• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım.. Beklemek zor gerçekten ama negatifi görmek daha zor o yüzden bu 2 ay bana ders oldu adeti beklemeden yapmicam😔
Ah gebelik testinde negatifi görmek ayrı yıkıyor insanı, adet olunca o kadar üzülmüyor insan.. O yüzden ben de 3 gün geçer ve lekelenmem olmazsa kan vermeyi düşünüyorum direkt 🤷‍♀️ adet öncesi kahvereni lekelenmem oluyor bir kaç gün kala 🤦‍♀️

Ah gebelik testinde negatifi görmek ayrı yıkıyor insanı, adet olunca o kadar üzülmüyor insan.. O yüzden ben de 3 gün geçer ve lekelenmem olmazsa kan vermeyi düşünüyorum direkt 🤷‍♀️ adet öncesi kahvereni lekelenmem oluyor bir kaç gün kala 🤦‍♀️
Bence de öyle yapalım canım 🤗 yani Cuma günü yapacağım adet olmamış olursam...

İlk defa kovid testi verdiğimde pozitif çıkmıştı, ilk beta hcg kan tahlilimde pozitif olur umarım 🙈 saçma ama kendimce bu ay böyle bir totem uygulamak istiyorum tabi adet olmazsam 🤷‍♀️🤣
Ahahha güzel totemmiş inşallah olur, bu arada beta hcg yi negatif görmek idrardan daha kötü. Mümkünse idrarda pozitif görmeden yapmamak gerek sanırım🥰

Ahahha güzel totemmiş inşallah olur, bu arada beta hcg yi negatif görmek idrardan daha kötü. Mümkünse idrarda pozitif görmeden yapmamak gerek sanırım🥰
Hadi yaa 🙈 off of her türlü negatif görmek kötü.. Bizler de kavuşalım mucizelerimizeeee 🤲🤲

Gerek de yokmuş aslında ama insan birşeyler yapmış olmak istiyor işte…
Bu ay olmasaydı ben MFK yöntemini deneyecektim. Bence çok mantıklı bir yöntem. Siz denediniz mi?
Merhaba mfk yöntemi nedir acaba?

9F926B81-5521-47FA-BF81-158809BF0AE6.jpeg

Merhaba kizlar 🥰 yakinda belki bende araniza dahil olurum ♥️😍 testlerim aksam ustu boyle cikti, ne dersiniz? ☺️

Kızlar ne durumdasınız? Benim bata 2 gün kaldı bekliyorum, 6 gün kala negatifti ondan sonra daha yapmadım
Haftasonu 2 gün boyunca az sonra adet olacak gibi ağrılarım kramplarım oldu karnımın alt kısmında ve belimde, ama bugün hiç bi şey yok. Bu bi anlam ifade ediyor mu bilmiyorum negatif gibi şartlandım zaten, pozitifse supriz olacak

Adet en az 2 gün geçmeden test yapmicam diye kendime söz verdim 😄
Bata 9 gün var, çok gazım var regl olacağım gibi şişkinlik ve kasık ağrılarım var bugün belim inanılmaz ağrıdı ama dediğim gibi regl ağrısı gibi düşünüyorum ne yazık ki :( sabah ishal akşam kabızım üşüttüm diyorum, midemde yanma ekşime var anlayamadım kimi belirti diyor ama ben hamileyim diye şartlamak istemiyorum kendimi sonuç negatif olursa üzülürüm :( adet geçerse test yapmayı düşünüyorum ama çatlarım o güne kadae adete 2-3 gün kala yaparım gibi :D

Kızlar merhaba ben cuma günü gebe olduğumu öğrendim 🎉🎉🎉 cuma günü hcg 44 pazar 106 çıktı. Daha çok erken dönem, boş mu dolu mu bilmiyorum çok heyecanlıyım 🤗🤗 inşallah sağlıklıdır 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Yakın meşaleleri çok sevindim canım sağlıkla ilerlesin 🥰
maviss_34 maviss_34 tatlım beni de ekler misin bat 24 Ocak bu ay inşallah olacak 🤲🤲
Ekliyorum canim hosgeldin 👼
Eki Görüntüle 2981295

Merhaba kizlar 🥰 yakinda belki bende araniza dahil olurum ♥️😍 testlerim aksam ustu boyle cikti, ne dersiniz? ☺️
Gebelik testi mi canim

Ben 04 ocak yazdırmıştım iğneyi 23 aralıkta vurulunca 02.01 'da Pazar günü oldum :) 2.gün ultrasona gel demişlerdi bugün de doktora gittim kontrole herşey normal çok şükür transfer süreci için 3 hafta hap verdi sonrasında duruma göre transfer günü netleşecek bu ayın sonuna doğru inş. :)
Yani bat tarihi değişti mj kuzum

Back