Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oldum ama bi tuhaf bi ilk gün kan şeklinde geldi 2. Gün biraz kan biraz kahve geldi beni de gece 5 de uyandırdı ağrı kesici içtim sıcak su torbası yaptım geçti
Benimde öyleydi ilk gün biraz kan biraz leke falan oda tuvalete çıktıkça sonra olmadım neyse sabah Bi test yapayım belki yerleşme dir dedim sabah 5 de sıkışınca elimde testle Bi gittim adet çoğalmış müthüş bir karın ağrısı

Sizinle aynı gün benimde. Ben çoktan 3 test heba ettim. Çıkmayınca da diyorum ki erken baktım ondan çıkmadı

Bende öyleyim bence hepimiz öyleyiz ama. İraz daha sabret bekle em azından 2 3 gün kala yap

Sizinle aynı gün benimde. Ben çoktan 3 test heba ettim. Çıkmayınca da diyorum ki erken baktım ondan çıkmadı
Ben bu ay ilk kez klomen ve igne kullandim ama olacagina dair bir his en basindan beri yok, dogal bir surec olmadigi icin galiba. Isin icine bir yabanci giriyor, talimatla iş yapiyorsunuz. Pek heveslenemedim, derinden derinden rahatsiz ediyor sanirim doktorla gorusmek filan. Dr. 3 gun birliktelik vermisti, 3.yu pas gectim yapamadim. Sonra da o kadar hormon yedin, agri cektin, niye yapmiyorsun diye kizdim kendime. Kendiliginden olusacak degil ya bu. Bakalim olduysa 30 aralik ya da 1 ocakda olmustur. Oncesinde de yok muayeneye gidicem yapmayalim, yok sperm ornegi verilecek yapmayalim diye diye bu ay gecti bence, bak yazarken bile sinirim bozuldu

Kendimi gördüm aynisi canim hic fark yok

5 ocaktan günaydın kızlar
Bugün itibariyle bat günüm, adet olacak gibi bi şeyler yok henüz, aşırı bi göğüs ağrısı var sadece. Bide belime ağrı girip çıkıyor arada, özellikle sağ tarafından.
Bakalım kaç gün sabredebilcem negatif görüp üzüleceğime adeti görüp üzülürüm modunda beklicem

Sizin de artık bugün test yapsanız çıkar muhtemelen günün çünkü ama beklemek de mantıklı

Selam canım benimde regl dönemim 14 Ocak benide ekler misin listeye.

Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorus guzum

Günaydın kızlar güzel haberlerle dolu bir gün olsun inşallah bat tarihi 2si olan arkadaşlar listeyi doldurdum tersi bir durum olursa mutlaka haberdar edin

Bat gununmus cnm, sen yapabilirsin bence, sabrin icin tebrik ediyoruz. 6 gun once yapmak mantikli degil, olsa bile cikmaz bence. Ama 1-2gun oncesi ideal. Hadi costur buralari

Ben hiç test yapmam 1 buçuk senedir istiyoruz son bı senedir hastanelerdeyiz. Yine de test yapmadım hep gunlerimi bekledim. Ağustosta aşılama yaptım ilk testi o zaman adet iki gün gecikince yaptım önceden yapınca hüsrana ugraraim diye korkuyorum aslında için içimi yiyor da ama iste

Bat gununmus cnm, sen yapabilirsin bence, sabrin icin tebrik ediyoruz. 6 gun once yapmak mantikli degil, olsa bile cikmaz bence. Ama 1-2gun oncesi ideal. Hadi costur buralari
Aslında sabırsızım özellikle bu konuda ama negatif görmek üzdüğü için sabrediyorum
İşte 3-4 gün önce adet sancıları olup sonra tamamen geçince noluyor dedim, merakla bekliyorum şimdi de, ümitlenmemeye çalışarak

Günaydın kızlar güzel haberlerle dolu bir gün olsun inşallah bat tarihi 2si olan arkadaşlar listeyi doldurdum tersi bir durum olursa mutlaka haberdar edin
Canım merhaba benim bugün bat ama biraz beklicem çarpı koymazsan sevinirim hatta listede 4 ocak ama ovulasyon testine göre 5 ocak olarak güncellendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…