Kuzum birini sekizde yaptıysam diğerini yarım saat önce yapmışımdir aynı Aralık olsun diye uğraştım da,bakalım. Umarım yumurtlamisimdirakşam sekiz gbi yapmaya çalıştım iş ten gelince
İşte canım mesela sabah pik olup akşamına siliklesmisti bende bi kere o yüzden diyorum inşallah öyle olmuşturAy belkide öyle olmuştur,aman yumurta olsunda
Tesekkur ederim canimCok sevindim sağlıkla ilerlesin insalalh canim
Tabi ki guncelliyorum canim
Sağlık olsun kuzum umutsuzluk yok guncelliuorum seni de
Bence var canım
Hayirli olsun sağlıkla ilerlesin çok sevindim
Ekliyorum canim hosgeldin
Ekliyorum canim hosgeldin
Tesekkur ederim canim Amin dualarimdasiniz hepinizHayırlı olsunSağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah canım Darısı bize inşallah
Yarın da aynı saatlerde yapayım canım o zaman bakalım silikleşecek mi benim de. Dünden beri kasıklarımda ve bel bacak ağrım var yumurtlama diye düşünüyorum ama c çizgisi kadar kopkoyu da çıkmadı emin olamadımCanım.benimde dün böyle.oldu çok koyu değildi orta yani, bugünde siliklesti
İnşallah canım Rabbim bekleyen herkese nasip etsinAnladım canım inşallah gerek kalmaz 2.ye de bir an önce nasip olur
MfK ne kızlarO yöntemi daha dün öğrendim.ilk defa duydum hocayı..Eğer bu ay olmazsa diğer ay o yöntemi denemeyi düşünüyorum..
İnsallah kuzumİşte canım mesela sabah pik olup akşamına siliklesmisti bende bi kere o yüzden diyorum inşallah öyle olmuştur
Benimde oyke kuzu çok kopkoyu çıkmadı dün bugün siliklestiYarın da aynı saatlerde yapayım canım o zaman bakalım silikleşecek mi benim de. Dünden beri kasıklarımda ve bel bacak ağrım var yumurtlama diye düşünüyorum ama c çizgisi kadar kopkoyu da çıkmadı emin olamadım
Masallah canim saglikla gelsin benimde bugun pozitif cikti cok sukurTest yaptım pozitif çıktı kan verdim hemen teste göre hamileyim
Canım baksana bugün de böyle neden böyle kafayı yicemDeğerlendir bungunleri ve testi yarın tekrarla silikleşir silikleşmediniz kontrol edelim
Tesekkur ederim canim darisi sizlere olsunHayırlı olsun tatlım..gözün aydın
Benim daha 8 gün var..her geçen gün stresim artıyor.. Geçen hafta ne rahattım oysa ki.. Aşırı gaz problemi var ben de anlam veremediğim şekilde kramplar oluyor. Belirti olarak yormuyorum üşüttüm büyük ihtimalle.. Geçen perşembe gelen lekelenmeden sonra bida gelmedi o umutlandırıyor inşallah yerleşiyordur miniğimKızlar ne durumdasınız? Benim bata 2 gün kaldı bekliyorum, 6 gün kala negatifti ondan sonra daha yapmadım
Haftasonu 2 gün boyunca az sonra adet olacak gibi ağrılarım kramplarım oldu karnımın alt kısmında ve belimde, ama bugün hiç bi şey yok. Bu bi anlam ifade ediyor mu bilmiyorum negatif gibi şartlandım zaten, pozitifse supriz olacak
Adet en az 2 gün geçmeden test yapmicam diye kendime söz verdim
Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin bekleyen Herkesede nasip etsin inşallahMasallah canim saglikla gelsin benimde bugun pozitif cikti cok sukur
Tebrikler sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar merhaba ben cuma günü gebe olduğumu öğrendimcuma günü hcg 44 pazar 106 çıktı. Daha çok erken dönem, boş mu dolu mu bilmiyorum çok heyecanlıyım inşallah sağlıklıdır
Ben de de gaz ve kabızlık olduBenim daha 8 gün var..her geçen gün stresim artıyor.. Geçen hafta ne rahattım oysa ki.. Aşırı gaz problemi var ben de anlam veremediğim şekilde kramplar oluyor. Belirti olarak yormuyorum üşüttüm büyük ihtimalle.. Geçen perşembe gelen lekelenmeden sonra bida gelmedi o umutlandırıyor inşallah yerleşiyordur miniğim
Çok teşekkür ederimTebrikler sağlıkla ilerlesin inşallah
İnşallah canım.. Beklemek zor gerçekten ama negatifi görmek daha zor o yüzden bu 2 ay bana ders oldu adeti beklemeden yapmicamBenim daha 8 gün var..her geçen gün stresim artıyor.. Geçen hafta ne rahattım oysa ki.. Aşırı gaz problemi var ben de anlam veremediğim şekilde kramplar oluyor. Belirti olarak yormuyorum üşüttüm büyük ihtimalle.. Geçen perşembe gelen lekelenmeden sonra bida gelmedi o umutlandırıyor inşallah yerleşiyordur miniğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?