- 10 Haziran 2020
- 506
- 342
- 33
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederim cnm sağlıkla ilerler inşgebelik testini tekrarladim kizlar ikiside yanlis olamaz degil mi
Hayırlı olsun Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah canım Darısı bize inşallahgebelik testini tekrarladim kizlar ikiside yanlis olamaz degil mi
yok canım nisan mayısa kadar bişey yapmıycam süt buharı falan deniycem. ondan sonra 1 kere daha aşılama yaptırırm tüp bebeğe geçmek içinYok be canım bi kaç kişiden erken olduğunu duydum da o yüzden sordum. Artık sende benim gibi salma dönemine girdin sanırım bi daha dener misin ? Ben denemeyi hiç dusunmuyorum
Cok sevindim sağlıkla ilerlesin insalalh canimÇok heyecanlıyım sizlerle paylaşmak istedim erkengebelik belirtis sormak isteyen yazsın reglim persembe günü idi yumurtlamam 22 aralık çatlama 23 aralık adetten 3 gün önce şüphelerim üzerine testim pozitif çıktı
Tabi ki guncelliyorum canimmaviss_34 tatlım beni 10 ocak olarak değiştirirmisin birinci yumurta tutmadı anlaşıldı kısmet 2. Yumurtaya
Sağlık olsun kuzum umutsuzluk yok guncelliuorum seni deBenimde kırmızılar geldi canım hayırlısı değilmiş nasip kısmet 31 ocağa kaldı artık umutlar Rabbim hayırlısını versin gönlümüzdekinide hayırlı eylesinsin
Bence var canımMerhaba kizlar bat 4 ocak benim de bir haftadir ovulasyon ile takip ediyordum 3 gundur pik olunca artik dayanamadim kaset test yaptim ama neden boyle cikti anlamadim iki cizgi de silik cikti kan yaptirma imkanim da yok suan sizce nedir test mi bozuk acaba
Hayirli olsun sağlıkla ilerlesin çok sevindimgebelik testini tekrarladim kizlar ikiside yanlis olamaz degil mi
Ekliyorum canim hosgeldinBeni de ekler misiniz bat tarihim 11 ocak
Ekliyorum canim hosgeldinmaviss_34 27 Ocak beni de ekler misin canım :) Mevlam herkesin muradını sağlıkla versin inşallah :)
Ekliyorum canim hosgeldin hayirlisi olsunBat tarihi 10 0cak 2022 ocak ayı umutluyum inşallah pozitif görürüz bir kürtaj sonrası anne olmayı tekrar çok istiyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah benide ekler misiniz acaba bu topiğe
Bende direk tüp bebeğe gitmek istiyorum zaten rapor çıkmıyor deneyebilirsem de anca 1 sene sonrayok canım nisan mayısa kadar bişey yapmıycam süt buharı falan deniycem. ondan sonra 1 kere daha aşılama yaptırırm tüp bebeğe geçmek için
Ovulasyon testi yapmadim canim cok sklmistim artik tamamen akisina biraktim aslinda adet gunum yarin ama elimde kalan ovulasyonlari yapinca pozitif olabilir diye test yaptim cumartrsi gunu adetim geldi sandim leke olmustuHayirlisi olsunn kaçıncı gunde pozitif gördün acabaa
ben bu tüp bebek kısmıyla ilgili pek bilgi sahibi değilimde devlet hastanesinde yaptırmak mümkünmü yada rapor çıkması ne demek özelde yaptırmak içindemi rapor gerekliBende direk tüp bebeğe gitmek istiyorum zaten rapor çıkmıyor deneyebilirsem de anca 1 sene sonra
Tesekkur ederim darisi hepinize olsun insallahTebrik ederim cnm sağlıkla ilerler inş
Tebriklergebelik testini tekrarladim kizlar ikiside yanlis olamaz degil mi
Şöyle diyeyim catlatma ignesinden 1 gün sonra genellikle belirti gibi durumlar oluyor benim mesela baş dönmem ve aşırı uyku halim vardı. Belki size de bu sekilde etki etmiş olabilir. Ama eğer kist olduysa ben 13 yaşımdan beri çekerim çok iyi biliyorum genelde adetiniz erken gelir. Ben mesela 40 günde iki kere adet olduğumu bilirim 3 4 gün sürerdi biterdi 15-20 gün sonra tekrar olurdum. Burda bi arkadaşın da adet dönemi 6 7 gün önce gelmisti kist olusunca. Belirtisi de aşırı ağrı ve kanama oluyordu bende geneldeSlm kizlar. Negatif gorenler icin uzgunum, soyleyecek sey bulamiyorum. O gune dogru ben de yaklasiyorum. Her ay yeni bir baslangic, yeni bir umut diyelim. Sormak istedigim birsey var. Daha once kist, miyom vs. herhangi bir hastalik olmadi. Catlatma ignesinden onceki gun yani 28aralikta butun gece siddetli bel, bacak ve kasik agrisi cektigimi soylemistim. Dun gece de onceki kadar siddetli olmasa da baya agrim oldu yine. Bir de bacagim sogukken yani vucutta ates yokken, kasigim alev gibi oluyor. Bugun iyiyim, agri filan yok. Nedir bu durum, kist mi olustu sizce klomenden sonra. Hep sol taraf. Dr. randevuma daha var, size sormak istedim.
Tesekkur ederim darisii size olsun insallahTebrikler
Bu kaçıncı denemenizde acaba
Bu ay farklı bir şey yaptınız öı
İlişki günleriniz nasıl oldu
ben bu tüp bebek kısmıyla ilgili pek bilgi sahibi değilimde devlet hastanesinde yaptırmak mümkünmü yada rapor çıkması ne demek özelde yaptırmak içindemi rapor gerekli burda yeni paylaştılar tüp bebek için rapor kurallarınıBurda daha bi kaç gün önce gördüm yeni kuralları paylaştılar tüp bebek için bilgilendirme amacıyla bakabilirsiniz.ben bu tüp bebek kısmıyla ilgili pek bilgi sahibi değilimde devlet hastanesinde yaptırmak mümkünmü yada rapor çıkması ne demek özelde yaptırmak içindemi rapor gerekli
3 yıl evlilik şartı olmasi ve aşılama veya ilaç kullanmanız gerekli şimdi yanlış bisey söylemeyeyim. Biraz zor veriyorlar yani raporu
Özelde yaptırırken de tüp bebek ücretini veriyorsunuz ama ilaçlarda indirim oluyor bildiğim kadarıyla eğer rapor cikarsa
Bu söylemi o kadar çok duyuyorum ki vazgeçtim umursamadık sanırım gerçekten önemli buTesekkur ederim darisii size olsun insallah
Gecen yil subatta kimyasal oldum neredyse bir yildir bekliyordum esimde hareketlilik sikintisi cikmisti takviye kullandi bu ay baska hicbisey yapmadim aslinda ovulasyon takibi bile yapmadim elimde test olmasina ragmen heralde tek sir vazgecmek artik yorulmus vazgecmistim cunku
Ben 04 ocak yazdırmıştım iğneyi 23 aralıkta vurulunca 02.01 'da Pazar günü oldum :) 2.gün ultrasona gel demişlerdi bugün de doktora gittim kontrole herşey normal çok şükür transfer süreci için 3 hafta hap verdi sonrasında duruma göre transfer günü netleşecek bu ayın sonuna doğru inş. :)�����
�
Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir
Benim bı oğlum var 5 yaşında o zaman yoktu bu kist 5 ayda hamile kalmıştım 2. Çocuğu düşünmeden önce doktora gittim o zaman öğrendim bu çikolata kistini ama bana gittiğim hiçbir doktor engel olur demedi bende takmamistim ama oluyo işte 15 ay oldu dile kolay. Kist küçük olduğu için ne ameliyat nede başka bişe onerilmedi rahim filmini 19 Ekim de çekildi 3 ay oldu benimde ümidim artmıştı ama olmadı. Doktor şubata kadar dene olmassa aşılama deneyelim dedi ama ben şuan aşılama yaptırmak istemiyorum yaza kadar beklicemdoktor bana aşılama yada yumurtlama ilaçlarını önermediğini söyledi çikolata kisti olmasıyla alakalı olarak lakoroskopi sana önerildimi??? bana artık gecikmeden yaptırmamı birden fazla doktor söyledi biraz korkuyorum ama çünkü zaman geçtikçe bu lanet kist sürekli zarar veriyo bize içerde oluşturduğu yapışıklık ortamı nedeni ile sperm yumurta buluşamıyor artık araştırmaktan ve yüzlerce doktordan unu ögrendim
Hsg çektireli ne kadar oldu birazda olsa ihtimal arttığı için ben şu an o süreçteyim
kurtulmak mümkün değil onu anladık ama bizde hamile olalım