Bende cok duymustum aynen canimBu söylemi o kadar çok duyuyorum ki vazgeçtim umursamadık sanırım gerçekten önemli bu
Peki ilişki günleriniz nasıl oldu
Hamilesin cnm tebrik ederimMerhaba kizlar bat 4 ocak benim de bir haftadir ovulasyon ile takip ediyordum 3 gundur pik olunca artik dayanamadim kaset test yaptim ama neden boyle cikti anlamadim iki cizgi de silik cikti kan yaptirma imkanim da yok suan sizce nedir test mi bozuk acaba
Tesekkur ederim canim darisi isteyen herkese olsunHamilesin cnm tebrik ederim
Çok teşekkür ediyorumOyy çok sevindimmm
Sen dogum kontrol hapını deneyeceksin değil mi? Bende bu ayda olmazsa artık deneyeceğim bakalim. Hsg yeni cekildi tekrardan ama eşimde yok 2 ayBenim bı oğlum var 5 yaşında o zaman yoktu bu kist 5 ayda hamile kalmıştım 2. Çocuğu düşünmeden önce doktora gittim o zaman öğrendim bu çikolata kistini ama bana gittiğim hiçbir doktor engel olur demedi bende takmamistim ama oluyo işte 15 ay oldu dile kolay. Kist küçük olduğu için ne ameliyat nede başka bişe onerilmedi rahim filmini 19 Ekim de çekildi 3 ay oldu benimde ümidim artmıştı ama olmadı. Doktor şubata kadar dene olmassa aşılama deneyelim dedi ama ben şuan aşılama yaptırmak istemiyorum yaza kadar beklicem
Hayirli olsun canim hamile misinÇok teşekkür ediyoruminşAllah kan sonucumu merakla bekliyorum
Test yaptım pozitif çıktı kan verdim hemen teste göre hamileyimHayirli olsun canim hamile misin
Hayırlı olsun tatlım..gözün aydınTesekkur ederim darisi hepinize olsun insallah kizlar kan verince yazacagim
Test yaptım pozitif çıktı kan verdim hemen teste göre hamileyim
Evde yalnızım henüz kimseye söylemedim odalarda deli divane dolanıyorum ahahhaTey teyyyy çek halayııııı
Evet kuzum bu ay son denemeleri yapıyorum 2 gündür pik ti ovu testlerim bugün çatlamış bugünde değerlendirip beklerim artık bu ayda olmassa doktora gidip doğum kontrol hapi isticem kontrollü bı sekilde bikac ay kullanmayı düşünüyorum İnşallah bu ay hamilelik haberini alırız da gerek kalmazSen dogum kontrol hapını deneyeceksin değil mi? Bende bu ayda olmazsa artık deneyeceğim bakalim. Hsg yeni cekildi tekrardan ama eşimde yok 2 ay
belki bize faydası olur ❤
Anladim cnm, genel olarak bir siskinlik vs. var zaten. Fakat anlattigim iki gunde olan agri vs. daha once yasadigim seyler degil. Baya bacagim kopacak saniyorum. Bunyem zayif. Boyle seylerle karsilasinca, neyine guvenip bu yasta bu islere kalkisiyorsun diyorum kendi kendime. Pirince giderken evdeki bulgurdan olucam diye korkuyorum. Alttan muayene filan benim icin korkulu ruya, bi de erkek doktora basladim ilk kez. Yaa bunlar hep travmalardan oluyor isteŞöyle diyeyim catlatma ignesinden 1 gün sonra genellikle belirti gibi durumlar oluyor benim mesela baş dönmem ve aşırı uyku halim vardı. Belki size de bu sekilde etki etmiş olabilir. Ama eğer kist olduysa ben 13 yaşımdan beri çekerim çok iyi biliyorum genelde adetiniz erken gelir. Ben mesela 40 günde iki kere adet olduğumu bilirim 3 4 gün sürerdi biterdi 15-20 gün sonra tekrar olurdum. Burda bi arkadaşın da adet dönemi 6 7 gün önce gelmisti kist olusunca. Belirtisi de aşırı ağrı ve kanama oluyordu bende genelde
2 gün ara ile dediğiniz 5. Gün ilişki sonra 8. Gün ilişki şeklimde miydi yoksa 5. Gün ilişki 7. Gün ilişki gün aşırı mıBende cok duymustum aynen canim
Gecen ay reglim 4 gun surdu normalde 5 gunde biterdi
5. Gun itibari ile 21. Gune kadar 2 gun ara ile duzenli oldu hatta 12-14-16 . Gunleri takvime gore degerlendirdim ama dedigim gibi beklentim yoktu aslinda olmazsa saglik olsun modundaydim
Ayy bize de nasip olur inş ya ..Kendim olmuş gibi sevindim adınızaEvde yalnızım henüz kimseye söylemedim odalarda deli divane dolanıyorum ahahha
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesingebelik testini tekrarladim kizlar ikiside yanlis olamaz degil mi
Aminn çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun Allah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşAllahAyy bize de nasip olur inş ya ..Kendim olmuş gibi sevindim adınıza
Eşindeki hareketlilik kaçtı canım takviye ile 1 yıl mı alıyor değerlerin düzelmesiTesekkur ederim darisii size olsun insallah
Gecen yil subatta kimyasal oldum neredyse bir yildir bekliyordum esimde hareketlilik sikintisi cikmisti takviye kullandi bu ay baska hicbisey yapmadim aslinda ovulasyon takibi bile yapmadim elimde test olmasina ragmen heralde tek sir vazgecmek artik yorulmus vazgecmistim cunku
İnşallah inşallah bende cok yoruldum artık asilamada tutmayınca. Perşembe günü tekrar hsg çektirdim bir de femaraya başlamıştım yarın kontrolüm var bakalım ne olucak. Bu ay da olmazsa aşırı salarım herhalde hiç umudum kalmadı çünkü olacağına dogum kontrol hapını da kullanıp tüp bebeği ne zaman yaptırabilirsek onu beklerim artık. Hiç buyumeyecegini bilseydim baştan kullanırdım hapı belki kaybolurdu bile. İlk öğrendiğimde doktor öyle bi konuştu ki ağlayacaktım neredeyse, çok zor olur çocuk istiyorsan hemen başla 6 ayı doldur hemen ilaca başlayalım vs vs. Tabi doktor ihtimalleri söylüyor ama ben bi korkuyla hemen klomene falan başladımEvet kuzum bu ay son denemeleri yapıyorum 2 gündür pik ti ovu testlerim bugün çatlamış bugünde değerlendirip beklerim artık bu ayda olmassa doktora gidip doğum kontrol hapi isticem kontrollü bı sekilde bikac ay kullanmayı düşünüyorum İnşallah bu ay hamilelik haberini alırız da gerek kalmaz
Adetinize kaç gün var ? Aslında ağır hormon ilaçları alıyoruz ağrı için normal diyor doktorlar. Şükür benim 5 yıldır o dediğim kistlerden oluşmadı klomen de kullandım 2 kere olmadı. Çocukluğumdan beri çekmeme rağmen. Ama zaten şuan bi çikolata kistim var belki de ondandır bilemiyorum tabi. Kaç yaşındasınız yaşa takılmayın, bu zamana kadar hiç çocuğu olmayıp 50 yaşında ikiz doğurana şahit oldum, Allah ol derse oluyor işte nasipte varsaAnladim cnm, genel olarak bir siskinlik vs. var zaten. Fakat anlattigim iki gunde olan agri vs. daha once yasadigim seyler degil. Baya bacagim kopacak saniyorum. Bunyem zayif. Boyle seylerle karsilasinca, neyine guvenip bu yasta bu islere kalkisiyorsun diyorum kendi kendime. Pirince giderken evdeki bulgurdan olucam diye korkuyorum. Alttan muayene filan benim icin korkulu ruya, bi de erkek doktora basladim ilk kez. Yaa bunlar hep travmalardan oluyor isteSeninki de zormus. Bu ay adetim zamaninda gelir umarim. Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?