• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok be canım bi kaç kişiden erken olduğunu duydum da o yüzden sordum. Artık sende benim gibi salma dönemine girdin sanırım bi daha dener misin ? Ben denemeyi hiç dusunmuyorum
yok canım nisan mayısa kadar bişey yapmıycam süt buharı falan deniycem. ondan sonra 1 kere daha aşılama yaptırırm tüp bebeğe geçmek için

Slm kizlar. Negatif gorenler icin uzgunum, soyleyecek sey bulamiyorum. O gune dogru ben de yaklasiyorum. Her ay yeni bir baslangic, yeni bir umut diyelim. Sormak istedigim birsey var. Daha once kist, miyom vs. herhangi bir hastalik olmadi. Catlatma ignesinden onceki gun yani 28aralikta butun gece siddetli bel, bacak ve kasik agrisi cektigimi soylemistim. Dun gece de onceki kadar siddetli olmasa da baya agrim oldu yine. Bir de bacagim sogukken yani vucutta ates yokken, kasigim alev gibi oluyor. Bugun iyiyim, agri filan yok. Nedir bu durum, kist mi olustu sizce klomenden sonra. Hep sol taraf. Dr. randevuma daha var, size sormak istedim.

Bat tarihi 10 0cak 2022 ocak ayı umutluyum inşallah pozitif görürüz bir kürtaj sonrası anne olmayı tekrar çok istiyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah benide ekler misiniz acaba bu topiğe

Kızlar aynı idrarla farklı iki test yaptım yumurtlama için bi bakar mısınız

Eklentiler

• 6F4F144D-3AB3-4E31-93B1-6F5DBFE79787.jpeg
    6F4F144D-3AB3-4E31-93B1-6F5DBFE79787.jpeg
    235 KB · Görüntüleme: 39
  • F854DEFF-8E4B-4614-A71F-913741552411.jpeg
    F854DEFF-8E4B-4614-A71F-913741552411.jpeg
    220,8 KB · Görüntüleme: 40
Çok heyecanlıyım sizlerle paylaşmak istedim 😍 erkengebelik belirtis sormak isteyen yazsın reglim persembe günü idi yumurtlamam 22 aralık çatlama 23 aralık adetten 3 gün önce şüphelerim üzerine testim pozitif çıktı
Cok sevindim sağlıkla ilerlesin insalalh canim👼
maviss_34 maviss_34 tatlım beni 10 ocak olarak değiştirirmisin birinci yumurta tutmadı anlaşıldı kısmet 2. Yumurtaya 🙏
Tabi ki guncelliyorum canim
Benimde kırmızılar geldi canım hayırlısı değilmiş nasip kısmet 31 ocağa kaldı artık umutlar 😊 Rabbim hayırlısını versin gönlümüzdekinide hayırlı eylesinsin💕
Sağlık olsun kuzum umutsuzluk yok guncelliuorum seni de
Merhaba kizlar bat 4 ocak benim de bir haftadir ovulasyon ile takip ediyordum 3 gundur pik olunca artik dayanamadim kaset test yaptim ama neden boyle cikti anlamadim iki cizgi de silik cikti kan yaptirma imkanim da yok suan sizce nedir test mi bozuk acaba
Bence var canım
gebelik testini tekrarladim kizlar ikiside yanlis olamaz degil mi ☺️
Hayirli olsun sağlıkla ilerlesin çok sevindim 🐣
Beni de ekler misiniz bat tarihim 11 ocak😇
Ekliyorum canim hosgeldin
maviss_34 maviss_34 27 Ocak beni de ekler misin canım :) Mevlam herkesin muradını sağlıkla versin inşallah :)
Ekliyorum canim hosgeldin

Bat tarihi 10 0cak 2022 ocak ayı umutluyum inşallah pozitif görürüz bir kürtaj sonrası anne olmayı tekrar çok istiyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah benide ekler misiniz acaba bu topiğe
Ekliyorum canim hosgeldin hayirlisi olsun🥰

Hayirlisi olsunn kaçıncı gunde pozitif gördün acabaa
Ovulasyon testi yapmadim canim cok sklmistim artik tamamen akisina biraktim aslinda adet gunum yarin ama elimde kalan ovulasyonlari yapinca pozitif olabilir diye test yaptim cumartrsi gunu adetim geldi sandim leke olmustu

Slm kizlar. Negatif gorenler icin uzgunum, soyleyecek sey bulamiyorum. O gune dogru ben de yaklasiyorum. Her ay yeni bir baslangic, yeni bir umut diyelim. Sormak istedigim birsey var. Daha once kist, miyom vs. herhangi bir hastalik olmadi. Catlatma ignesinden onceki gun yani 28aralikta butun gece siddetli bel, bacak ve kasik agrisi cektigimi soylemistim. Dun gece de onceki kadar siddetli olmasa da baya agrim oldu yine. Bir de bacagim sogukken yani vucutta ates yokken, kasigim alev gibi oluyor. Bugun iyiyim, agri filan yok. Nedir bu durum, kist mi olustu sizce klomenden sonra. Hep sol taraf. Dr. randevuma daha var, size sormak istedim.
Şöyle diyeyim catlatma ignesinden 1 gün sonra genellikle belirti gibi durumlar oluyor benim mesela baş dönmem ve aşırı uyku halim vardı. Belki size de bu sekilde etki etmiş olabilir. Ama eğer kist olduysa ben 13 yaşımdan beri çekerim çok iyi biliyorum genelde adetiniz erken gelir. Ben mesela 40 günde iki kere adet olduğumu bilirim 3 4 gün sürerdi biterdi 15-20 gün sonra tekrar olurdum. Burda bi arkadaşın da adet dönemi 6 7 gün önce gelmisti kist olusunca. Belirtisi de aşırı ağrı ve kanama oluyordu bende genelde

Tebrikler
Bu kaçıncı denemenizde acaba
Bu ay farklı bir şey yaptınız öı
İlişki günleriniz nasıl oldu
Tesekkur ederim darisii size olsun insallah
Gecen yil subatta kimyasal oldum neredyse bir yildir bekliyordum esimde hareketlilik sikintisi cikmisti takviye kullandi bu ay baska hicbisey yapmadim aslinda ovulasyon takibi bile yapmadim elimde test olmasina ragmen heralde tek sir vazgecmek artik yorulmus vazgecmistim cunku

ben bu tüp bebek kısmıyla ilgili pek bilgi sahibi değilimde devlet hastanesinde yaptırmak mümkünmü yada rapor çıkması ne demek özelde yaptırmak içindemi rapor gerekli burda yeni paylaştılar tüp bebek için rapor kurallarını
ben bu tüp bebek kısmıyla ilgili pek bilgi sahibi değilimde devlet hastanesinde yaptırmak mümkünmü yada rapor çıkması ne demek özelde yaptırmak içindemi rapor gerekli
Burda daha bi kaç gün önce gördüm yeni kuralları paylaştılar tüp bebek için bilgilendirme amacıyla bakabilirsiniz.
3 yıl evlilik şartı olmasi ve aşılama veya ilaç kullanmanız gerekli şimdi yanlış bisey söylemeyeyim. Biraz zor veriyorlar yani raporu
Özelde yaptırırken de tüp bebek ücretini veriyorsunuz ama ilaçlarda indirim oluyor bildiğim kadarıyla eğer rapor cikarsa

Tesekkur ederim darisii size olsun insallah
Gecen yil subatta kimyasal oldum neredyse bir yildir bekliyordum esimde hareketlilik sikintisi cikmisti takviye kullandi bu ay baska hicbisey yapmadim aslinda ovulasyon takibi bile yapmadim elimde test olmasina ragmen heralde tek sir vazgecmek artik yorulmus vazgecmistim cunku
Bu söylemi o kadar çok duyuyorum ki vazgeçtim umursamadık sanırım gerçekten önemli bu
Peki ilişki günleriniz nasıl oldu

�����

KULLANICI ADIBAT TARIHISONUC
@h_girL1 Ocak❌♻️
@nidanmr1 Ocak🐣👼🐥🧿
@Bahar_Darcan481 Ocak
@gulosum27271 Ocak❌♻️
S Simge3421 1 Ocak❌♻️
@ZeyElif1 Ocak
@arash1 Ocak❌♻️
@mutlutablo1 Ocak🐣👼🐥🧿
@beyazcauchy1 Ocak❌♻️
Beyazmelek11 Beyazmelek11 2 Ocak
@misscheekbone2 Ocak
@zorluyolum2 Ocak
@poncik972 Ocak
@Cansinn103 Ocak
@35kvk3 Ocak🐣👼🐥🧿
@Gazel21103 Ocak
@bulutum084 Ocak
@Cansunil4 Ocak
Bio_girl Bio_girl 4 Ocak
L Linalya 4 Ocak🐣👼🐥🧿
@Z3hra4 Ocak
MaviHayallerim MaviHayallerim 5 Ocak❌♻️
@Betulx5 Ocak
@Egeveefeninannesi7 Ocak
@Gokkusagi0667 Ocak
@mmmeyra8 Ocak
@seklla8 Ocak
@Mylv488 Ocak
@Teach_8 Ocak
@Ozgurkus9 Ocak
@Polyannaaaa9 Ocak
@pembelikedis9 Ocak
hepsonradan hepsonradan 9 Ocak
@Humaakusu9 Ocak
@minezmn4110 Ocak
Beyazmelek11 Beyazmelek11 10 Ocak
S sweetdunya01 10 Ocak
@birazeze10 Ocak
@orjinal1910 Ocak
@mauve10 Ocak
maviss_34 maviss_34 10 Ocak
@E L B A10 Ocak
@ejce11 Ocak
@Mekap11 Ocak
@hukukcu9011 Ocak
@ozlemem11 Ocak
@Pandolfini11 Ocak
@Noxciyoj12 Ocak
@yldzyzn12 Ocak
@Sevm5712 Ocak
@hummy12 Ocak
@Merco755512 Ocak
@tucimo12 Ocak
@Arianaa12 Ocak
@by11zgl1112 Ocak
@beyzosh12 Ocak
@1 prenses annesi5813 Ocak
@merak ediyorum13 Ocak
Annesiyim123 Annesiyim123 13 Ocak
@undomielk13 Ocak
@Birbuketcicek14 Ocak
@Lalalala115 Ocak
@yeshll15 Ocak
@akdemirn15 Ocak
@pamukseker9415 Ocak
@Feslegeen15 Ocak
@papatyamveben15 Ocak
@Szrsz15 Ocak
@Celikkf16 Ocak
@Bulut0616 Ocak
@Eflatun1Kelebek16 Ocak
@Fh251217 Ocak
@Nasipolsunn17 Ocak
@biscotti2017 Ocak
@HTCNM17 Ocak
@gizemada18 Ocak
@lotuscicek18 Ocak
@dua644118 Ocak
@sen9218 Ocak
@Hali18 Ocak
@maco4418 Ocak
@Vejetaryen Pirana18 Ocak
@gulayseT18 Ocak
BY2015 BY2015 18 Ocak
@Masalsaa18 Ocak
B bugdaycorci 19 Ocak
@Brckrks 20 Ocak
@ManyakMisir20 Ocak
@dceke20 Ocak
@Spicelover20 Ocak
@Uzmankezban21 Ocak
Dilos6342 Dilos6342 21 Ocak
@Feyzaakncc22 Ocak
@H a s s a22 Ocak
@Zennep24 Ocak
@Sumeyyecakmakk24 Ocak
@S_lidya24 Ocak
@HiS24 Ocak
@Svgidrmzz24 Ocak
@tgba9825 Ocak
@Dilara5533326 Ocak
@Bonnylee 27 Ocak
@bshk199327 Ocak
S Salihefeninannesi 27 Ocak
@on iki27 Ocak
@eczsedanur27 Ocak
@ssedays27 Ocak
@1delimavi28 Ocak
@bgm2128 Ocak
@A R Y A29 Ocak
@Sasa23430 Ocak
@Birbasak30 Ocak
@Hiresa31 Ocak

Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir 🌸😇
Ben 04 ocak yazdırmıştım iğneyi 23 aralıkta vurulunca 02.01 'da Pazar günü oldum :) 2.gün ultrasona gel demişlerdi bugün de doktora gittim kontrole herşey normal çok şükür transfer süreci için 3 hafta hap verdi sonrasında duruma göre transfer günü netleşecek bu ayın sonuna doğru inş. :)

doktor bana aşılama yada yumurtlama ilaçlarını önermediğini söyledi çikolata kisti olmasıyla alakalı olarak lakoroskopi sana önerildimi??? bana artık gecikmeden yaptırmamı birden fazla doktor söyledi biraz korkuyorum ama çünkü zaman geçtikçe bu lanet kist sürekli zarar veriyo bize içerde oluşturduğu yapışıklık ortamı nedeni ile sperm yumurta buluşamıyor artık araştırmaktan ve yüzlerce doktordan unu ögrendim
Hsg çektireli ne kadar oldu birazda olsa ihtimal arttığı için ben şu an o süreçteyim

kurtulmak mümkün değil onu anladık ama bizde hamile olalım
Benim bı oğlum var 5 yaşında o zaman yoktu bu kist 5 ayda hamile kalmıştım 2. Çocuğu düşünmeden önce doktora gittim o zaman öğrendim bu çikolata kistini ama bana gittiğim hiçbir doktor engel olur demedi bende takmamistim ama oluyo işte 15 ay oldu dile kolay. Kist küçük olduğu için ne ameliyat nede başka bişe onerilmedi rahim filmini 19 Ekim de çekildi 3 ay oldu benimde ümidim artmıştı ama olmadı. Doktor şubata kadar dene olmassa aşılama deneyelim dedi ama ben şuan aşılama yaptırmak istemiyorum yaza kadar beklicem

Back