Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu söylemi o kadar çok duyuyorum ki vazgeçtim umursamadık sanırım gerçekten önemli bu
Peki ilişki günleriniz nasıl oldu
Bende cok duymustum aynen canim
Gecen ay reglim 4 gun surdu normalde 5 gunde biterdi
5. Gun itibari ile 21. Gune kadar 2 gun ara ile duzenli oldu hatta 12-14-16 . Gunleri takvime gore degerlendirdim ama dedigim gibi beklentim yoktu aslinda olmazsa saglik olsun modundaydim

Hamilesin cnm tebrik ederim

Sen dogum kontrol hapını deneyeceksin değil mi? Bende bu ayda olmazsa artık deneyeceğim bakalim. Hsg yeni cekildi tekrardan ama eşimde yok 2 ay
belki bize faydası olur ❤

Sen dogum kontrol hapını deneyeceksin değil mi? Bende bu ayda olmazsa artık deneyeceğim bakalim. Hsg yeni cekildi tekrardan ama eşimde yok 2 ay
belki bize faydası olur ❤
Evet kuzum bu ay son denemeleri yapıyorum 2 gündür pik ti ovu testlerim bugün çatlamış bugünde değerlendirip beklerim artık bu ayda olmassa doktora gidip doğum kontrol hapi isticem kontrollü bı sekilde bikac ay kullanmayı düşünüyorum İnşallah bu ay hamilelik haberini alırız da gerek kalmaz

Anladim cnm, genel olarak bir siskinlik vs. var zaten. Fakat anlattigim iki gunde olan agri vs. daha once yasadigim seyler degil. Baya bacagim kopacak saniyorum. Bunyem zayif. Boyle seylerle karsilasinca, neyine guvenip bu yasta bu islere kalkisiyorsun diyorum kendi kendime. Pirince giderken evdeki bulgurdan olucam diye korkuyorum. Alttan muayene filan benim icin korkulu ruya, bi de erkek doktora basladim ilk kez. Yaa bunlar hep travmalardan oluyor iste Seninki de zormus. Bu ay adetim zamaninda gelir umarim. Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah.

2 gün ara ile dediğiniz 5. Gün ilişki sonra 8. Gün ilişki şeklimde miydi yoksa 5. Gün ilişki 7. Gün ilişki gün aşırı mı

Eşindeki hareketlilik kaçtı canım takviye ile 1 yıl mı alıyor değerlerin düzelmesi

İnşallah inşallah bende cok yoruldum artık asilamada tutmayınca. Perşembe günü tekrar hsg çektirdim bir de femaraya başlamıştım yarın kontrolüm var bakalım ne olucak. Bu ay da olmazsa aşırı salarım herhalde hiç umudum kalmadı çünkü olacağına dogum kontrol hapını da kullanıp tüp bebeği ne zaman yaptırabilirsek onu beklerim artık. Hiç buyumeyecegini bilseydim baştan kullanırdım hapı belki kaybolurdu bile. İlk öğrendiğimde doktor öyle bi konuştu ki ağlayacaktım neredeyse, çok zor olur çocuk istiyorsan hemen başla 6 ayı doldur hemen ilaca başlayalım vs vs. Tabi doktor ihtimalleri söylüyor ama ben bi korkuyla hemen klomene falan başladım

Kızlar benim dün piknik galiba düne göre daha silik bugün deme

Eklentiler

• 20220102_145604.jpg
    39,8 KB · Görüntüleme: 33
Adetinize kaç gün var ? Aslında ağır hormon ilaçları alıyoruz ağrı için normal diyor doktorlar. Şükür benim 5 yıldır o dediğim kistlerden oluşmadı klomen de kullandım 2 kere olmadı. Çocukluğumdan beri çekmeme rağmen. Ama zaten şuan bi çikolata kistim var belki de ondandır bilemiyorum tabi. Kaç yaşındasınız yaşa takılmayın, bu zamana kadar hiç çocuğu olmayıp 50 yaşında ikiz doğurana şahit oldum, Allah ol derse oluyor işte nasipte varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…