- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
Ne güzel bir hikaye maşallah yaSabretmek gerek. Ilk cocugumdan once kontrole gitmistik esimle, doktor sperm sayimizin 0 oldugunu soylemisti, 0. En az 6 ay surecek toparlamasi dedi. Tamamen saldik, inan stres bile yapmadik. Ve 6,5 ay sonra gercektende hamile kaldim Yaptigimiz tek sey iki gunde bir birliktelik, birliktelikten sonra hemen kalkmamak yumurtladigimi sandigimiz zaman bacak dikmek kocam keciboynuzu pekmezi yerdi bide aktif olarak, gayet eglenceli zamanlardi. Allaha cok sukur sonunda bebegimize saglikla kavustuk. Simdi ise bir yildir aktif istiyoruz, ama bir turlu tutmadi (duzenli birliktelik zor cocukla). Yinede stres hic yapmadik. Esime ara ara sakayla karisik ‘kardes gelmezse bi cinli kiz bebisimiz olsun mu’ dedim (evlatlik). Yani kafan rahat olsun. Soylemesi kolay diyebilirsin ama kendimden ornek verdim iste, mumkun. Hem yolculuk daha eglenceli oluyor, hemde uzerimize bos yere baski almiyoruz. Bu arada iki kardesimde ikinciser kez bebis sahibi oldular, bu bile disardan ekstra bi baski saglamadi. Insallah meleginize kavusursunuz ama bu yolculuk eglenceli olsun ki bebis dogdugundada daha rahat daha eglenceli daha ozguvenli birer anne olalim
Bizimde sperm sorunu vardı şuan baya düzeldi inanıyorum gelecek minnakim yakındır