• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim evliliğin 3. Yada 4.ay falandı regl 14 gün gecikmişti..bekliyorum yok oldum olacam derken doktora gittim gebelik var mı acaba diye kanda negqtif çıktı..doktordan geldikten ertesi gün regl olmuştum 😅 beden evliliğe alışırken böyle olması normalmiş.doktor söylemişti. Çünkü bekarken hep düzenliydi adetlerim ne zaman evlendim benim bünye şoka girdi galiba 😂😂🤩

Ahahha güzel totemmiş inşallah olur, bu arada beta hcg yi negatif görmek idrardan daha kötü. Mümkünse idrarda pozitif görmeden yapmamak gerek sanırım🥰
Katılıyorum geçen ay lazere gidicem kesin olsun diye kan vermiştim tokat gibi çarpmıştı yüzüme 0.10🥲

Kızlar günaydın
2 gün geciktim en kötü dün olurum diyodum hala regl belirtim yok test de yaptım ama yine negatif kafayı yicem gerçekten madem negatif bari regl olsam bu süreçte umutlanıp tek çizgi görmek bi de regl olamamak beni mahvediyor sinir ediyor ya!

Eklentiler

• BAE75AA9-7C57-412D-A201-A01AF64CBC98.jpeg
    BAE75AA9-7C57-412D-A201-A01AF64CBC98.jpeg
    239,7 KB · Görüntüleme: 91
Sizi çok merak ediyorum ne olacak diye benim negatif oldu umarım sizin pozitif olur
Hayırlısı olsun.. Tamamen negatif gibi şartlanmıştım ama haftasonu dediğim ağrılar olup geçince acaba dedim. Şu an ara ara belime vuruyor sadece ağrı
İnşallah bebeklerimize fazla beklemeden kavuşuruz canım ❤️

Katılıyorum geçen ay lazere gidicem kesin olsun diye kan vermiştim tokat gibi çarpmıştı yüzüme 0.10🥲
Ben hiç bebek düşünmüyorken 1 aylık evliyken covidken Bt çekilecek diye nolur nolmaz beta hcg baktık onda bile negatif görünce üzülmüştüm 🤣

Kızlar günaydın
2 gün geciktim en kötü dün olurum diyodum hala regl belirtim yok test de yaptım ama yine negatif kafayı yicem gerçekten madem negatif bari regl olsam bu süreçte umutlanıp tek çizgi görmek bi de regl olamamak beni mahvediyor sinir ediyor ya!
Ovulasyon testi yapmış mıydınız ovulasyon tahmin ettiğinizden geç olmuş olabilir mi?

Kızlar erken test yapmaya cesareti olan var mı ? Benim bata 4 gün var. Belirti yaşayan var mı ne durumdasınız?
2 aydır erken yapıyorum insan çok üzülüyor, bi yandan da aklından çıkaramıyor ya erken yaptıysam diye. Bana büyük ders oldu 2 gün geçmeden yapmicam artık..
Bu ay da 6 gün kala yaptım negatif, yarın bat günüm ama 2-3 gün geçerse o zaman test yapıcam

2 aydır erken yapıyorum insan çok üzülüyor, bi yandan da aklından çıkaramıyor ya erken yaptıysam diye. Bana büyük ders oldu 2 gün geçmeden yapmicam artık..
Bu ay da 6 gün kala yaptım negatif, yarın bat günüm ama 2-3 gün geçerse o zaman test yapıcam
Siz takviye ürün kullandınız mı hiç

Ovulasyon testi yapmış mıydınız ovulasyon tahmin ettiğinizden geç olmuş olabilir mi?
Son 2-3 aydır ovü yapmıyorum canım doktor her şey yolunda regl düzenli gerek yok stresin artıyor demişti bi de eşimde sperm sorunu çıkınca saldım.. ama her ay döngüm 27-28 ve 14-15 de yumurtlarım 6 ay düzenli takip ettim hiç şaşmadı. Bu ay da yine 14. Gün hissettim yumurtlamayı tek acaba mı dediğim 21. Günde de yumurtlama gibi sancı çektim tek taraf aynı çatlama gibiydi bi ihtimal acaba 1 hafta geç yumurtlamış olabilir miyim diye düşünmüyor değilim ama ayda iki kez aynı sancılar da bilemiyorum ki 🤷‍♀️

Son 2-3 aydır ovü yapmıyorum canım doktor her şey yolunda regl düzenli gerek yok stresin artıyor demişti bi de eşimde sperm sorunu çıkınca saldım.. ama her ay döngüm 27-28 ve 14-15 de yumurtlarım 6 ay düzenli takip ettim hiç şaşmadı. Bu ay da yine 14. Gün hissettim yumurtlamayı tek acaba mı dediğim 21. Günde de yumurtlama gibi sancı çektim tek taraf aynı çatlama gibiydi bi ihtimal acaba 1 hafta geç yumurtlamış olabilir miyim diye düşünmüyor değilim ama ayda iki kez aynı sancılar da bilemiyorum ki 🤷‍♀️
Ovulasyon testi bence de çok stresli bişeymiş.Bazen 2 yumurtlama olabiliyor diyorlar ama ben de bilmiyorum çok karışık bu konular, inşallah gönlüne göre olur gelir miniğin🌸

Bat i 2 Ocak 3 Ocak olan hanımlar var mı hareketlilik test yapan var mı güne güzel haberlerle başlayalım sayenizde 🤩

Benim bata 7 gün var. Bu ay da olmazsa sadece arı sütü kullanmak istiyorum. Kullanan var mı kızlar
Ben varım 🤚
Asilamadan önce 1 2 ay sadece arı sütü kullandım
Aşılama olacağım ayda 20 25 gün kadar arı sürü polen propolis karışımı kullandık eşimle
Ama sonuç negatif oldu

Annesiyim123 Annesiyim123 canım nasılsın ben az önce doktordan geldim dogum kontrol hapinida sordum tekrardan. İlk sorduğumda baya kalabalıktı tam anlamadı doktor sanırım şimdi bana kullanmayalım gebeliği daha da geciktirirsin, o adet düzenlemek için sen gebe kalamıyorsun onla ilgili tedavi uygulanır dedi
Bir de küçültmez kisti daha da geciktirirsin dedi

Yapacak bir şey yok başka
adet oldun mu canım son durum ne . dün benim lekelenme sabaha karşı bi yoğunlaştı yok böyle şiddetli ağrı bayılacam sandım yürüyemedim. en son böyle ağrı bekarken 4 5 yıl önce olmuştu .mide bulantısı tansiyon düşmesi göz kararması karın ağrısı ne ararsan . 4 de bi kalktım 7 gibi azaldı sıcak su torması çok iyi geldi

Annesiyim123 Annesiyim123 canım nasılsın ben az önce doktordan geldim dogum kontrol hapinida sordum tekrardan. İlk sorduğumda baya kalabalıktı tam anlamadı doktor sanırım şimdi bana kullanmayalım gebeliği daha da geciktirirsin, o adet düzenlemek için sen gebe kalamıyorsun onla ilgili tedavi uygulanır dedi
Merhabalar, yazışmalarınızı okudum da belki faydası olur diye yazmadan geçemedim, daha önce soğan suyu kürü yaptınız mı bilmiyorum ama ben yıllaar önce soğan suyu sayesinde doğum kontrol ilacımı bıraktım, kiste de iyi geliyor diye biliyorum, hatta bende pko dan dolayı yumurtaların aşırı uyarılması sendromu olmuştu önceki ay, o zaman da içtim biraz bilmiyorum onun sayesinde mi başka şeyler yüzündrn mi ama kist oluşmadı, tüm yumurtalarım çatlamıştı🙏 Ha gebelik hala olmadı bir türlü ama kısmet işte…
Siz yine doktorunuza sorun tabi ama dediğim gibi daha önce yapmadıysanız söylemek istedim, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

canım bende bekarken düzensiz adet olmaktan gitmiştim doktora bıraksan 3 ay olmazdım . doktor bekarım diye doğum kontrol hapı verdi 1 sene kullan düzene girer dedi . neyse ben sabırla 1 sene kullandım kg alımı kıllanma da çabası . 12 ay sabırla kullandım tabi kullanırken düzenli adet oluyorsun . sonra bıraktım . bırakınca 2 ay daha düzenli oldum sonra yine olmamaya başladım doktora gittim tekrar . salak dediği şey ne biliyor musun . ilacı bırakırsan tabi olmazsın dedi. bende dedim hocam 1 sene kullan dediniz düzelir dediniz kullandım ömür boyu kullanacak halim yok ya dedim. hiç bi işe yaramıyor . şimdi adetlerim düzenli ama oda yumurta geliştirici ilaç kullanıyoruz ara ara ondan belkide yine aynısı olur ilerde . bu konuda duphaston güzel ilaç hem adet düzenliyor hem hamileliğe yardımcı . doktoruna danış sor derim.

Merhabalar, yazışmalarınızı okudum da belki faydası olur diye yazmadan geçemedim, daha önce soğan suyu kürü yaptınız mı bilmiyorum ama ben yıllaar önce soğan suyu sayesinde doğum kontrol ilacımı bıraktım, kiste de iyi geliyor diye biliyorum, hatta bende pko dan dolayı yumurtaların aşırı uyarılması sendromu olmuştu önceki ay, o zaman da içtim biraz bilmiyorum onun sayesinde mi başka şeyler yüzündrn mi ama kist oluşmadı, tüm yumurtalarım çatlamıştı🙏 Ha gebelik hala olmadı bir türlü ama kısmet işte…
Siz yine doktorunuza sorun tabi ama dediğim gibi daha önce yapmadıysanız söylemek istedim, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Tam olarak nasıl uygulanıyor bu kür..Duydum ama içemem midem bulanır diye yapmadım..Neye faydası varmış bu soğan suyunun ?

Back