6 gün kala yaptım negatifti.. Boşuna tekrar negatif görüp üzülmemek için beklemeye karar verdim ama aslında içim içimi yiyor 🤍

Benimde öyleydi ilk gün biraz kan biraz leke falan oda tuvalete çıktıkça sonra olmadım neyse sabah Bi test yapayım belki yerleşme dir dedim sabah 5 de sıkışınca elimde testle Bi gittim adet çoğalmış müthüş bir karın ağrısı 🤣
Adet geliyor ama kahverengi normalde 2. Gün kan gelmesi lazım ama kan nadir gelio

Kızlar size bişey sormak istiyorum benim adetim 8 gün sürüyo ilk 3 gün afedersiniz çamaşırı bile kirletmiyo sadece lavaboya gidince peçeteye geliyo oda sürekli değil günde bir uada iki kez 3. Günün sonundabyoğunlaşııpr benim kafama takılan şu adetimi o ilk lekelenmenin başladığı gün mü oluyor yoksa yoğunlaştığı gün mü 8 aydır deniyoruz acaba diyorum yumurtlama gününü mü kaçırıyoruz?

Şu adeti gecikene kadar test yapmayıp gecikince öyle aklına gelenlere mest oluyorum ya. Hep adetim geçerse yapıcam diyip diyip bata 6 gün kala bi delleniyorum kendimi eczanelerde erken gebelik testi alırken buluyorum😂işin kötü tarafı şurdan almıştım burdan almıştım bi de şu eczaneden alayım diye eczane araştırıyorum bi de😂😂😂sizde de öyle mi kızlar😂bugün bata 6 gün var bi dellenmeler başladı yine bende test test diye😇😇
Benimde 8-9 gün var şimdiden adet gününden önce bişey yapmayayım diye kendimi sartlıyorum inşallah dayanabilirim hsg çektirdim diye belki olmuştur bu ay diye düşünüyorum ama kendimi kaptırıp artık üzülmek istemiyorum 😑

Kızlar gecikme 4. Gün ovü testi yapyım bari dedim geç yumurtladım heralde diye böyle çıktı çok koyu sayılmaz ama yani geçen aylarda bat günü bata doğru nerdeyse 2. Çizgi çıkmıyodu bile anlamadım bu ay döngüme bişiler oldu :(

Eklentiler

• C4AD4057-6C92-45B3-9345-FD007E0B8038.jpeg
    C4AD4057-6C92-45B3-9345-FD007E0B8038.jpeg
    63,2 KB · Görüntüleme: 50
  • 78B185FA-EC2C-4F81-B0E4-38D533E3C5B1.jpeg
    78B185FA-EC2C-4F81-B0E4-38D533E3C5B1.jpeg
    82,1 KB · Görüntüleme: 52
ben artık son demlerimi yaşıyorum mücadele edemiyorum eşim çok destek ama bende güç yok her seferinde heycanlanıp sonra zaten olmıcak diyorum olmuyoda zaten mucize hikayeleri duyuyorum ama bizim mucizemiz nerde ...

Kızlar size bişey sormak istiyorum benim adetim 8 gün sürüyo ilk 3 gün afedersiniz çamaşırı bile kirletmiyo sadece lavaboya gidince peçeteye geliyo oda sürekli değil günde bir uada iki kez 3. Günün sonundabyoğunlaşııpr benim kafama takılan şu adetimi o ilk lekelenmenin başladığı gün mü oluyor yoksa yoğunlaştığı gün mü 8 aydır deniyoruz acaba diyorum yumurtlama gününü mü kaçırıyoruz?
Merhaba canım miktarı önemli olmadan lekelenmemin başladığı ilk gün âdetin başlangıcı sayılır. Herhangi bi şekilde doktora falan gittin mi hormon testi şu bu bir sürü şey var hiç baktirdin mi?

ben artık son demlerimi yaşıyorum mücadele edemiyorum eşim çok destek ama bende güç yok her seferinde heycanlanıp sonra zaten olmıcak diyorum olmuyoda zaten mucize hikayeleri duyuyorum ama bizim mucizemiz nerde ...
Böyle düşünme lütfen. Evrene pozitif mesaj göndermek olayına inanıyorum ben olacağına inan sen de. Zorlu bı yol gerçekten çok zor fakat sonunu düşünsene kucağında bebeğini bunların hepsine değmez mi

Bence morelini yüksek tut bende bazen öyle oluyorum yokmu hala bebek diyenlere sert çıkmaya başladım 1 buçuk yıldır evliyim ilk 2 ay dışında korunmadik polibim vardı onu aldırdım rahim filmi çektirdim ama doktor pek iyi yorumlamadı bidaha cektircem yine aynı çıkarsa ameliyat olucam belki ama ben bunları basamak olarak görüyorum yaptırdığım her şeyde ona bı adım daha yaklaşıyorum bu şekilde kendimi mutlu ediyorum Allah hiç beklemediğimiz anda vericek bu duyguyu sabret yolun sonu ışık 🤍

Kızlar merhaba,
Ben son 2 ay üst üste kimyasal gebelik geçirdim, puhtılaşmayla alakalı bir sorun çıkmamıştı, testlerimde temiiz, doktorum corasprin içmemi önerdi yine de, sebepsiz infertilite de işe yarayabiliyor dedi, beklenen reglim 9 ocak, sizce ne zaman test yapsak çıkar, ya hamile değilsem kan sulandırıyı bırakmam gerek, regl çok yoğun geçecek yoksa.

Kızlar gecikme 4. Gün ovü testi yapyım bari dedim geç yumurtladım heralde diye böyle çıktı çok koyu sayılmaz ama yani geçen aylarda bat günü bata doğru nerdeyse 2. Çizgi çıkmıyodu bile anlamadım bu ay döngüme bişiler oldu :KK43:
Ay hamile misiiin hemen gebelik testi yapp ben burdan heyecanlandımm😄

Kızlar gecikme 4. Gün ovü testi yapyım bari dedim geç yumurtladım heralde diye böyle çıktı çok koyu sayılmaz ama yani geçen aylarda bat günü bata doğru nerdeyse 2. Çizgi çıkmıyodu bile anlamadım bu ay döngüme bişiler oldu :KK43:
4. Gun geciktiyse saglik ocaginda kan testi yaptir cnm. Gebelik testi yok mu yakinlarda

Back