• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum birini sekizde yaptıysam diğerini yarım saat önce yapmışımdir aynı Aralık olsun diye uğraştım da,bakalım. Umarım yumurtlamisimdir😂 akşam sekiz gbi yapmaya çalıştım iş ten gelince

Ay belkide öyle olmuştur,aman yumurta olsunda 😂
İşte canım mesela sabah pik olup akşamına siliklesmisti bende bi kere o yüzden diyorum inşallah öyle olmuştur 🥰🥰🤲

Cok sevindim sağlıkla ilerlesin insalalh canim👼

Tabi ki guncelliyorum canim

Sağlık olsun kuzum umutsuzluk yok guncelliuorum seni de

Bence var canım

Hayirli olsun sağlıkla ilerlesin çok sevindim 🐣

Ekliyorum canim hosgeldin

Ekliyorum canim hosgeldin
Tesekkur ederim canim ❤️

3 gün önce yumurtlamam oldu önce beyaz renk bı akıntı vardı ama şimdi sarı kıvamlı bir akıntım geliyor neden olur bilen var mı iltihap falan mı aceba

Canım.benimde dün böyle.oldu çok koyu değildi orta yani, bugünde siliklesti
Yarın da aynı saatlerde yapayım canım o zaman bakalım silikleşecek mi benim de. Dünden beri kasıklarımda ve bel bacak ağrım var yumurtlama diye düşünüyorum ama c çizgisi kadar kopkoyu da çıkmadı emin olamadım

Yarın da aynı saatlerde yapayım canım o zaman bakalım silikleşecek mi benim de. Dünden beri kasıklarımda ve bel bacak ağrım var yumurtlama diye düşünüyorum ama c çizgisi kadar kopkoyu da çıkmadı emin olamadım
Benimde oyke kuzu çok kopkoyu çıkmadı dün bugün siliklesti

Kızlar ne durumdasınız? Benim bata 2 gün kaldı bekliyorum, 6 gün kala negatifti ondan sonra daha yapmadım
Haftasonu 2 gün boyunca az sonra adet olacak gibi ağrılarım kramplarım oldu karnımın alt kısmında ve belimde, ama bugün hiç bi şey yok. Bu bi anlam ifade ediyor mu bilmiyorum negatif gibi şartlandım zaten, pozitifse supriz olacak

Adet en az 2 gün geçmeden test yapmicam diye kendime söz verdim 😄

Eklentiler

• 6430614D-4075-47FA-B1F0-7852DEB603F1.jpeg
    6430614D-4075-47FA-B1F0-7852DEB603F1.jpeg
    91,7 KB · Görüntüleme: 45
  • 8FD4301A-2C52-4228-9066-BD87327E3BD5.jpeg
    8FD4301A-2C52-4228-9066-BD87327E3BD5.jpeg
    87,2 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar ne durumdasınız? Benim bata 2 gün kaldı bekliyorum, 6 gün kala negatifti ondan sonra daha yapmadım
Haftasonu 2 gün boyunca az sonra adet olacak gibi ağrılarım kramplarım oldu karnımın alt kısmında ve belimde, ama bugün hiç bi şey yok. Bu bi anlam ifade ediyor mu bilmiyorum negatif gibi şartlandım zaten, pozitifse supriz olacak

Adet en az 2 gün geçmeden test yapmicam diye kendime söz verdim 😄
Benim daha 8 gün var..her geçen gün stresim artıyor.. Geçen hafta ne rahattım oysa ki.. Aşırı gaz problemi var ben de anlam veremediğim şekilde kramplar oluyor. Belirti olarak yormuyorum üşüttüm büyük ihtimalle.. Geçen perşembe gelen lekelenmeden sonra bida gelmedi o umutlandırıyor inşallah yerleşiyordur miniğim 😢🤷‍♀️

Benim daha 8 gün var..her geçen gün stresim artıyor.. Geçen hafta ne rahattım oysa ki.. Aşırı gaz problemi var ben de anlam veremediğim şekilde kramplar oluyor. Belirti olarak yormuyorum üşüttüm büyük ihtimalle.. Geçen perşembe gelen lekelenmeden sonra bida gelmedi o umutlandırıyor inşallah yerleşiyordur miniğim 😢🤷‍♀️
Ben de de gaz ve kabızlık oldu

İnşallah canım.. Beklemek zor gerçekten ama negatifi görmek daha zor o yüzden bu 2 ay bana ders oldu adeti beklemeden yapmicam😔

Back