Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktor hiçbir sorun yok demişti o zaman sperm sayısı az bizde. Tüpler falan acıkmış rahim de normal demisti

Valla bacakları yukarı dikme olayını çok yaptım ama hep hüsran ..olmayınca olmuyo.bizde akışına bıraktık

Maşallah canım yaaakaç aydır deniyorsunuz
Diğer arkadaşa da yazdığımı atayım size:
Merhaba bizim ilk ayımız. Doktor kontrolünde oldu, yumurtamı ölçtürdüm, 20 mm iken başladık, günaşırı ilişki yaşadık. Bacakları havaya dikme olayını yaptım ben de
Bizim aslında gebe kalmakla ilgili sorunumuz yoktu da sürdürmekte var malesef tam 1 yıl önce erken doğum yaptım, oğlum 6 ay yaşadı sonra vefat etti şimdi de çok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşarım diye.. o sebeple herşeye şükretmek gerekiyor, burda okuyorum herkesi, gebe kalamayıp haklı olarak çok üzülenler var. İnanın düşük ya da erken doğumla kaybetmek de ayrı yıkıyor insanı Allahım kimseyi evlatla sınamasın, ne yokluğuyla ne de sağlığıyla İnşallah isteyen herkesin sağlıklı sıhhatli bebeği olur

Kaybınız için çok üzüldüm İnşallah her şey yolunda gider sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi tebrik ederim

Valla bacakları yukarı dikme olayını çok yaptım ama hep hüsran ..olmayınca olmuyo.bizde akışına bıraktık
Gerek de yokmuş aslında ama insan birşeyler yapmış olmak istiyor işte…
Bu ay olmasaydı ben MFK yöntemini deneyecektim. Bence çok mantıklı bir yöntem. Siz denediniz mi?

Ah canım inşallah öyle.olmaz.bu sefer inşallah yavruna sağlıkla kavuşursun.
Haklısın bazen unutuyoruz bunları çok doğru dedin. Rabbim hayriliaini sağlıklısini en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Doktora hangi aralıklar ile gittiniz acaba
Başınız sağ olsun

Doktora hangi aralıklar ile gittiniz acaba
Başınız sağ olsun
Bir kez gittik, 20 mm iken. Deneyin dedi gönderdi başladık biz de. Ben muhtemelen 2 gün sonra yumurtladım akıntı ve ağrılarımdan yola çıkarsam. Bi de yumurtlamanın 2 gün sonrasını değerlendirdik toplamda 3 kez yani.

Canım sana yazdım ama görmedin sanırım, benim 18mmken yumurtam çok silik çıkmıştı ovulasyon testi
Ya bende iki gün incir suyu içtim sonra koyulaşti kuzum silikti oncekiler baya, dün yumurtlama olmuştur diye düşünüyorum bakalım dün değerlendirdik ,bugünde değerlendirelim bir gün ara veririm

Ya bende iki gün incir suyu içtim sonra koyulaşti kuzum silikti oncekiler baya, dün yumurtlama olmuştur diye düşünüyorum bakalım dün değerlendirdik ,bugünde değerlendirelim bir gün ara veririm
Şöyle de olmuş olabilir aynı saatte mi yaptin hepsini mesela sabah pik olup akşamına siliklesmis olabilir bazen çok çabuk oluyor

Gerek de yokmuş aslında ama insan birşeyler yapmış olmak istiyor işte…
Bu ay olmasaydı ben MFK yöntemini deneyecektim. Bence çok mantıklı bir yöntem. Siz denediniz mi?
O yöntemi daha dün öğrendim.ilk defa duydum hocayı..Eğer bu ay olmazsa diğer ay o yöntemi denemeyi düşünüyorum..

Şöyle de olmuş olabilir aynı saatte mi yaptin hepsini mesela sabah pik olup akşamına siliklesmis olabilir bazen çok çabuk oluyor
Kuzum birini sekizde yaptıysam diğerini yarım saat önce yapmışımdir aynı Aralık olsun diye uğraştım da,bakalım. Umarım yumurtlamisimdir akşam sekiz gbi yapmaya çalıştım iş ten gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…