- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.630
- 248
- 36
Bence bir hafta geçsin hep öyle test yapBenim de 7 gün var adete normal kaset test yaptım bir şey çıkmadı , boşu boşuna hem testten oldum hem modum düştü sanki gecikmişte yapmışım gibi
Tebrikler bacım inşaAllah kucağına da alırsinKızlar beta değeri 533 olmuş
Pazartesi keseyi görürüz inşallah dedik doktorumla bakalım
Ben de aynı hataya düştüm gerçekten erken test yapmak pişmanlıktırBenim de 7 gün var adete normal kaset test yaptım bir şey çıkmadı , boşu boşuna hem testten oldum hem modum düştü sanki gecikmişte yapmışım gibi
Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallahKızlar beta değeri 533 olmuş
Tebrikler bacım inşaAllah kucağına da alırsin
Amin inşallah,Rabbim herkese nasip etsin kucaklarimiz boş kalmasınSağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah
Canım bende vitaminlere başladım Folikasit B12 ve D vitamini..vitamin kullandığımdan beri daha hızlı kilo verdiğimi gördüm bir ayda 5 kilo gittiBu arada kizlar bu ay gebe kalanlar veya gebelik düşünenler.. ne tür bir hazırlık veya yöntemler uyguluyorsunuz/uyguladiniz ? Birbirimize destek olma açısından kimilerimize belki fayda verir paylaşırsanız..
Ben bu ay ilk kez gün aşırı veya 2 günde bir degerlendirmeyi deniyorum.. çünkü daha önce böyle bir program yapmamıştım.. plansız oldu degerlendirmeler.. sonuç sıfır.. folik asit kullanıyorum d vitaminine de başlayacağım.. geçen sene ki kilolarimdan 10 kilo verdim devam da ediyorum vermek için.. ufakta olsa kilo değişiminin faydası olacağını duydum bir çok dotkrodan bakalim.. İnshaAllah
Benim de aynısı oluyor, ilaç ve iğne tedavisi görüyorum, adet gününü doğru tespit etmek için doktoruma sormuştum, o tam olmaya başladığı zamanı 1.gün kabul et, lekelenmeleri sayma demiştiKızlar size bişey sormak istiyorum benim adetim 8 gün sürüyo ilk 3 gün afedersiniz çamaşırı bile kirletmiyo sadece lavaboya gidince peçeteye geliyo oda sürekli değil günde bir uada iki kez 3. Günün sonundabyoğunlaşııpr benim kafama takılan şu adetimi o ilk lekelenmenin başladığı gün mü oluyor yoksa yoğunlaştığı gün mü 8 aydır deniyoruz acaba diyorum yumurtlama gününü mü kaçırıyoruz?
AyyyKızlar beta değeri 533 olmuş
Ben adet gecikmesinden enaz 7 gün sonra yapcam ya ..Çünkü 2 kere başıma geldi 10 gün 14 gün gecikti ama hamilelik yoktu..Ben de aynı hataya düştüm gerçekten erken test yapmak pişmanlıktır
Katılıyorum ben de pişman oldumBen de aynı hataya düştüm gerçekten erken test yapmak pişmanlıktır
Benide yazarmısın 12 Ocak beklenen adet tarihiGünaydın kızlar güzel haberlerle dolu bir gün olsun inşallah bat tarihi 2si olan arkadaşlar listeyi doldurdum tersi bir durum olursa mutlaka haberdar edin
En iyisini yapıyorsun sabrının karşılığını görürsün inşallahSakin değilim aslında şöyle oluyor ovulasyon sonrası günler geçmiyor bat hiç gelmeyecek gibi oluyor, bide benim ovulasyon 25. Gün oldu
O yüzden dayanamayıp 6 gün kala yaptım negatifti.. Boşuna tekrar negatif görüp üzülmemek için beklemeye karar verdim ama aslında içim içimi yiyor
Anladım teşekkür ederim 1 sene pnceye kadar gayet düzenli bi şekikde ilk gün de olurdu ikinci gün yoğunlaşırdı 1 sene once boyle olmaya başladı alakası var mıdır bilmem boyle klmaya başladıktan 3 ay sonra dış gebelik geçirdimBenim de aynısı oluyor, ilaç ve iğne tedavisi görüyorum, adet gününü doğru tespit etmek için doktoruma sormuştum, o tam olmaya başladığı zamanı 1.gün kabul et, lekelenmeleri sayma demişti
valla bende regl görünce direk 3 gün ağlama hayattan nefret etme modunda çok çok saolun güzel dileklrinizi okudum canım kızlar ama 3 aylık evli arkadaşım yanlışlıkla hamile kalıyo onu geçtim biri evlenmeden pat hamile ay yanlışlık oldu diyo bu yanlışlıklar bize niye gelmiyo :)En iyisini yapıyorsun sabrının karşılığını görürsün inşallahBenim döngülerim kısa 24 gün tam toparlanıp diğer aya odaklanıyorum adetim geliyor insan ister istemez üzülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?