- 16 Kasım 2021
- 544
- 400
- 33
Tamamdır güzel haberler gelsin herkesten inşallahTamam canim haberdar edersin 3 gün geriden geliyorum zaten beklemek isteyen olursa diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamdır güzel haberler gelsin herkesten inşallahTamam canim haberdar edersin 3 gün geriden geliyorum zaten beklemek isteyen olursa diye
Çatlama diye biliyorumÇatlama gününden sonra mi sayıyoruz yoksa pik gününden sonra mi
Sakinliğini kutluyorum canım. Ben çok duygusalım regl geliyor galiba 5 gün var bata5 ocaktan günaydın kızlar
Bugün itibariyle bat günüm, adet olacak gibi bi şeyler yok henüz, aşırı bi göğüs ağrısı var sadece. Bide belime ağrı girip çıkıyor arada, özellikle sağ tarafından.
Bakalım kaç gün sabredebilcem negatif görüp üzüleceğime adeti görüp üzülürüm modunda beklicem
Sakin değilim aslında şöyle oluyor ovulasyon sonrası günler geçmiyor bat hiç gelmeyecek gibi oluyor, bide benim ovulasyon 25. Gün olduSakinliğini kutluyorum canım. Ben çok duygusalım regl geliyor galiba 5 gün var bata
Evet canım maşallah sen bat gününe kadar gelmişsin ben bilmiyorum tam kaç gün kaldıÇatlama diye biliyorum
Bu arada havuç yeme mevzusundan sonra tekrar karşılaştık burada
Bunu ilk defa duydum canım teşekkür ederimAdetin 4. Gününden itibaren ovulasyon testine başlanması gerekiyor diye duymuştum araştırma yaparken.
Adet geliyor ama kahverengi normalde 2. Gün kan gelmesi lazım ama kan nadir gelioBenimde öyleydi ilk gün biraz kan biraz leke falan oda tuvalete çıktıkça sonra olmadım neyse sabah Bi test yapayım belki yerleşme dir dedim sabah 5 de sıkışınca elimde testle Bi gittim adet çoğalmış müthüş bir karın ağrısı
Ben de ilk defa bat günümü net biliyorum testten dolayı, normalde hiç bilmezdimEvet canım maşallah sen bat gününe kadar gelmişsin ben bilmiyorum tam kaç gün kaldı
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım ❤Ben de ilk defa bat günümü net biliyorum testten dolayı, normalde hiç bilmezdim
Benimde 8-9 gün var şimdiden adet gününden önce bişey yapmayayım diye kendimi sartlıyorum inşallah dayanabilirim hsg çektirdim diye belki olmuştur bu ay diye düşünüyorum ama kendimi kaptırıp artık üzülmek istemiyorumŞu adeti gecikene kadar test yapmayıp gecikince öyle aklına gelenlere mest oluyorum ya. Hep adetim geçerse yapıcam diyip diyip bata 6 gün kala bi delleniyorum kendimi eczanelerde erken gebelik testi alırken buluyorumişin kötü tarafı şurdan almıştım burdan almıştım bi de şu eczaneden alayım diye eczane araştırıyorum bi desizde de öyle mi kızlarbugün bata 6 gün var bi dellenmeler başladı yine bende test test diye
Merhaba canım miktarı önemli olmadan lekelenmemin başladığı ilk gün âdetin başlangıcı sayılır. Herhangi bi şekilde doktora falan gittin mi hormon testi şu bu bir sürü şey var hiç baktirdin mi?Kızlar size bişey sormak istiyorum benim adetim 8 gün sürüyo ilk 3 gün afedersiniz çamaşırı bile kirletmiyo sadece lavaboya gidince peçeteye geliyo oda sürekli değil günde bir uada iki kez 3. Günün sonundabyoğunlaşııpr benim kafama takılan şu adetimi o ilk lekelenmenin başladığı gün mü oluyor yoksa yoğunlaştığı gün mü 8 aydır deniyoruz acaba diyorum yumurtlama gününü mü kaçırıyoruz?
Böyle düşünme lütfen. Evrene pozitif mesaj göndermek olayına inanıyorum ben olacağına inan sen de. Zorlu bı yol gerçekten çok zor fakat sonunu düşünsene kucağında bebeğini bunların hepsine değmez miben artık son demlerimi yaşıyorum mücadele edemiyorum eşim çok destek ama bende güç yok her seferinde heycanlanıp sonra zaten olmıcak diyorum olmuyoda zaten mucize hikayeleri duyuyorum ama bizim mucizemiz nerde ...
Bence morelini yüksek tut bende bazen öyle oluyorum yokmu hala bebek diyenlere sert çıkmaya başladım 1 buçuk yıldır evliyim ilk 2 ay dışında korunmadik polibim vardı onu aldırdım rahim filmi çektirdim ama doktor pek iyi yorumlamadı bidaha cektircem yine aynı çıkarsa ameliyat olucam belki ama ben bunları basamak olarak görüyorum yaptırdığım her şeyde ona bı adım daha yaklaşıyorum bu şekilde kendimi mutlu ediyorum Allah hiç beklemediğimiz anda vericek bu duyguyu sabret yolun sonu ışıkben artık son demlerimi yaşıyorum mücadele edemiyorum eşim çok destek ama bende güç yok her seferinde heycanlanıp sonra zaten olmıcak diyorum olmuyoda zaten mucize hikayeleri duyuyorum ama bizim mucizemiz nerde ...
Ay hamile misiiin hemen gebelik testi yapp ben burdan heyecanlandımmKızlar gecikme 4. Gün ovü testi yapyım bari dedim geç yumurtladım heralde diye böyle çıktı çok koyu sayılmaz ama yani geçen aylarda bat günü bata doğru nerdeyse 2. Çizgi çıkmıyodu bile anlamadım bu ay döngüme bişiler oldu
4. Gun geciktiyse saglik ocaginda kan testi yaptir cnm. Gebelik testi yok mu yakinlardaKızlar gecikme 4. Gün ovü testi yapyım bari dedim geç yumurtladım heralde diye böyle çıktı çok koyu sayılmaz ama yani geçen aylarda bat günü bata doğru nerdeyse 2. Çizgi çıkmıyodu bile anlamadım bu ay döngüme bişiler oldu