• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat’im 11 gun onceydi, cok duzensiz bir adetim var ama son aylarda hep 35 gun civarinda. Son adet tarihim kasim ortasiydi 🤩 acaba pozitif mi gercekten, heyecandan yerimde duramiyorum!
Yani cizgi bariz belli canim el sallıyor 5 dakika içinde mi çıktı cizgin kos kan ver🥰🥰

Kızlar hamile arkadaşlar,bat yakın olanlar göğüsleriniz ağrıyor mu?Benim iki gündür çok sızlıyor çok rahatsız ediyor beni nefes alırken bile ağrıyor 😖Normalde bata yakın hassasiyet olurdu ama bu başka içten sızlıyor sanki birde ateş gibi🥺

Kızlar hamile arkadaşlar,bat yakın olanlar göğüsleriniz ağrıyor mu?Benim iki gündür çok sızlıyor çok rahatsız ediyor beni nefes alırken bile ağrıyor 😖Normalde bata yakın hassasiyet olurdu ama bu başka içten sızlıyor sanki birde ateş gibi🥺
Bat 6 Ocak bugün yani 3 Ocak idrara pozitif kanda hamile olduğumu öğrendim bugün itibariyle yani bata 3 gün kala göğüslerim acayip agrıyor bir de kasıklarım.
not: yumurtlama takibi yaptım

Kızlar merhaba ben cuma günü gebe olduğumu öğrendim 🎉🎉🎉 cuma günü hcg 44 pazar 106 çıktı. Daha çok erken dönem, boş mu dolu mu bilmiyorum çok heyecanlıyım 🤗🤗 inşallah sağlıklıdır 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Gözün Aydın canım tebrik ederim 🥳 darısı isteyenlere sağlıkla ilerlesin ❤️ Bat ne zamandı?

Bat 6 Ocak bugün yani 3 Ocak idrara pozitif kanda hamile olduğumu öğrendim bugün itibariyle yani bata 3 gün kala göğüslerim acayip agrıyor bir de kasıklarım.
not: yumurtlama takibi yaptım
Bende yumurtlama takibi yaptım bat 10 ocak daha 1 hafta var ama iki gündür özellikle bugün bayağı ağrıyor böyle sızlıyor nefes alırken sol kasığım ara ara ağrıyor ama adet öncesi kasık ağrısı oluyor zaten, hayırlısı ama bu göğüs ağrısı ilk defa oluyor bende inş tutmuştur

Bende yumurtlama takibi yaptım bat 10 ocak daha 1 hafta var ama iki gündür özellikle bugün bayağı ağrıyor böyle sızlıyor nefes alırken sol kasığım ara ara ağrıyor ama adet öncesi kasık ağrısı oluyor zaten, hayırlısı ama bu göğüs ağrısı ilk defa oluyor bende inş tutmuştur
İnşAllah vardır inşAllah hamilesindir dua ediyorum 🤲🏻🤲🏻

Kızlar erken test yapmaya cesareti olan var mı ? Benim bata 4 gün var. Belirti yaşayan var mı ne durumdasınız?

Yani cizgi bariz belli canim el sallıyor 5 dakika içinde mi çıktı cizgin kos kan ver🥰🥰
Ya tatlim burda hemen kan veremiyoruz (yurtdisi), ben bi test daha yapip kadin doktorumu arayacagim oda en erken iki uc haftaya verir randevuyu. Olsun test pozitif ya o bile cok umitlendirici ♥️

Kizlar insallah hepinizde ayni heyecani yasarsiniz en kisa zamanda ♥️

Insallah!

Hamileligim kesinlesmedi, ama en belirgini adet olacakmisim gibi kasiklarda bi agri ara ara..bide cok sisim. Su tuttu vucudum.

Sen test yaptın mı canım? Ben inşallah olmam da geçmesini beklemeyi düşünüyorum yoksa tek çizgi beni çok üzüyor 😭
Yaptim onceki sayfaya fotoda attim 🥰 cokkkk belirsiz gibi ama var yaa ♥️ Insallah vardir! Saglikla gelir bebegim.

Ayrica uzulme. Olacak insallah, ha bugun ha yarin ♥️ Bir senedir bekliyoruz bizde ♥️

Yaptim onceki sayfaya fotoda attim 🥰 cokkkk belirsiz gibi ama var yaa ♥️ Insallah vardir! Saglikla gelir bebegim.

Ayrica uzulme. Olacak insallah, ha bugun ha yarin ♥️ Bir senedir bekliyoruz bizde ♥️
Yaaa kusura bakma sen deyince baktım evet belli belirsiz bir çizgi var gibi görünüyor hadi inşallah meleğin seninledir ❤️ Ne zaman hastaneye gitmeyi düşünüyorsun ben olsam kaç kez gitmiştim 👅 allahım inşallah bize de nasip eder 🤩 bir sene mi biz de 1,5 yıl 💭

Yaaa kusura bakma sen deyince baktım evet belli belirsiz bir çizgi var gibi görünüyor hadi inşallah meleğin seninledir ❤️ Ne zaman hastaneye gitmeyi düşünüyorsun ben olsam kaç kez gitmiştim 👅 allahım inşallah bize de nasip eder 🤩 bir sene mi biz de 1,5 yıl 💭
Randevu alirim doktorumdan herhalde en erken iki haftaya verir 🥰 acelemiz yok, saglikla yerlessin insallah ♥️ Sizede insallah en kisa zamanda nasip olur ♥️

Randevu alirim doktorumdan herhalde en erken iki haftaya verir 🥰 acelemiz yok, saglikla yerlessin insallah ♥️ Sizede insallah en kisa zamanda nasip olur ♥️
Amin inşallah teşekkür ederim ☺️ belki yazmışsındır tam okumadım yazışmaları ama bir şey sormak istiyorum bata var mıydı erken mi yaptın testi yoksa gecikti mi? Benim sivilcem çıkmış şimdi fark ettim sanırım adet olacağım 😭

Amin inşallah teşekkür ederim ☺️ belki yazmışsındır tam okumadım yazışmaları ama bir şey sormak istiyorum bata var mıydı erken mi yaptın testi yoksa gecikti mi? Benim sivilcem çıkmış şimdi fark ettim sanırım adet olacağım 😭
Canim benim regl donemim cok duzensiz, ortalama 36 gunde son aylarda. Batim 11 gun gecti, gecen hafta persembe en son test yaptigimda negatifti. Yani acikcasi ben regl bekliyordum biraz, bugun ki testler umit verdi ama ♥️

Canim benim regl donemim cok duzensiz, ortalama 36 gunde son aylarda. Batim 11 gun gecti, gecen hafta persembe en son test yaptigimda negatifti. Yani acikcasi ben regl bekliyordum biraz, bugun ki testler umit verdi ama ♥️
Yaaa canım çok heyecanlı bir durumdasın inşallah bebiş seninledir ❤️ Bize de Umut ol 💫

Kızlar erken test yapmaya cesareti olan var mı ? Benim bata 4 gün var. Belirti yaşayan var mı ne durumdasınız?
Merhaba benim bat 31 aralıktı. 27 Aralık yani 4 gün öncesi kan verdim 0,1 geldi negatif yani 😢 hayal kırıklığı olmuştu. Bence test yapmayın biraz daha bekleyin. İnşalkah gönlünüze göre olsun 🙏🏻🙏🏻

Bata 9 gün var, çok gazım var regl olacağım gibi şişkinlik ve kasık ağrılarım var bugün belim inanılmaz ağrıdı ama dediğim gibi regl ağrısı gibi düşünüyorum ne yazık ki :KK43: sabah ishal akşam kabızım üşüttüm diyorum, midemde yanma ekşime var anlayamadım kimi belirti diyor ama ben hamileyim diye şartlamak istemiyorum kendimi sonuç negatif olursa üzülürüm :KK43: adet geçerse test yapmayı düşünüyorum ama çatlarım o güne kadae adete 2-3 gün kala yaparım gibi :KK70:
Canımm inşallah pozitifi görürsün, benim 1 gün kaldı sabrediyorum 🥰

Back