• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 4E495FFB-4950-47E7-AE21-A1049582BAA4.jpeg
    4E495FFB-4950-47E7-AE21-A1049582BAA4.jpeg
    67,1 KB · Görüntüleme: 100
Bende test yaptım kocaman negatif miratech erken gebelik testi ile ilk idrar değil ama en azından adet oldun negatif ben geciktim halde negatif keşke test yapmasaydım da en azından adet olunca öğrenseydim😞☹️
Ben de umutlanmistim senin için hepimiz aynı kederdeyiz işte 😔

emin olun herkes aynı durumda krizler sinirlenmeler her negatifte eşimde dahil herkesi yok etmek istiyorum diyorumki
yani neden ben ama dememek lazımmış allh büyük kocaman yutkun ve umutlar devam ediyor şöyle düşünmeyi seviyorum her negatifte pozitife bir adım yaklaşıyoruz
Bende de çikolata kisti var 3cm ve bende 17 18 ay oldu deneyeli bi kere bile tutmadı ne yapicaz bilmiyorum 😔

Biliyorum canımda yumurtlamanin üstünden 14 gun mu geçti bugün
Benim erken gelmedi gerçi tam zamanında oldu asilamadan 15 gün sonra
aşılamanın 12. günü bugün. ama ben evde de ovulasyon yapmıştım ona göre 14 gün bitti 15. gün . bata 2 gün var .normalde yumurtlamadan 17 gün sonra regl olurdum oda adet günüme denk gelirdi . amaan sonuç olarak adet olduk işte olmadı 🤣🤣 bir mucize olsada sasa nın dediği gibi yerleşme kanaması olsa ama nerde bizde o şans

Bilmiyorum büyük ihtimal ama gücüm kalmadı Surf eşim üzülmesin diye yanında üzülemiyorum kendini işe yaramaz hissedecek diye kesip atcam demeye başladı artık o da yoruldum çok 1,5 yoldur bi kere bile gebelik olmadı kimyasal bile olmadı düşün ya
😔 Allah elbet bir gün nasip edecek, herkesin hikayesi kaderi farklı🤲
Bizim de 1 yıldır olmadı, olmayınca erkekler daha çok etkileniyor sanki, o yüzden ben de bu ayki tedavimi eşime söylemedim, klomen kullandım, bugün de ovitrelle oldum, dün akşama kadar da ayrı illerde olduğumuz için ilişki olamadı, bu ay hamile kalırsam çok büyük sürpriz olacak bizim için, inşallah olumlu olursa o zaman söylemek istiyorum; çünkü sorun bendeyse yaşayamam diyip duruyor :(
Allahım şu çabalarımızı boşa çıkarmasın, hepimize sağlıkla nasip etsin inşallah, bu süreci ancak yaşayan anlar çok zor 🤲

çikolata kistinde aşılama ile gebelik zor keşke bu strese kendini sokmasaydın bizimki ya mucize ya mucize yada tüp bebek
Hafif cikolata kistlerinde faydalı olabiliyor yazıyor çoğu yerde bende o yüzden yaptırmistim, hemde boyutu çok büyük olmadığı için 2.5 3cm arası
Gerçekten bize mucize lazım sanırım doktorum anlattı
10 cm çikolata kistiyle ameliyat olmaya gelecekmiş kadın o ay hamile kalmış ve sağ salim doğurmuşta
Nasipten öteye köy yok misali

aşılamanın 12. günü bugün. ama ben evde de ovulasyon yapmıştım ona göre 14 gün bitti 15. gün . bata 2 gün var .normalde yumurtlamadan 17 gün sonra regl olurdum oda adet günüme denk gelirdi . amaan sonuç olarak adet olduk işte olmadı 🤣🤣 bir mucize olsada sasa nın dediği gibi yerleşme kanaması olsa ama nerde bizde o şans
Yok be canım bi kaç kişiden erken olduğunu duydum da o yüzden sordum. Artık sende benim gibi salma dönemine girdin sanırım bi daha dener misin ? Ben denemeyi hiç dusunmuyorum

Back