Yani cizgi bariz belli canim el sallıyor 5 dakika içinde mi çıktı cizgin kos kan verBat’im 11 gun onceydi, cok duzensiz bir adetim var ama son aylarda hep 35 gun civarinda. Son adet tarihim kasim ortasiydiacaba pozitif mi gercekten, heyecandan yerimde duramiyorum!
Bat 6 Ocak bugün yani 3 Ocak idrara pozitif kanda hamile olduğumu öğrendim bugün itibariyle yani bata 3 gün kala göğüslerim acayip agrıyor bir de kasıklarım.Kızlar hamile arkadaşlar,bat yakın olanlar göğüsleriniz ağrıyor mu?Benim iki gündür çok sızlıyor çok rahatsız ediyor beni nefes alırken bile ağrıyorNormalde bata yakın hassasiyet olurdu ama bu başka içten sızlıyor sanki birde ateş gibi
Gözün Aydın canım tebrik ederimKızlar merhaba ben cuma günü gebe olduğumu öğrendimcuma günü hcg 44 pazar 106 çıktı. Daha çok erken dönem, boş mu dolu mu bilmiyorum çok heyecanlıyım inşallah sağlıklıdır
Bende yumurtlama takibi yaptım bat 10 ocak daha 1 hafta var ama iki gündür özellikle bugün bayağı ağrıyor böyle sızlıyor nefes alırken sol kasığım ara ara ağrıyor ama adet öncesi kasık ağrısı oluyor zaten, hayırlısı ama bu göğüs ağrısı ilk defa oluyor bende inş tutmuşturBat 6 Ocak bugün yani 3 Ocak idrara pozitif kanda hamile olduğumu öğrendim bugün itibariyle yani bata 3 gün kala göğüslerim acayip agrıyor bir de kasıklarım.
not: yumurtlama takibi yaptım
İnşAllah vardır inşAllah hamilesindir dua ediyorumBende yumurtlama takibi yaptım bat 10 ocak daha 1 hafta var ama iki gündür özellikle bugün bayağı ağrıyor böyle sızlıyor nefes alırken sol kasığım ara ara ağrıyor ama adet öncesi kasık ağrısı oluyor zaten, hayırlısı ama bu göğüs ağrısı ilk defa oluyor bende inş tutmuştur
Ya tatlim burda hemen kan veremiyoruz (yurtdisi), ben bi test daha yapip kadin doktorumu arayacagim oda en erken iki uc haftaya verir randevuyu. Olsun test pozitif ya o bile cok umitlendiriciYani cizgi bariz belli canim el sallıyor 5 dakika içinde mi çıktı cizgin kos kan ver
Ben asiri sabirsizim, hic bekleyemiyorum. Sabaha yap bitane?Kızlar erken test yapmaya cesareti olan var mı ? Benim bata 4 gün var. Belirti yaşayan var mı ne durumdasınız?
Sen test yaptın mı canım? Ben inşallah olmam da geçmesini beklemeyi düşünüyorum yoksa tek çizgi beni çok üzüyorBen asiri sabirsizim, hic bekleyemiyorum. Sabaha yap bitane?
Insallah!Bende yumurtlama takibi yaptım bat 10 ocak daha 1 hafta var ama iki gündür özellikle bugün bayağı ağrıyor böyle sızlıyor nefes alırken sol kasığım ara ara ağrıyor ama adet öncesi kasık ağrısı oluyor zaten, hayırlısı ama bu göğüs ağrısı ilk defa oluyor bende inş tutmuştur
Yaptim onceki sayfaya fotoda attimSen test yaptın mı canım? Ben inşallah olmam da geçmesini beklemeyi düşünüyorum yoksa tek çizgi beni çok üzüyor
Yaaa kusura bakma sen deyince baktım evet belli belirsiz bir çizgi var gibi görünüyor hadi inşallah meleğin seninledirYaptim onceki sayfaya fotoda attimcokkkk belirsiz gibi ama var yaa Insallah vardir! Saglikla gelir bebegim.
Ayrica uzulme. Olacak insallah, ha bugun ha yarinBir senedir bekliyoruz bizde
Randevu alirim doktorumdan herhalde en erken iki haftaya verirYaaa kusura bakma sen deyince baktım evet belli belirsiz bir çizgi var gibi görünüyor hadi inşallah meleğin seninledirNe zaman hastaneye gitmeyi düşünüyorsun ben olsam kaç kez gitmiştim allahım inşallah bize de nasip eder bir sene mi biz de 1,5 yıl
Amin inşallah teşekkür ederimRandevu alirim doktorumdan herhalde en erken iki haftaya veriracelemiz yok, saglikla yerlessin insallah Sizede insallah en kisa zamanda nasip olur
Canim benim regl donemim cok duzensiz, ortalama 36 gunde son aylarda. Batim 11 gun gecti, gecen hafta persembe en son test yaptigimda negatifti. Yani acikcasi ben regl bekliyordum biraz, bugun ki testler umit verdi amaAmin inşallah teşekkür ederimbelki yazmışsındır tam okumadım yazışmaları ama bir şey sormak istiyorum bata var mıydı erken mi yaptın testi yoksa gecikti mi? Benim sivilcem çıkmış şimdi fark ettim sanırım adet olacağım
Yaaa canım çok heyecanlı bir durumdasın inşallah bebiş seninledirCanim benim regl donemim cok duzensiz, ortalama 36 gunde son aylarda. Batim 11 gun gecti, gecen hafta persembe en son test yaptigimda negatifti. Yani acikcasi ben regl bekliyordum biraz, bugun ki testler umit verdi ama
Merhaba benim bat 31 aralıktı. 27 Aralık yani 4 gün öncesi kan verdim 0,1 geldi negatif yaniKızlar erken test yapmaya cesareti olan var mı ? Benim bata 4 gün var. Belirti yaşayan var mı ne durumdasınız?
Canımm inşallah pozitifi görürsün, benim 1 gün kaldı sabrediyorumBata 9 gün var, çok gazım var regl olacağım gibi şişkinlik ve kasık ağrılarım var bugün belim inanılmaz ağrıdı ama dediğim gibi regl ağrısı gibi düşünüyorum ne yazık kisabah ishal akşam kabızım üşüttüm diyorum, midemde yanma ekşime var anlayamadım kimi belirti diyor ama ben hamileyim diye şartlamak istemiyorum kendimi sonuç negatif olursa üzülürüm adet geçerse test yapmayı düşünüyorum ama çatlarım o güne kadae adete 2-3 gün kala yaparım gibi
Sizi çok merak ediyorum ne olacak diye benim negatif oldu umarım sizin pozitif olurCanımm inşallah pozitifi görürsün, benim 1 gün kaldı sabrediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?