- 21 Ağustos 2021
- 956
- 789
- 23
- 29
Doktor hiçbir sorun yok demişti o zaman sperm sayısı az bizde. Tüpler falan acıkmış rahim de normal demistiBi daha yaptıracaksan da anestezili yaptırırsın sıkma canını. Benim ilkinde sol tupumden ilaç yavaş geçmiş gibi gözüküyordu doktor o yüzden tekrar istedi benden. Kendi doktorun ne diyor?
Evet bazılarında gerçekten ağrı olmuyormuş
Diğer arkadaşa da yazdığımı atayım size:Maşallah canım yaaakaç aydır deniyorsunuz
Kaybınız için çok üzüldümMerhaba bizim ilk ayımız. Doktor kontrolünde oldu, yumurtamı ölçtürdüm, 20 mm iken başladık, günaşırı ilişki yaşadık. Bacakları havaya dikme olayını yaptım ben de
Bizim aslında gebe kalmakla ilgili sorunumuz yoktu da sürdürmekte var maleseftam 1 yıl önce erken doğum yaptım, oğlum 6 ay yaşadı sonra vefat etti şimdi de çok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşarım diye.. o sebeple herşeye şükretmek gerekiyor, burda okuyorum herkesi, gebe kalamayıp haklı olarak çok üzülenler var. İnanın düşük ya da erken doğumla kaybetmek de ayrı yıkıyor insanı Allahım kimseyi evlatla sınamasın, ne yokluğuyla ne de sağlığıyla İnşallah isteyen herkesin sağlıklı sıhhatli bebeği olur
Gerek de yokmuş aslında ama insan birşeyler yapmış olmak istiyor işte…Valla bacakları yukarı dikme olayını çok yaptım ama hep hüsran ..olmayınca olmuyo.bizde akışına bıraktık
Bugünkü test durumu böyle çatlama olmuş muDeğerlendir bungunleri ve testi yarın tekrarla silikleşir silikleşmediniz kontrol edelim
Allah razı olsunKaybınız için çok üzüldümİnşallah her şey yolunda gider sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi tebrik ederim
Evet çatlama oluyor bugünlerinde değerlendir ve yarın yine tekrarlaBugünkü test durumu böyle çatlama olmuş mu
Ah canım inşallah öyle.olmaz.bu sefer inşallah yavruna sağlıkla kavuşursun.Diğer arkadaşa da yazdığımı atayım size:
Merhaba bizim ilk ayımız. Doktor kontrolünde oldu, yumurtamı ölçtürdüm, 20 mm iken başladık, günaşırı ilişki yaşadık. Bacakları havaya dikme olayını yaptım ben de
Bizim aslında gebe kalmakla ilgili sorunumuz yoktu da sürdürmekte var maleseftam 1 yıl önce erken doğum yaptım, oğlum 6 ay yaşadı sonra vefat etti şimdi de çok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşarım diye.. o sebeple herşeye şükretmek gerekiyor, burda okuyorum herkesi, gebe kalamayıp haklı olarak çok üzülenler var. İnanın düşük ya da erken doğumla kaybetmek de ayrı yıkıyor insanı Allahım kimseyi evlatla sınamasın, ne yokluğuyla ne de sağlığıyla İnşallah isteyen herkesin sağlıklı sıhhatli bebeği olur
Anladım canım inşallah gerek kalmaz 2.ye de bir an önce nasip olurDoktor hiçbir sorun yok demişti o zaman sperm sayısı az bizde. Tüpler falan acıkmış rahim de normal demisti
Catlama olmuş canım sılikles misBugünkü test durumu böyle çatlama olmuş mu
Doktora hangi aralıklar ile gittiniz acabaMerhaba bizim ilk ayımız. Doktor kontrolünde oldu, yumurtamı ölçtürdüm, 20 mm iken başladık, günaşırı ilişki yaşadık. Bacakları havaya dikme olayını yaptım ben de
Bir kez gittik, 20 mm iken. Deneyin dedi gönderdi başladık biz de. Ben muhtemelen 2 gün sonra yumurtladım akıntı ve ağrılarımdan yola çıkarsam. Bi de yumurtlamanın 2 gün sonrasını değerlendirdik toplamda 3 kez yani.Doktora hangi aralıklar ile gittiniz acaba
Başınız sağ olsun
Canım.benimde dün böyle.oldu çok koyu değildi orta yani, bugünde siliklestiKızlar selam tekrar reglim 33-35 günde bir oluyor (pco var) bugün 20. Günüm pik diyebilir miyiz buna Eki Görüntüle 2981143
Canım sana yazdım ama görmedin sanırım, benim 18mmken yumurtam çok silik çıkmıştı ovulasyon testiCatlama olmuş canım sılikles mis
Ya bende iki gün incir suyu içtim sonra koyulaşti kuzum silikti oncekiler baya, dün yumurtlama olmuştur diye düşünüyorum bakalım dün değerlendirdik ,bugünde değerlendirelim bir gün ara veririmCanım sana yazdım ama görmedin sanırım, benim 18mmken yumurtam çok silik çıkmıştı ovulasyon testi
Şöyle de olmuş olabilir aynı saatte mi yaptin hepsini mesela sabah pik olup akşamına siliklesmis olabilir bazen çok çabuk oluyorYa bende iki gün incir suyu içtim sonra koyulaşti kuzum silikti oncekiler baya, dün yumurtlama olmuştur diye düşünüyorum bakalım dün değerlendirdik ,bugünde değerlendirelim bir gün ara veririm
O yöntemi daha dün öğrendim.ilk defa duydum hocayı..Eğer bu ay olmazsa diğer ay o yöntemi denemeyi düşünüyorum..Gerek de yokmuş aslında ama insan birşeyler yapmış olmak istiyor işte…
Bu ay olmasaydı ben MFK yöntemini deneyecektim. Bence çok mantıklı bir yöntem. Siz denediniz mi?
Kuzum birini sekizde yaptıysam diğerini yarım saat önce yapmışımdir aynı Aralık olsun diye uğraştım da,bakalım. Umarım yumurtlamisimdirŞöyle de olmuş olabilir aynı saatte mi yaptin hepsini mesela sabah pik olup akşamına siliklesmis olabilir bazen çok çabuk oluyor
Ay belkide öyle olmuştur,aman yumurta olsundaŞöyle de olmuş olabilir aynı saatte mi yaptin hepsini mesela sabah pik olup akşamına siliklesmis olabilir bazen çok çabuk oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?