• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oldum ama bi tuhaf bi ilk gün kan şeklinde geldi 2. Gün biraz kan biraz kahve geldi beni de gece 5 de uyandırdı ağrı kesici içtim sıcak su torbası yaptım geçti
Benimde öyleydi ilk gün biraz kan biraz leke falan oda tuvalete çıktıkça sonra olmadım neyse sabah Bi test yapayım belki yerleşme dir dedim sabah 5 de sıkışınca elimde testle Bi gittim adet çoğalmış müthüş bir karın ağrısı 🤣

Gezin dolasin, kitap okuyun, film izleyin, isiniz varsa ona odaklanin. Burasi insani ister istemez gaza getiriyor. Gerekirse buradan uzaklasin 2-3gun. Bi sessizlik var zaten burada da. Ne kadar bu aydan umudum yok desek de dongunun ilk yarisindan sonra ya varsa diye dusunur insan, normal yani. Benim bat 9 ocak. 8inde bakacagim. O bile erken aslinda gecikince yapmak lazim ama burada cok erken ogrenenleri okuyunca anca bu kadar sabrediliyor 😄 igne nedeniyle bat12 ocaga kaymis olabilir. 9unu gecersem 3 gun sonra bi daha yaparim. Ilk hamileligimde gecikince suphelenip yapmistim. O zaman kabak gibi cikiyor zaten saniyesinde, hayalet cizgiler aramaya ugrasmiyor insan. Gecen ay bulanti vardi (folik fazlaligindanmis), regli belirtilerim ise ilk kez ortada yoktu, gaza gelip ben de 3 test heba ettim, bu ay bekleyecegim 😆
Sizinle aynı gün benimde. Ben çoktan 3 test heba ettim. :D Çıkmayınca da diyorum ki erken baktım ondan çıkmadı :D

Şu adeti gecikene kadar test yapmayıp gecikince öyle aklına gelenlere mest oluyorum ya. Hep adetim geçerse yapıcam diyip diyip bata 6 gün kala bi delleniyorum kendimi eczanelerde erken gebelik testi alırken buluyorum😂işin kötü tarafı şurdan almıştım burdan almıştım bi de şu eczaneden alayım diye eczane araştırıyorum bi de😂😂😂sizde de öyle mi kızlar😂bugün bata 6 gün var bi dellenmeler başladı yine bende test test diye😇😇
Bende öyleyim bence hepimiz öyleyiz ama. İraz daha sabret bekle em azından 2 3 gün kala yap

Sizinle aynı gün benimde. Ben çoktan 3 test heba ettim. :KK70: Çıkmayınca da diyorum ki erken baktım ondan çıkmadı :KK70:
Ben bu ay ilk kez klomen ve igne kullandim ama olacagina dair bir his en basindan beri yok, dogal bir surec olmadigi icin galiba. Isin icine bir yabanci giriyor, talimatla iş yapiyorsunuz. Pek heveslenemedim, derinden derinden rahatsiz ediyor sanirim doktorla gorusmek filan. Dr. 3 gun birliktelik vermisti, 3.yu pas gectim yapamadim. Sonra da o kadar hormon yedin, agri cektin, niye yapmiyorsun diye kizdim kendime. Kendiliginden olusacak degil ya bu. Bakalim olduysa 30 aralik ya da 1 ocakda olmustur. Oncesinde de yok muayeneye gidicem yapmayalim, yok sperm ornegi verilecek yapmayalim diye diye bu ay gecti bence, bak yazarken bile sinirim bozuldu 😂

Şu adeti gecikene kadar test yapmayıp gecikince öyle aklına gelenlere mest oluyorum ya. Hep adetim geçerse yapıcam diyip diyip bata 6 gün kala bi delleniyorum kendimi eczanelerde erken gebelik testi alırken buluyorum😂işin kötü tarafı şurdan almıştım burdan almıştım bi de şu eczaneden alayım diye eczane araştırıyorum bi de😂😂😂sizde de öyle mi kızlar😂bugün bata 6 gün var bi dellenmeler başladı yine bende test test diye😇😇
Kendimi gördüm aynisi canim hic fark yok 🙈😅😅

5 ocaktan günaydın kızlar 🤗
Bugün itibariyle bat günüm, adet olacak gibi bi şeyler yok henüz, aşırı bi göğüs ağrısı var sadece. Bide belime ağrı girip çıkıyor arada, özellikle sağ tarafından.
Bakalım kaç gün sabredebilcem 😄 negatif görüp üzüleceğime adeti görüp üzülürüm modunda beklicem🤔

Bugün itibariyle bat günüm, adet olacak gibi bi şeyler yok henüz, aşırı bi göğüs ağrısı var sadece. Bide belime ağrı girip çıkıyor arada, özellikle sağ tarafından.
Bakalım kaç gün sabredebilcem 😄 negatif görüp üzüleceğime adeti görüp üzülürüm modunda beklicem🤔
Sizin de artık bugün test yapsanız çıkar muhtemelen günün çünkü ama beklemek de mantıklı

�����

KULLANICI ADIBAT TARIHISONUC
@h_girL1 Ocak❌♻️
@nidanmr1 Ocak🐣👼🐥🧿
@Bahar_Darcan481 Ocak❌♻️
@gulosum27271 Ocak❌♻️
S Simge3421 1 Ocak❌♻️
@ZeyElif1 Ocak❌♻️
@elaide1 Ocak🐣👼🐥🧿
@arash1 Ocak🐣👼🐥🧿
@mutlutablo1 Ocak🐣👼🐥🧿
@beyazcauchy1 Ocak❌♻️
@Hulahula2 Ocak
@misscheekbone2 Ocak
@zorluyolum2 Ocak
@poncik972 Ocak
@Cansinn103 Ocak
@35kvk3 Ocak🐣👼🐥🧿
@Gazel21103 Ocak
bulutum08 bulutum08 4 Ocak
@Cansunil4 Ocak
@Bio_girl4 Ocak❌♻️
@Linalya4 Ocak🐣👼🐥🧿
@Z3hra4 Ocak
MaviHayallerim MaviHayallerim 5 Ocak❌♻️
@Betulx5 Ocak
@Egeveefeninannesi7 Ocak
@Gokkusagi0667 Ocak
@mmmeyra8 Ocak
@seklla8 Ocak
@Mylv488 Ocak
@Teach_8 Ocak
@Ozgurkus9 Ocak
@Polyannaaaa9 Ocak
pembelikedis pembelikedis 9 Ocak
hepsonradan hepsonradan 9 Ocak
@Humaakusu9 Ocak
@minezmn4110 Ocak
@Beyazmelek1110 Ocak
@sweetdunya0110 Ocak
@birazeze10 Ocak
@orjinal1910 Ocak
@mauve10 Ocak
maviss_34 maviss_34 10 Ocak
@E L B A10 Ocak
@ejce11 Ocak
@Mekap11 Ocak
H hukukcu90 11 Ocak
@ozlemem11 Ocak
@Pandolfini11 Ocak
@Noxciyoj12 Ocak
@yldzyzn12 Ocak
@Sevm5712 Ocak
@hummy12 Ocak
@Merco755512 Ocak
@tucimo12 Ocak
@Arianaa12 Ocak
@by11zgl1112 Ocak
@beyzosh12 Ocak
@1 prenses annesi5813 Ocak
@merak ediyorum13 Ocak
@Annesiyim12313 Ocak
@undomielk13 Ocak
@Birbuketcicek14 Ocak
@Lalalala115 Ocak
@yeshll15 Ocak
@akdemirn15 Ocak
@pamukseker9415 Ocak
@Feslegeen15 Ocak
@papatyamveben15 Ocak
@Szrsz15 Ocak
@Celikkf16 Ocak
@Bulut0616 Ocak
Eflatun1Kelebek Eflatun1Kelebek 16 Ocak
@Fh251217 Ocak
N Nasipolsunn 17 Ocak
@biscotti2017 Ocak
@HTCNM17 Ocak
@gizemada18 Ocak
@lotuscicek18 Ocak
@dua644118 Ocak
@sen9218 Ocak
@Hali18 Ocak
@maco4418 Ocak
@Vejetaryen Pirana18 Ocak
@gulayseT18 Ocak
@BurcuYener18 Ocak
@Masalsaa18 Ocak
@bugdaycorci19 Ocak
@Brckrks 20 Ocak
@ManyakMisir20 Ocak
@dceke20 Ocak
@Spicelover20 Ocak
@Uzmankezban21 Ocak
@Dilos634221 Ocak
@Feyzaakncc22 Ocak
@H a s s a22 Ocak
@Zennep24 Ocak
@Lavinya5824 Ocak
@Sumeyyecakmakk24 Ocak
@S_lidya24 Ocak
@HiS24 Ocak
@Svgidrmzz24 Ocak
@tgba9825 Ocak
@Dilara5533326 Ocak
@Bonnylee 27 Ocak
@Petunya50827 Ocak
@bshk199327 Ocak
@Salihefeninannesi27 Ocak
@on iki27 Ocak
@eczsedanur27 Ocak
@ssedays27 Ocak
@1delimavi28 Ocak
@bgm2128 Ocak
@A R Y A29 Ocak
@Sasa23430 Ocak
@Birbasak30 Ocak
@Hiresa31 Ocak

Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir 🌸😇
Selam canım benimde regl dönemim 14 Ocak benide ekler misin listeye. 🥰

Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorus guzum🤗🤗

Günaydın kızlar güzel haberlerle dolu bir gün olsun inşallah bat tarihi 2si olan arkadaşlar listeyi doldurdum tersi bir durum olursa mutlaka haberdar edin🤩🥰

Bat gununmus cnm, sen yapabilirsin bence, sabrin icin tebrik ediyoruz. 6 gun once yapmak mantikli degil, olsa bile cikmaz bence. Ama 1-2gun oncesi ideal. Hadi costur buralari 🥳

Ben hiç test yapmam 🙈 1 buçuk senedir istiyoruz son bı senedir hastanelerdeyiz. Yine de test yapmadım hep gunlerimi bekledim. Ağustosta aşılama yaptım ilk testi o zaman adet iki gün gecikince yaptım😅 önceden yapınca hüsrana ugraraim diye korkuyorum aslında için içimi yiyor da ama iste

Bat gununmus cnm, sen yapabilirsin bence, sabrin icin tebrik ediyoruz. 6 gun once yapmak mantikli degil, olsa bile cikmaz bence. Ama 1-2gun oncesi ideal. Hadi costur buralari 🥳
Aslında sabırsızım özellikle bu konuda ama negatif görmek üzdüğü için sabrediyorum 😂
İşte 3-4 gün önce adet sancıları olup sonra tamamen geçince noluyor dedim, merakla bekliyorum şimdi de, ümitlenmemeye çalışarak 😊

Günaydın kızlar güzel haberlerle dolu bir gün olsun inşallah bat tarihi 2si olan arkadaşlar listeyi doldurdum tersi bir durum olursa mutlaka haberdar edin🤩🥰
Canım merhaba benim bugün bat ama biraz beklicem çarpı koymazsan sevinirim 😂 hatta listede 4 ocak ama ovulasyon testine göre 5 ocak olarak güncellendi

Back