- 26 Ağustos 2021
- 960
- 535
- 18
Hayırlı olsun cnmEvde yalnızım henüz kimseye söylemedim odalarda deli divane dolanıyorum ahahha
Evet tatlım dün pike yakınmış bugün çatlama olmuş galibaKızlar benim dün piknik galiba düne göre daha silik bugün demeEki Görüntüle 2980929
Ben seni umutsuz görmeye alışkın değilim.Bilmiyorum büyük ihtimal ama gücüm kalmadı Surf eşim üzülmesin diye yanında üzülemiyorum kendini işe yaramaz hissedecek diye kesip atcam demeye başladı artık o da yoruldum çok 1,5 yoldur bi kere bile gebelik olmadı kimyasal bile olmadı düşün ya
Bana da oyle geldi ama ben hic kullanmadim. Tecrubeli degilim yani. Bu serit tipi testleri nereden bulabilirim. Internette alibabada gordum ama oradan hic alisveris yapmadim. Baska bir yer tavsiye eder misiniz. Eczanede 5li satiliyor hep, kalem seklinde.Kızlar benim dün piknik galiba düne göre daha silik bugün demeEki Görüntüle 2980929
Aslinda doktor doğru söylemiş baksana cnm bana güya engel değil diyolar ama engel oluyo burda kaç kişi yaziyo artık benimde hiç ümidim kalmadı tüp bebeğe gücüm yetmez anca 3 4 yıl olmazsa belki yaptırabilirim ama senin ilk cocugun hiç düşünme cnm biraz daha dene olmazsa tüp bebeğe başla belki hap iyi gelir bize İnşallahİnşallah inşallah bende cok yoruldum artık asilamada tutmayınca. Perşembe günü tekrar hsg çektirdim bir de femaraya başlamıştım yarın kontrolüm var bakalım ne olucak. Bu ay da olmazsa aşırı salarım herhalde hiç umudum kalmadı çünkü olacağına dogum kontrol hapını da kullanıp tüp bebeği ne zaman yaptırabilirsek onu beklerim artık. Hiç buyumeyecegini bilseydim baştan kullanırdım hapı belki kaybolurdu bile. İlk öğrendiğimde doktor öyle bi konuştu ki ağlayacaktım neredeyse, çok zor olur çocuk istiyorsan hemen başla 6 ayı doldur hemen ilaca başlayalım vs vs. Tabi doktor ihtimalleri söylüyor ama ben bi korkuyla hemen klomene falan başladım
Dün kaçırdım ama ondan önce olmuştu ilişki bugünü de deneyelim nasip artıkEvet tatlım dün pike yakınmış bugün çatlama olmuş galiba
Ben ınstagramda bir gebenin günlüğü sayfasından aldım canım gayet hassaslar benim ilk ayım dün pikti mesale kaçırdım bilmediğimdenBana da oyle geldi ama ben hic kullanmadim. Tecrubeli degilim yani. Bu serit tipi testleri nereden bulabilirim. Internette alibabada gordum ama oradan hic alisveris yapmadim. Baska bir yer tavsiye eder misiniz. Eczanede 5li satiliyor hep, kalem seklinde.
Rapor ne için çıkmıyor . bende şartları falan pek bilmiyorum bildiğim tel şey 2 defa iğneli aşılama denemiş olak gerektiğiBende direk tüp bebeğe gitmek istiyorum zaten rapor çıkmıyor deneyebilirsem de anca 1 sene sonra
Aman cok sukur, olmasinlar zaten. Kadin olmak zaten zor, bi de kistmis miyommus iyice zor bir hal aliyor. Bat 9 ocak normalde. Igne 29u aksam oldum. Bilmiyorum bati etkiler mi. 39 yasindayim cnm, 40a 7ay kaldi ☺☺☺ Hemen korunmayi birakinca olacak sandim. 3 ay oncesinden birakmak gerekiyormus. Ben de ince ince hesap yaptim. Okul donemine gore hesapladim. Agustos eylul gibi dogarsa, hamileligin 6.ayindan sonra ogrenciye gorunmem, dogumdan sonra da donem baslayana kadar 6 aylik oluruz, biraz isler yoluna girer diye dusundum. Rabbimin baska hesabi var demekkiAdetinize kaç gün var ? Aslında ağır hormon ilaçları alıyoruz ağrı için normal diyor doktorlar. Şükür benim 5 yıldır o dediğim kistlerden oluşmadı klomen de kullandım 2 kere olmadı. Çocukluğumdan beri çekmeme rağmen. Ama zaten şuan bi çikolata kistim var belki de ondandır bilemiyorum tabi. Kaç yaşındasınız yaşa takılmayın, bu zamana kadar hiç çocuğu olmayıp 50 yaşında ikiz doğurana şahit oldum, Allah ol derse oluyor işte nasipte varsa
Bende diyorum belki 2. Çocuk için uğraşmış olsam kafam daha rahat olurdu diye ama olmuyormuş demek kiAslinda doktor doğru söylemiş baksana cnm bana güya engel değil diyolar ama engel oluyo burda kaç kişi yaziyo artık benimde hiç ümidim kalmadı tüp bebeğe gücüm yetmez anca 3 4 yıl olmazsa belki yaptırabilirim ama senin ilk cocugun hiç düşünme cnm biraz daha dene olmazsa tüp bebeğe başla belki hap iyi gelir bize İnşallah
Kuzum evlilikte 3 seneyi doldurmadigim için şubatta nikah yapmıştık 2 sene olacak dahaRapor ne için çıkmıyor . bende şartları falan pek bilmiyorum bildiğim tel şey 2 defa iğneli aşılama denemiş olak gerektiği
Hayirli olsun cnm, kolay ve saglikli gecen bir surec olsun ikiniz icin deKızlar az önce yazmıştımkan değerim 117 çıkmış regl tarihim 6 ocaktı
Çok teşekkür ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşAllahHayirli olsun cnm, kolay ve saglikli gecen bir surec olsun ikiniz icin de
Olsun dediğim gibi yaşta hiç bisey yok benceAman cok sukur, olmasinlar zaten. Kadin olmak zaten zor, bi de kistmis miyommus iyice zor bir hal aliyor. Bat 9 ocak normalde. Igne 29u aksam oldum. Bilmiyorum bati etkiler mi. 39 yasindayim cnm, 40a 7ay kaldi ☺☺☺ Hemen korunmayi birakinca olacak sandim. 3 ay oncesinden birakmak gerekiyormus. Ben de ince ince hesap yaptim. Okul donemine gore hesapladim. Agustos eylul gibi dogarsa, hamileligin 6.ayindan sonra ogrenciye gorunmem, dogumdan sonra da donem baslayana kadar 6 aylik oluruz, biraz isler yoluna girer diye dusundum. Rabbimin baska hesabi var demekki
seneye bakıldığını bilmiyordum benim haziranda 3. yıl olacakKuzum evlilikte 3 seneyi doldurmadigim için şubatta nikah yapmıştık 2 sene olacak daha
Evet hatta burda yeni kuralları paylaşmışlardı yeni gördüm bi kaç gün önce. Kadının 2 tüpü kapalı olsa bile 3 yıl bekleniyormuş saçmalığa bakar misin.. zaten olması imkansız biseyi niye 3 yıl bekletirsin kiseneye bakıldığını bilmiyordum benim haziranda 3. yıl olacak
Pikten sonra siliklesince catlamis olmuyor mu. Catlayinca da birgun yasiyor. Yani bugunu degerlendirmen gerekmez mi. Ama ben tecrubeli degilim, video izlemistim, yanlis biliyor olabilirim.Ben ınstagramda bir gebenin günlüğü sayfasından aldım canım gayet hassaslar benim ilk ayım dün pikti mesale kaçırdım bilmediğimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?