Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bak canım böyle testlerim
Dr.um 3 ay klomen ve igne dedi. Yumurta takibini de yapiyor karin ultrasondan ama bunlardan da alicam biraz kendimi tanimak istiyorum Soyledigin insta hesabina baktim. Whatsapp uzerinden siparis veriliyor sanirim. Tskler yardimin icin. Siz bu geceyi pas gecmeyin ❤

Yaa sorma o kadar saçma kurallar var ki kadının iki tupu kapalı olması halinde bile 3 yil bekleniyor. Sizin 3 yil oldu mu?
2 buçuk sene olacak bize bebek isteyeli de 1 buçuk sene olacak. Sizin ne kadar oldu bı de siz şu an anladığım kadarıyla ilk aşılama sonucunu bekliyorsunuz değil mi

Bende olumsuz düşünüyorum tatlım nasio tabi ama hiç bişey hissetmiyorum
Ben aşılama için 3 4 ay beklediğim için birde üstüne hadi üzülmeyeyim iyi degerlendireyim dedim takviyeler falan kullandım aşılama zamanına kadar.
Olmayınca da çok yıkıldım işte çok umutlanmistim cunku
Ama inşallah seninki sürpriz olur güzel haber alırsın adet olmazsan yarın test yap istersen ❤

13.gunde erken yapmissin zaten. Dr.u dinlemek lazim. Erken cikmamasi normal bence.

Evet canım iğneyle oldum asilamayi
Bana 3 yıl sartini söyledi kendin ödeyeceksin rapor çıkmaz dedi
boş konuşmuş resmen ben 4 kutu gonal f 1 tanede çatlatma iğnesi kullandım hepsini raporla aldım .sadece çatlatma iğnesine 1 kere rapor veriliyor muş onu da eczacı hakkınız gitmesin diyip gonaf ile set gibi mi ne verdi .raporu işlemediler 200 küsürdü 45 tl ye aldım 900 iu gonal f 1700 tl idi raporla 690 tl ye aldım

2 buçuk sene olacak bize bebek isteyeli de 1 buçuk sene olacak. Sizin ne kadar oldu bı de siz şu an anladığım kadarıyla ilk aşılama sonucunu bekliyorsunuz değil mi
Yok 25inde adet olmuştum ilk asilamamdi olumsuz oldu. Perşembe günü 2. Kez hsg cektirdim birde femaraya başlamıştım.
Ben evlenir evlenmez ağrım olunca doktora gittim çikolata kistim varmış onu öğrendim 2.5 3cm arası. Doktor da bütün ihtimalleri söyledi zor olur kist çabuk büyür falan diye bende direk 5. 6. Ayda tedaviye baslamistim
2 ay klomen 2 ay letu 1 aşılama 2 hsg oldu 13 14 ay içinde diyelim hızlı başladım ben yani

Daha oncede konuşmuştuk dimi canım çoğu yerde de ben böyle duyduğum için sormadım bile doktor direk 3 yil dolmadigi için rapor olmaz dedi
Ben de gonal f 900 olandan kullandım 1200 lira verdim ona catlatma iğnesi de 170 mi neydi tam hatırlamıyorum

allh allh bende evlenir evlenmez gittim ögrendim çikolata kistimi hep istedik bebek ugraştık ama bana doktor yumurtlaman iyi eşinde sorun yok hsg çektirdik sorun yok 1 yıl geçti aşılama önermedi yani pek bi tedavi uygulanmadı aslında beklicem ve tüp bebeğe bağlıcam

valla canım bunu biriyle konuştum ama sen miydin o o kadar kişi ve konu var ki karışıyor

Evlendiğimiz zamandan beri deniyoruz 17 18 ay oldu. Tedaviye de 5. Veya 6. Ayda başladım. Ben iki farklı doktora gittim ikiside aynı şekil de konuştu. 2. Hsgyi de ilk cekilenden doktor suphelendigi için istedi doktor. Bana da artık 1 aşılama daha sonra tüp bebek diyor doktor

Ne kadar erken o kadar iyi erken başlamakla iyi yapmışsın bence. Ben de zamanında bilemedim 1 sene korunduk, bilseydim hemen başlardim ama nasip insan bilemiyor işte. İnşallah olacak sen merak etme. Neler neler duyuyoruz ama nasip olunca oluyor işte. Hsg ben de çekindim. Çok ağrılı geçmişti aşılama da öyle çok ağrılı geçiyor. Yine de durmak yok yola devam

inş hemencik kavuşursunda gerek kalmaz başka başka şeylere

Evet bende öyle diyorum ama kistimin hiç buyumeyecegini bilsem bende ilk doğum kontrol hapi kullanırdım, büyür korkusuyla bi telaşla başladım. Ama bakalım bu ay da nasip olmazsa doğum kontrol hapı kullanicam doktora da danistim.
Hsg ben ikisini de anestezili çekildim ilkini haziranda cektirdim uyandıktan sonra da kasiklarimda ağrı olmuştu baya 2.sini de perşembe günü cektirdim şükür neredeyse hiç ağrım olmadı
Asilamada kasiklarim öyle bir sızladı ki 1 saate yakın yattım kıpırdamadan ama birde bana sor, diğer odada kadin da doğum yapıyormuş o bağırdıkca daha çok ağrı girdi resmen ayy hatırlayınca bile tuhaf oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…